Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrabiaj na CS:GO - zdobywaj skiny! Skrypt

Jack_DanielS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Nieźle, miałem coinsy na 10 złych betów, przejebałem wszystko tym skryptem. Dużo więcej zarobiłem grając na farcie :/ Train 10 czarnych? Nie fart, nie powiem.

Ale propsy propsy

Trainy to największy s**t tej strony, spłukały już niejednego dużego gracza. Widziałem, jak ludzie tracili po 3-4 tysiące euro właśnie w ten sposób, a grali osobiście, bez skryptu. Pech to pech ;)

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Niestety mi nie działa ten skrypt, zrobiłem wszystko tak jak opisałeś, lecz nie działa( Nie dodaje coinsów do puli ). Masz screena jak u mnie to wygląda:

plpclZB.png

Opublikowano

Niestety mi nie działa ten skrypt, zrobiłem wszystko tak jak opisałeś, lecz nie działa( Nie dodaje coinsów do puli ). Masz screena jak u mnie to wygląda:

plpclZB.png

Przekopiowałeś tylko początek kodu. Wejdź w plik ze skryptem, zaznacz i skopiuj całość :)

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Dzięki kolego zdobyłem już 400 coinsów polecam choć jest ryzyko

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

gdy wchodzę na stronę  wyskakuje mi błąd

www.csgodouble.com -

Connection failed

Error code 20

The proxy failed to connect to the web server, due to TCP connection timeout.

co zrobić?

Opublikowano

hm... jeśli maksymalny bettrain to 15, zaczynając grać po "1" możemy skończyć na 16384, dobrze to licze? :]

wychodziłoby, na to, że aby być spokojnym przy stawce "1" to właśnie tyle powinniśmy mieć.

działa... kody też się zmieniają...Np: ref // eryk

polecam ;)

Jeśli ktoś chce zacząć grać to opracowałem w excelu fajną tabelkę jak dobierać stawki aby nie zbankrutować przy użyciu bota to proszę o PW :)

x

Opublikowano

Moi Drodzy, moje poprzednie konto (Jack_DanielS) zostało niestety zawieszone. Wszelkie informacje będę podawał za pomocą tego konta. Jeśli macie jakiekolwiek pytania odnośnie tego bota, piszcie śmiało w komentarzach. Informacji o nowym (statystycznie skuteczniejszym) produkcie udzielam tylko na pw :)

Opublikowano

Uwaga! Nie pisać do tego pana o skrypt! Wysyła skrypt owszem, ale ZE SCAMEM! Kiedy go wgracie od razu kradnie Wam wszystkie coinsy.

Moi Drodzy, moje poprzednie konto (Jack_DanielS) zostało niestety zawieszone. Wszelkie informacje będę podawał za pomocą tego konta. Jeśli macie jakiekolwiek pytania odnośnie tego bota, piszcie śmiało w komentarzach. Informacji o nowym (statystycznie skuteczniejszym) produkcie udzielam tylko na pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...