Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

1.png

3.png

4.png

5.png

6.png

pozdrawiam, serwer nie jest moj, wlasciciel serwera polecial w c***a i kaske odcial, a mial dawac za prezke etc, wiec koniec zabawy  :)

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam projekt w 100%, jest zrobiony przez człowieka który wiele mi w życiu pomógł :) Liczę że ten serwer podbije rynek, nawet bez dużej reklamy ;) 

Przyjacielu powodzenia 

Opublikowano

Bardzo serdecznie polecam ze względu na administrację i pewną stabilność serwera. 

Projekt bardzo ciekawy i możliwe, że w końcu będzie jakiś fajny serwer hard/med do pogrania. :)

Opublikowano

Zagram, polecam. Widać, że na serwerze Wam zależy i nie jest to zwykły wymiot, czy gotowiec.
Polecam jeszcze raz i zachęcam do gry!

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Prezentacja odrazu mnie przyciagnela. Kocham serwery Medium/hard wiec na 100% wbije jutro . Chcialbym wiedziec tylko, o której jest start bo nie doczytalem. Zaraz zaczynam pobierac clienta. Jedyny minus jest taki, ze dodaliscie prezentacje dzien przed startem przez co graczy multum nie bedzie.

Opublikowano

Prezentacja odrazu mnie przyciagnela. Kocham serwery Medium/hard wiec na 100% wbije jutro . Chcialbym wiedziec tylko, o której jest start bo nie doczytalem. Zaraz zaczynam pobierac clienta. Jedyny minus jest taki, ze dodaliscie prezentacje dzien przed startem przez co graczy multum nie bedzie.

Zapowiedz wisi 2 miesiące w "Zapowiedzi i dyskusje".

Prezentacja nie może być dodana do "Publikacji serwerów" wcześniej, niż 24h przed startem :)

Start o godzinie 18-18:30.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

No mam nadzieje, że projekt wypali i widzimy sie na starcie.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Sam początek tematu i chce się rzygać, bardziej im dupsko wyliż. 

Mi się rzygać chce jak widzę twój hajs na avku. Ile razy dupsko wylizałeś?

Opublikowano

to ty w ten sposob zarabiasz hajs marniaku.

"jaki marniaku? przynajmniej nie zarabiam jak twoja stara, łaku ona ma wiekszy przebieg niz diesel mercedesa, pierdol się chłopaku gdy ją rucham daje gaz do dechy, i myślę za jakie grzechy"

tyle w temacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...