Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mogę ,,zagadać" do dziewczyny z anoreksją?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,w tym roku szkolnym doszła do mojej klasy dziewczyna z Hiszpanii, kilka miesięcy jej nie było, ponieważ miała leczenie w szpitalu..... Ostatnio tak sobie myślałem i ,,wymyśliłem" że może do niej ,,zagadam" (nawiąże kontakt :v (przyjacielski)), lecz nie wiem jak to zrobić :/ Z góry dziękuje za pomoc. 

PS Chodzi mi o tylko zaprzyjaźnienie się (1 gimnazjum to za wcześnie na ,,związki").

Opublikowano

Tak samo jak do zwykłej dziewczyny: cześć.

Chociaż biorąc pod uwagę, że uwzględniłeś anoreksję w tym temacie, to może masz zamiar podejść z kanapką czy coś.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

zakup salceson i 2 kiełbasy krakowskiej podejdź do niej i powiedz 

"spadłaś mi z nieba bo zostało żarcie, a że się już najadłem to czy mi pomożesz?"

Opublikowano

Jak do normalnej dziewczyny, czym ona się różni? Jak masz katar to inaczej do ciebie zagadują? Jak ktoś ma depresje to inaczej do niego zagadasz?

Opublikowano

Zagadaj do niej jak do normalnej, zdrowej, dziewczyny. Nie ma tu żadnej filozofii. Po prostu podejdź, powiedz cześć, spytaj się jak jej minął dzień czy coś. Po prostu normalnie z nią rozmawiaj.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Powiedz: o k***a, ale ten sprawdzian z plasty to był trudny ostatnio, nie? Chodź na acodin, odprężymy się. Mam też w plecaku 0,7 wódki, zawalilem staremu, możemy sobie wypić do kanapek. A może masz ochotę na dziki seks bez zobowiązań? W sklepiku spod lady dostaniesz wczesnoporonne jak dobrze zapytasz, Krycha spoko babka, nawet szlugi nie raz sprzedaje, serioza.

A tak serio to co za czasy, gdzie młody człowiek do młodego człowieka zagaić nie potrafi?

Qui est le prochain?

Opublikowano

no normalnie: elo idziemy do restauracji na liść sałaty? ew jak z hiszpanii to skórka pomidora

poza tym po co z nia w ogole gadac? skoro w 1szej gimbazie jest juz tak zryta że sie zagładza to lepiej ją zostawic samą, albo sobie poradzi i ogarnie albo umrze a wtedy jedna osoba do zmartwień mniej 

"siema, nazywam sie [...] i chciałbym Cie blizej poznac, co Ty na to?"

ae1d1005fe.png

Opublikowano

skoro w 1szej gimbazie jest juz tak zryta że sie zagładza to lepiej ją zostawic samą

zwykle takie dziewczyny z problemami psychicznymi są mniej tępe i puste od hehe szalonych karyn "daj szluga, cho na melo"

PS Chodzi mi o tylko zaprzyjaźnienie się (1 gimnazjum to za wcześnie na ,,związki").

zdziwilbys sie ile gimbusow w 1 klasie uprawiało już seks

Opublikowano

zwykle takie dziewczyny z problemami psychicznymi są mniej tępe i puste od hehe szalonych karyn "daj szluga, cho na melo

zdziwilbys sie ile gimbusow w 1 klasie uprawiało już seks

tak myślałem, że może będzie normalna.... a pytam się, ponieważ a) jestem nieśmiały B) nie wiem jak ,,zagadać" ....

Opublikowano

tak myślałem, że może będzie normalna.... a pytam się, ponieważ a) jestem nieśmiały B) nie wiem jak ,,zagadać" ....

a) zjedz klonazepam (x­D)

b­) jak nie wiesz jak zagadać to się za to nie zabieraj, bo się jedynie skompromitujesz

najlepiej nie szukać dziewczyn, wszystkie to kur­wy i nie są warte naszej atencji

Opublikowano

powiedz cześć i nakarm ją swoją kiełbaską.

haha, nie śmieszne

a) zjedz klonazepam (x­D)

b­) jak nie wiesz jak zagadać to się za to nie zabieraj, bo się jedynie skompromitujesz

najlepiej nie szukać dziewczyn, wszystkie to kur­wy i nie są warte naszej atencji

z tym B) to się nie zgodzę, są szmaty, jak i piękne ściereczki (przenośnia), PS Mpc dziwnie ,,tłumaczy" emotikony....

b )*

Opublikowano

haha, nie śmieszne

z tym B) to się nie zgodzę, są szmaty, jak i piękne ściereczki (przenośnia), PS Mpc dziwnie ,,tłumaczy" emotikony....

b )*

w dupie byłeś gówno widziałeś. Żyję dłużej na tym świecie i z doświadczenia wiem, że wszystkie są szmatami, prędzej czy później wskoczą na innego bolca. Kiedyś sam się przekonasz. Taka natura kobiet. Liczy się czarny kuta­s w ich cipie

Opublikowano

w dupie byłeś gówno widziałeś. Żyję dłużej na tym świecie i z doświadczenia wiem, że wszystkie są szmatami, prędzej czy później wskoczą na innego bolca. Kiedyś sam się przekonasz. Taka natura kobiet. Liczy się czarny kuta­s w ich cipie

Ok, może kiedyś się przekonam, lecz ,,dobrze jest żyć w nieświadomości/nadziei" :v

Opublikowano

Równie dobrze mogę powiedzieć że ludzie mający kucyki na avatarze są pedałami ;) Ale z drugiej strony widząc to co piszesz to w sumie zgadza się jesteś homosiem :D 

@topic Podbij do niej i normalnie zagadaj co tam i wgl jeśli nie jest pustą lalą a spokojną dziewczyną to na pewno się uda zaprzyjaźnić ;) 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Równie dobrze mogę powiedzieć że ludzie mający kucyki na avatarze są pedałami ;) Ale z drugiej strony widząc to co piszesz to w sumie zgadza się jesteś homosiem :D

@topic Podbij do niej i normalnie zagadaj co tam i wgl jeśli nie jest pustą lalą a spokojną dziewczyną to na pewno się uda zaprzyjaźnić ;)

nie oceniaj gościa po guście... może miał pecha i trafił na 3 (pod rząd) które go zdradziły, lecz jak go zdradziły, to a) może miały ,,powód" (czuła się nie kochana itp.) B) była po prostu ******* (kto normalny zdradza w związku?) 

a z tym podbiciem - jestem trochę nie śmiały :/

b ) *

Opublikowano

o widzę znalazl sie pierwszy który ocenia po okładce. Kucyki to bardzo fajna kreskówka o przyjaźni, szanuj lepiej. Rainbow Dash jest taka śliczna, tak mnie podnieca ehh tak bardzo jej pragnę! 100% hetero z tej strony))))

nie oceniaj gościa po guście... może miał pecha i trafił na 3 (pod rząd) które go zdradziły, lecz jak go zdradziły, to a) może miały ,,powód" (czuła się nie kochana itp.) B%29.png była po prostu ******* (kto normalny zdradza w związku?)

nie miałem żadnej, bo nigdy nie szukałem i jest mi z tym dobrze. Z doświadczenia, bo widzę po znajomych x­D widzę co się dzieje wokół mnie. Nienawidzę ludzi, a szczególnie kobiet. Mizoginia od urodzenia. Nie widzę powodu dla którego mialbym pchać się w związki. Śmieszna zabawa dla dzieci.

Opublikowano

o widzę znalazl sie pierwszy który ocenia po okładce. Kucyki to bardzo fajna kreskówka o przyjaźni, szanuj lepiej. Rainbow Dash jest taka śliczna, tak mnie podnieca ehh tak bardzo jej pragnę! 100% hetero z tej strony))))

nie miałem żadnej, bo nigdy nie szukałem i jest mi z tym dobrze. Z doświadczenia, bo widzę po znajomych x­D widzę co się dzieje wokół mnie. Nienawidzę ludzi, a szczególnie kobiet. Mizoginia od urodzenia. Nie widzę powodu dla którego mialbym pchać się w związki. Śmieszna zabawa dla dzieci.

nie obraź się, lecz to ,,....nienawidzę ludzi, a szczególnie kobiet...." jest ,,straszne" - może lepiej udaj się do psychologa ? Możesz mieć jakąś chorobę...... PS To raczej nie jest normalne (człowiek jak i inne zwierzęta dąży do przedłużenia gatunku.....)

@xvxmaciekxvx to zapytaj o zadanie czy coś >.< chyba najprostszy sposób w gimbie

Aż takiego suchego ,,zarywu" to nie czytałem :v Myślałem że zacznę pisać do niej na FB (znasz prawdę, że ludzie się odważniejsi w internecie niż w realu ?)

Opublikowano

nie obraź się, lecz to ,,....nienawidzę ludzi, a szczególnie kobiet...." może lepiej udaj się do psychologa ? Możesz mieć jakąś chorobę...... PS To raczej nie jest normalne (człowiek jak i inne zwierzęta dąży do przedłużenia gatunku.....)

leczyłem się psychiatrycznie, ale to przeszłość. Dobrze, zwierzęta dążą do kopulacji, ale co jeśli jestem nadczłowiekiem i wyzbyłem się tych prymitywnych potrzeb, tego zwierzęcego instynktu?

Opublikowano

leczyłem się psychiatrycznie, ale to przeszłość. Dobrze, zwierzęta dążą do kopulacji, ale co jeśli jestem nadczłowiekiem i wyzbyłem się tych prymitywnych potrzeb, tego zwierzęcego instynktu?

nadludźmi to byli naziści :v a tak naprawdę, obstawiam że kiedyś zmienisz zdanie :v szczęścia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...