Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reverion - Poszukiwana reklama serwera Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1961040.jpeg

Witajcie! Poszukujemy osób, które zajmą się reklamowaniem serwera Metin2.

Poszukiwane metody reklam:

FanPage

Poszukujemy osób, które posiadają swoje strony na facebooku z dość dobrym zasięgiem i ilością lajków. Najbardziej mile widziane są osoby z fanpage tematycznymi dot. środowiska gier MMORPG oraz Metina.

Grupy Facebook

Poszukujemy osób, które posiadają swoje grupy facebookowe z dużą ilością aktywnych użytkowników. Najbardziej mile widziane są osoby z grupami tematycznymi dot. środowiska gier MMORPG oraz Metina.

Kanały na YouTube

Poszukujemy osób, które posiadają swoje kanały w serwisie YouTube z dużą ilością subskrybcji i oglądalnością/aktywnością. Jeżeli jesteś osobą, która ma po 1000-2000 widzów, a ma po 100 wyświetleń - daruj sobie, potrzebujemy osób, które wniosą coś od siebie tą reklamą, a nie tylko zmarnują Nasz czas na tłumaczeniu, że filmiki z kiedyś mają tyle i tyle wyświetleń i z Naszym serwerem też tak na pewno będzie.

A teraz coś o serwerze:

Serwer jest z gatunku Easy, exp jest łatwy, zdobywanie ekwipunku już do najłatwiejszych nie należy. Znajdziecie u nas sporo rozbudowanych questów i systemów, które będą konieczne do sprawdzenia, jeżeli ktoś ma ambicje na bycie top na serwerze.

Oferujemy od siebie:

- Bardzo sprawny kontakt z załogą serwera

- Profesjonalne podejście do sprawy

- Dostępność prawie 24/7!

Kontakt

PW

Prosimy również pisać od razu konkretnie, a nie "siema" i czekacie na Naszą odpowiedź, na takie wiadomości nawet nie odpowiadamy.

Pozdrawiam! :-)

Opublikowano

Witam :) jestem profesjonalnym casterem i streamerem :) mam na tłiczu średnio po 10 widzów mogę zaoferować:

• Niską cenę za reklamę serwera (tylko 3,5k smów za godzinę streamowania)
  • Dostępność 24 godziny 8 razy w tygodniu
  • Szacunek do polaków i do widzów
  • Posiadam własnego kota
  • teamspeak`a dla widzów
  • Bardzo dobry mikrofon pojemnościowy
  • Codziennie giveway bagietek z biedronki :)

Oczywiście mogę namówić moją koleżankę do roznoszenia ulotek specjalnie zrobionych ze stroną serwera itp :)

Jeżeli jest "PAN" zainteresowany proszę o kontakt pod numer telefonu: 886-547-897

Opublikowano

Po co wam reklama, skoro w kilka godzin macie 17,5 tys. wyświetleń w temacie z nazwą "reverion"? Top1 w XXI w. pod względem online chyba się szykuje.

xcb6Ci0.png

tenor.gif

Opublikowano

No reklama sama w sobie ! Serwer od pseudo technika Harnasia, mam pytanie. Padnie tak szybko jak szembia ? 

Nie polecam serwerów tego pana. 

Ps trzeba było jeszcze więcej nabić sobie wyświetleń idio*o xD

Opublikowano

No reklama sama w sobie ! Serwer od pseudo technika Harnasia, mam pytanie. Padnie tak szybko jak szembia ? 

Nie polecam serwerów tego pana. 

Ps trzeba było jeszcze więcej nabić sobie wyświetleń idio*o xD

No myślę, że serwer przetrwa dłużej niż sembia (8 miesięcy jakoś, co na aktualne serwery jest dość dlugo:P)

Opublikowano

No myślę, że serwer przetrwa dłużej niż sembia (8 miesięcy jakoś, co na aktualne serwery jest dość dlugo:P)

10% bo powiedziałem idioto do Ciebie ?

I ilu miało to coś graczy ? 50 xD ? Nie polecam #

Ps zwarnuj mnie jeszcze raz gimbusku rób to dowoli :) :*

Pasjonat
Opublikowano

Rozumiem że sprawa "wynagrodzenia" za reklamę jest do uzgodnienia na pw ?

Proszę jeszcze o wytłumaczenie tych wyświetleń :)

//błędy ;*

"- Bardzo sprawy kontakt z załogą serwera"

"Serwer jest z gatunku Easy, exp jest łatwy, zdobywanie ekwipunku już do najłatwiejszych nie należy. Znajdziecie u nas sporo rozbudowanych questów i systemów, które będą konieczne do sprawdzenia, jeżeli ktoś ma ambicje na byćie top na serwerze."  

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Rozumiem że sprawa "wynagrodzenia" za reklamę jest do uzgodnienia na pw ?

//błędy ;*

"- Bardzo sprawy kontakt z załogą serwera"

"Serwer jest z gatunku Easy, exp jest łatwy, zdobywanie ekwipunku już do najłatwiejszych nie należy. Znajdziecie u nas sporo rozbudowanych questów i systemów, które będą konieczne do sprawdzenia, jeżeli ktoś ma ambicje na byćie top na serwerze."  

True. Zaraz poprawie błędy, dzięki.

Opublikowano

Witam :) jestem profesjonalnym casterem i streamerem :) mam na tłiczu średnio po 10 widzów mogę zaoferować:

• Niską cenę za reklamę serwera (tylko 3,5k smów za godzinę streamowania)
  • Dostępność 24 godziny 8 razy w tygodniu
  • Szacunek do polaków i do widzów
  • Posiadam własnego kota
  • teamspeak`a dla widzów
  • Bardzo dobry mikrofon pojemnościowy
  • Codziennie giveway bagietek z biedronki :)

Oczywiście mogę namówić moją koleżankę do roznoszenia ulotek specjalnie zrobionych ze stroną serwera itp :)

Jeżeli jest "PAN" zainteresowany proszę o kontakt pod numer telefonu: 886-547-897

hahahahahahahah xDD

Również nie polecam, bo harnaś. Nie polecam bo lecicie w uja, jak od 3 dni macie tyle wyświetleń w tym śmiesznym temacie. Więc harnaś, załóż od nowa temat i nie bijajcie sb tam tam, bo robicie z siebie idiotejszyn ;) Walisz tutaj teraz każdemu ostrzeżenia bo Cię wyzywają lub nie polecają, przykra sprawa. I jak dla mnie teraz Ty zachowujesz  się jak dziecko, a będziesz tutaj oceniał innych ^^ Robicie z forum pośmiewisko i syf. Pogratulować Panie dorosły. 

Serdecznie nie polecam.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Kim Ty noname k***a jesteś? Nikim ? To wypierdalaj :v @1361622928-U485574.pngDaloris

Afkors polecam harnasia bo znając jego serwer na dłużej niż inne.

To chyba ty jesteś noname sądząc po twoich wypocinach ;) 

Btw jestem twoim królem koleżko i nie zwracaj się do mnie takim tonem  ;)

Na dłużej ok, ale ile będzie grało osób ? 15  ? 20 ? max 50 po miesiacu xD

Nie polecam, ponieważ powinieneś mieć zakaz publikacji, a w dodatku jesteś moderatorem śmieszna sprawa.

Opublikowano

hahahahahahahah xDD

Również nie polecam, bo harnaś. Nie polecam bo lecicie w uja, jak od 3 dni macie tyle wyświetleń w tym śmiesznym temacie. Więc harnaś, załóż od nowa temat i nie bijajcie sb tam tam, bo robicie z siebie idiotejszyn ;) Walisz tutaj teraz każdemu ostrzeżenia bo Cię wyzywają lub nie polecają, przykra sprawa. I jak dla mnie teraz Ty zachowujesz  się jak dziecko, a będziesz tutaj oceniał innych ^^ Robicie z forum pośmiewisko i syf. Pogratulować Panie dorosły. 

Serdecznie nie polecam.

Przecież to nie ja nabijam te wyświetlenia. Gdyby to napisał ktoś inny to może bym się przejął, no ale po tobie się wiele spodziewać nie można.

up

Jak mi powiesz co ma fakt ze jestem moderatorem do tego że szukam reklamy to będę szczęśliwy.

Serwer nawet nie wystartował, nie ma żadnej zapowiedzi, informacji a ty już wiesz jak skończy, uwielbiam takich ludzi. :-D

Mniejsza... Nexus, jak tam twoje serwery?

Opublikowano

Przecież to nie ja nabijam te wyświetlenia. Gdyby to napisał ktoś inny to może bym się przejął, no ale po tobie się wiele spodziewać nie można.

up

Jak mi powiesz co ma fakt ze jestem moderatorem do tego że szukam reklamy to będę szczęśliwy.

Serwer nawet nie wystartował, nie ma żadnej zapowiedzi, informacji a ty już wiesz jak skończy, uwielbiam takich ludzi. :-D

Mniejsza... Nexus, jak tam twoje serwery?

o jej nie zesraj się harnaś, samo się nie nabiło. W uja to możesz robić Swoich przyjaciół z podwórka. No po tobie też dużo spodziewać sie nie można, masz rangę to kur.wa zachowujesz się gorzej niż dzifka pod lasem ;) .. Dla mnie jesteś tutaj zerem i zwykłym dnem. Bo świecić rangą każdy potrafi ale coś zrobić to gówno i każda administracja tutaj z forum metina no może 3/4 zachowuje sie jak kur.wa małe cepki latające z świeciącą dupą, obrażają i wywyższają sie, w tym ty mały kutasek, który sb podbija wyświetlenia i rb z siebie cepa, zaraz pewnie bana dostanę albo 50% bo obraziłam dziecinnego Harnaśka. 

Opublikowano

@Unga

Lecisz lepiej niż Bapka w bitwie z Filipkiem :v

Czytając te słowa "Dla mnie jesteś tutaj zerem i zwykłym dnem." napisane przez Ciebie powątpiewam w ludzi Twojego pokroju.

Wszędzie szukasz spiny i jaka to Ty nie jesteś super :D To tyle z odwołaniem się do Twoich wypowiedzi.

///// TOPIC /////

Polecam współpracę, znam i współpracuję już długo, warto się dogadać.

Projekt który jest tworzony będzie bardzo dopracowany i na pewno zachęci ludzi do wejścia na niego.

Mi osobiście przy pracach przy serwerze bardzo się spodobał serwer.

O serwerze dużo tu nie mogę napisać, ale będzie to prawdziwy easy którego potrzeba, bo jest tylko garstka ciekawych serwerów na rynku :)

Opublikowano

@Unga

Lecisz lepiej niż Bapka w bitwie z Filipkiem :v

Czytając te słowa "Dla mnie jesteś tutaj zerem i zwykłym dnem." napisane przez Ciebie powątpiewam w ludzi Twojego pokroju.

Wszędzie szukasz spiny i jaka to Ty nie jesteś super :D To tyle z odwołaniem się do Twoich wypowiedzi.

nie szukam spiny tylko nie liżę dupy administracji tak jak Ty i 3/4 tego forum. Nie macie własnego zdania bo boicie się o głupiego bana. Żałosne. Żyjecie samym forum? No to przykro mi. Ludzie co nie mają własnego zdania tylko ciągle podlegają innym to się wolnością nie nacieszą. Latacie za harnasiem, lordem i resztą administracji jak by nie wiadomo co Wam dali. Jestem osoba jaką jestem: chamska, wredna i mówię/piszę co myślę i nie interesuje mnie zbytnio czy to kogoś obchodzi czy nie. Ja przynajmniej nie latam za administracją i nie liże im dupy na każdym miejscu jak Wy tutaj bądź w dziale Antaris. Gdzie nie wiadomo jakie gówno by zrobili i tak za nimi pójdziecie. Boicie się ich jak Ukraina Putina. To tyle w temacie.  Idź dalej lizać dupkę za many banany

Opublikowano

o jej nie zesraj się harnaś, samo się nie nabiło. W uja to możesz robić Swoich przyjaciół z podwórka. No po tobie też dużo spodziewać sie nie można, masz rangę to kur.wa zachowujesz się gorzej niż dzifka pod lasem ;) .. Dla mnie jesteś tutaj zerem i zwykłym dnem. Bo świecić rangą każdy potrafi ale coś zrobić to gówno i każda administracja tutaj z forum metina no może 3/4 zachowuje sie jak kur.wa małe cepki latające z świeciącą dupą, obrażają i wywyższają sie, w tym ty mały kutasek, który sb podbija wyświetlenia i rb z siebie cepa, zaraz pewnie bana dostanę albo 50% bo obraziłam dziecinnego Harnaśka. 

Pewnie sam mu nabiłeś te wyświetlenia żeby móc się do niego przyczepić. Polecam harnasia, wie co robi! xD

Opublikowano

Harnaś wyłącz już tych murzynów od odświeżania ogłoszenia, bo to robi się śmieszne.
Ile im zapłaciłeś?, bo sam bym się przyjął do Twojego "Zespołu".
A tak serio, to jesteś komiczny, robiąc takie rzeczy.  :((  :yay: 
Nie polecam ze względu na Twoją osobę.
Ano, czekam na punkty.  :yay:  :yay:  :yay: 

Opublikowano

Meh to już jest nudne jak by któryś z was napisał podobny temat dot. pomocy w reklamie serwera i ktoś by wam nabił te 50k wyświetleń to byście mieli mordy zamknięte i nic nie mówili. Macie ewidentny ból dupy i zżera was zazdrość 

Opublikowano

Pewnie sam mu nabiłeś te wyświetlenia żeby móc się do niego przyczepić. Polecam harnasia, wie co robi! xD

1. Sama 2. Mam lepsze rzeczy do roboty niż nabijanie 50k wyświetleń. Powiedz lepiej ile Wam zapłacili za podbijanie ? 

Meh to już jest nudne jak by któryś z was napisał podobny temat dot. pomocy w reklamie serwera i ktoś by wam nabił te 50k wyświetleń to byście mieli mordy zamknięte i nic nie mówili. Macie ewidentny ból dupy i zżera was zazdrość 

Masz razie zżera nas zazdrość że sami sobie nabili wyświetlenia, szkoda tylko że z tych 50k z groszami wyświetleń, są tylko 2 strony, to już osoba która ma 100 wyświetleń ma więcej komentarzy, co z tego wynika? Że sami sobie nabijacie, ale jak napisałam UP, powiedzcie ile Was dają za obronę i za ten no szybko podbijanie ? Może dołączę do Waszej grupy przydupasów.

Topic, 

Nie polecam xD

Opublikowano

1. Sama 2. Mam lepsze rzeczy do roboty niż nabijanie 50k wyświetleń. Powiedz lepiej ile Wam zapłacili za podbijanie ? 

Masz razie zżera nas zazdrość że sami sobie nabili wyświetlenia, szkoda tylko że z tych 50k z groszami wyświetleń, są tylko 2 strony, to już osoba która ma 100 wyświetleń ma więcej komentarzy, co z tego wynika? Że sami sobie nabijacie, ale jak napisałam UP, powiedzcie ile Was dają za obronę i za ten no szybko podbijanie ? Może dołączę do Waszej grupy przydupasów.

Topic, 

Nie polecam xD

Podbijanie? xD Beka z Ciebie ziomeczgu. Myślisz że jak napiszesz że ktoś jest przydupasem to przestanie się wypowiadać? Mam wbite w takich ludzi jak Ty.

PS. "Stosowanie odstępu przed znakiem zapytania świadczy o głębokich kompleksach z dzieciństwa, niepewności co do swojego działania i niespełnionym pragnieniu akceptacji."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...