Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla chłopaka

GGALIN1488

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam prezentu dla mojego chłopaka. Będzie miał urodziny na początku stycznia, skończy 19 lat. Słucha rocka, metalu, gra na gitarze, pali epapierosy. Co mógłbym mu kupić?

Opublikowano

Tak z czystej ciekawości, jesteś gejem?

Co do prezentu, wydaje mi się ze płyta jego ulubionego zespołu będzie dobrym pomysłem a jeśli ci to nie odpowiada to może jakiś zegarek albo no nie wiem, glany?

Opublikowano

dzięki wam koledzy, przyjaciele.

Tak z czystej ciekawości, jesteś gejem?

tak, 100% homo, nie ma to jak prawdziwa męska miłość i męski Eyeliner. ps. polecam wszystkim, nawet 100% hetero.

To są dobre pomysly, ale szukam czegos drozszego. Tak do 500 zł.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1495510-jak-mogę-zagadać-do-dziewczyny-z-anoreksją/?p=12663336

o widzę znalazl sie pierwszy który ocenia po okładce. Kucyki to bardzo fajna kreskówka o przyjaźni, szanuj lepiej. Rainbow Dash jest taka śliczna, tak mnie podnieca ehh tak bardzo jej pragnę! 100% hetero z tej strony))))

leczyłem się psychiatrycznie, ale to przeszłość. Dobrze, zwierzęta dążą do kopulacji, ale co jeśli jestem nadczłowiekiem i wyzbyłem się tych prymitywnych potrzeb, tego zwierzęcego instynktu?

Jak dla mnie to jest jakaś marna prowokacja. 

A zeby nie zarobić tych śmiesznych % warna to kup mu kilogram cebuli.

Opublikowano

Proponuję iść właśnie pod coś związanego z muzyką. Jeśli płyta Cię nie satysfakcjonuje, to może jakiś sprzęt, na którym by to odtwarzał? 

Do tego kostka do gitary. Zawsze się spisuje. 

~ ~

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1495510-jak-mogę-zagadać-do-dziewczyny-z-anoreksją/?p=1266333

Jak dla mnie to jest jakaś marna prowokacja. 

A zeby nie zarobić tych śmiesznych % warna to kup mu kilogram cebuli.

dobra widze ze znalazl sie bystry

to wyjaśniam. Marna prowokacja na bycie gejem, ale pytanie jst poważne. Chcę pomóc pewnej dziewczynie ktora nie wie co kupic chlopakowi.

Proponuję iść właśnie pod coś związanego z muzyką. Jeśli płyta Cię nie satysfakcjonuje, to może jakiś sprzęt, na którym by to odtwarzał? 

Do tego kostka do gitary. Zawsze się spisuje.

wątpie, ma wszystko. Może abstrahując od muzyki? jakaś biżuteria czy cos. Co ostatnio wy kupiłyście swoim chłopakom?

Opublikowano

Jeśli gra na gitarze i słucha rocka i metalu to zapewne gra na elektryku. Porozglądaj się za różnymi efektami, popatrz co ma i może mu coś znajdziesz.

Opublikowano

Kup mu prezerwatywy i problem rozwiązany, będziecie się razem świetnie bawic

Opublikowano

A może ucieszy się ze specjalnej, romantycznej randki? :v

Nie każdy leci tylko i wyłącznie na materialne rzeczy

BbzHBjW.png

Opublikowano

Proponuję liquidy do epapierosów Pink Fury.

Ale do pod warunkiem, że lubi wapować liquid na bazie wody. 

Jakiego ep ma? Może czas na coś lepszego? Ew. jak liquid to weź mu kup z 5baz (15zł za jedną) i do tego 5 aromatów (10zł za jeden), więc będzie miał 500ml liquidu własnej roboty  :yay:

@down to kup mu jakieś wibro. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ale do pod warunkiem, że lubi wapować liquid na bazie wody.

Jakiego ep ma? Może czas na coś lepszego? Ew. jak liquid to weź mu kup z 5baz (15zł za jedną) i do tego 5 aromatów (10zł za jeden), więc będzie miał 500ml liquidu własnej roboty :yay:

on ma wszystkie liquidy jakie są dostępne, epapierosa tak stuningowal że lepszego już nie może mieć.

poszedłbym w innym kierunku. Coś oryginalnego może. I drogiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...