Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkody spowodowane grą w lola

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie straciłem, gram tylko w wolnym czasie i nie denerwuje się gdy mi coś nie wyjdzie. Pieniędzy nie wydaję chociaż mam skórki bo kiedyś zbierałem punkty na wszystkim znanej stronce d***.pl. :)

gnYrBkB.png

Opublikowano

Ja straciłem dużo PSC za 20 zł oraz dużo, dużo czasu.

A te konto tak i tak sprzedałem za 30 zł xD (chociaż platyna 2 była i bardzo fajne skiny hehe)

Opublikowano

Najwięcej to chyba czasu, hajsu na samą gre jakoś nigdy nie wydałem ale zawsze lepiej grało się przy piwie i tak traciło się ~20zł dziennie :D

21278_23_03_12_11_09_58.png

Opublikowano
  • Czas na odinstalowanie gry
  • Czas na pobieranie i instalowanie gry ponownie godzinę później
  • Z 3 klawiatury za 20zł z "kerfa"
  • Pieniądze na skiny

Ale i tak i tak LoL siedzi w moim honorowym miejscu na pulpicie :yay:

BbzHBjW.png

Opublikowano

O dziwo, zawdzięczam grze sporej dawki relaksu jaki mi przyniosła przez lata grania. Prawdopodobnie też uratowania przed używkami i pijaństwem. 

Opublikowano

Dziewictwo.

Opublikowano

Ogólnie na tej grze nie straciłem czegoś za czym teraz rozpaczam, ale tak ogólnie to troche pieniędzy na to wydałem, no ale nie jakieś kosmiczne sumy ok. 400zł. Aktualnie nie gram w tą grę bo mnie nudzi, stała się nudna. Raczej nic więcej nie straciłem na tej grze. Czasu w niej spędzonego jakoś zbytnio nie żałuje gdybym go nie spędził na grze w lola, spędziłbym go na grze w coś innego. 

.

Opublikowano

O dziwo, zawdzięczam grze sporej dawki relaksu jaki mi przyniosła przez lata grania. Prawdopodobnie też uratowania przed używkami i pijaństwem.

Czy było warto, teraz jesteś maniakiem z rakiem odbytu. PS:Ojciec jednak żyje.

9u2pvr.gif

Opublikowano

Są plusy i minusy. Minusy takie, że straciłem czas (i nadal tracę), pół ekranu w telefonie oraz nerwów. Natomiast plusy są takie, że nauczyłem się paru nowych słów po angielsku, dzięki temu zyskałem pewność siebie oraz wirtualnych kolegów, z kim mogę porozmawiać i pograć.

Opublikowano

Minusy to:

-nerwy

-stracony czas

-stracone pieniądze na prąd

-uszczerbek na zdrowiu zarówno fizycznym jak z psychicznym (z tym drugim znacznie gorzej)

Plusy:

-brak

Opublikowano

Grając w lola używam więcej przekleństw niż w ciągu całego roku, zapewne żebym podliczył ile keszu poszło na lola to kupiłbym nowy porządny pc, straciłem też mysz,słuchawki

Opublikowano

Przez pierwsze 2 lata nerwy.... życie ..... , ale za to zyskałem sporo innych profitów jak $ i fajnych znajomych^^

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Jedynie Plusy to:
Kilka spoko znajomych z którymi mam bardzo dobry kontakt, w tym kilka pięknych dziewczyn.

Nauczyłem się grać w zespole.

Nauczyłem się zarabiać na grach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...