Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagły spadek fpsów z 300 do 15

SzachMatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tą chwile nie chce robić formatu, spróbuje jeszcze raz zrobić rein

Mam ten sam problem co ty na nuke to juz wgl mam kolo 15 fps :(

Gram na najnizszych ustawieniach przed uptade mialem 100 ps :(

Valv Takie #Kozak #Pro - Nie przetestuje uptada tylko wypuszcza w swiat ........ (Za Duzo hajsu mają i im juz odbija ;(   )

Opublikowano

Albo przeinstaluj całego steama? Wraz z usunięciem katalogu docelowego Steam / CS : GO itd.. 

Dzisiaj tak zrobie, a jeśli chce zachować swoje gry, to po skopiowaniu folderu z innymi grami, reinstallem steama i wklejeniem folderu z grami one będą sprawnie działać?

Może coś ustawienia wideo ?

Dużo sie z tym męczyłem i nic to nie zmienia

Opublikowano

@SzachMatt I jak pomogło Ci coś ??? Bo u mnie nadal nic...

Wybaczcie offtopa, ale nie widzę sensu tworzyć takiego samego tematu, a tu ostatni wpis nie jest taki stary :)

Opublikowano

Na moim wiekowym PC stabilnie trzyma FPS, może ci się zakurzyło i się przegrzewa (ewentualnie ustaw max_fps jakiś, wtedy nie używa PC na 100% tylko mniej, mniejszy pobór prądu, mniejsze temperatury). Jedyne kiedy ta gra mi dropiła to były stare stery i właśnie przegrzewanie się PC (nawet gdy w innych grach miałem max ustawienia to nie dropiło, a były bardziej wymagające, brak max_fps pozwala zabrać całą moc na grę)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nic to nie daje, raczej to nie jest wina mojego sprzętu bo w innych wymagających grach mam 100fpsów+ na ultra, a w grach od valve, bo zauważyłem że spadek fpsów występuje nie tylko cs:go ale także w garry's modzie od chyba tego samego stwórcy i na podobnym silniku. Jeśli ktoś rozwiązał ten problem to może sie podzielić

Opublikowano

Też mam od jakiegoś czasu dziwne spadki fps'ów...

A zaczęło Mi się to po Wildfire update, ciągle coś spierd*lą.

Tutaj tylko czekać na jakiś pożądny update, ostatnio tylko jakieś poprawki wizualne map dodają nic więcej.

Opublikowano

1. Rozważ format komputera (całkowity).

2. Przeczyść chłodzenie procesora i karty graficznej.

3. Daj wszystko na low i parametry startowe.  - http://sniper13.pl/

4. Wymień pastę termoprzewodzącą na procesorze.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym wszystkim powiedzieć że nic nie robiłem i po ostatnim update'cie fps'y same wróciły do normy. Tak jak ktoś wcześniej pisał to nie jest wina sprzętu czy oprogramowania tylko prawdopodobnie gry, valve lub jakiegoś update'u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...