Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]STEAM CS:GO TANIO W SUMIE

marshmello

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak mozna nie pamietac rangi.... cos mi tu smierdzi... :)

Ostatnio jak wyszedłem z gry miałem mg2 na tydzień był ban więc była możliwość że spadłem a CS`a na kompie nie mam.

A jak coś ci śmierdzi to nie wąchaj :)

Opublikowano

Nie masz cs'a na kompie powiadasz ? :D to jak udowodnisz jaką masz range ? xD a moze tak na prawde siedzi tam jaki gold ? xD

I w tym masz kolego problem jeżeli był by gold? jeżeli jakaś osoba nie chce kupić cs go nowego to polecam 20 zł psc śmieszna cena za fajną gierke jak dla mnie cs go na psy idzie.

Cyrk.png

Opublikowano

Nie masz cs'a na kompie powiadasz ? :D to jak udowodnisz jaką masz range ? xD a moze tak na prawde siedzi tam jaki gold ? xD

Widzę że jesteś głupi jak but w czym problem pobrać cs`a i zrobić screena? żałosny podludziu

masz i niech twoja dupa będzie wolna od bólu

I w tym masz kolego problem jeżeli był by gold? jeżeli jakaś osoba nie chce kupić cs go nowego to polecam 20 zł psc śmieszna cena za fajną gierke jak dla mnie cs go na psy idzie.

Wiesz sprzedaje za 20zł PSC bo nie gram w cs`a bo prostu nie podoba mi się ta gra a chce sobie skina w LoL`u kupić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...