Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrabiaj na CS:GO - zdobywaj skiny! Skrypt

Jack_DanielS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL(…)

Zapisałem plik w pdfie, coś musiało się zamieszać, bo kiedy kopiuję z Worda, wszystko działa. Zaraz wrzucę działający plik :)

@Edit poprawione, powinno śmigać

1295049164-U286654.png

Opublikowano

A co to za skrypt? Służy do betowania że nawet mając 1%  wygrasz?

Zachęcam do spojrzenia w poradnik, wszystko jest opisane :)

1295049164-U286654.png

Opublikowano

zapewne jakis fake

Bardzo konstruktywna wypowiedź, poparta milionem argumentów :D Tak jak mówiłem - jeśli nawet nie masz zamiaru sprawdzić jak to działa, to po prostu nie komentuj :)

Jedna z osób, która się zarejestrowała dzisiaj około 13:30 zgarnęła już ponad 12 000 coinów, co daje ok. 12 euro :)

72v5sZ9.gif

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Działało fajnie, prawidłowo. Do czasu kiedy na własną rękę zachciało mi się wchodzić na zielone za wszystko ;). Tak czy siak należą się brawa dla autora ;)

Opublikowano

Działało fajnie, prawidłowo. Do czasu kiedy na własną rękę zachciało mi się wchodzić na zielone za wszystko ;). Tak czy siak należą się brawa dla autora ;)

Mnie też często ponosiło poczucie farta, ale bardzo szybko przychodził kubeł zimnej wody na głowę i wyzerowane konto :D

1295049164-U286654.png

Opublikowano

hmmm zobaczymy, mam nadzieje że nie jest to jakiś syf. Obczaje i powiem  ;>

Co tu dużo obczajać ? Działa jak powinno, testowałem i polecam.

Tylko nie płaczcie jak wam train 15 wypadnie <3

­

1RkW7od.png

Opublikowano

Co tu dużo obczajać ? Działa jak powinno, testowałem i polecam.

Tylko nie płaczcie jak wam train 15 wypadnie <3

­

a czo to ten multitrain? :v

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

Gdy wypadnie Ci np. 16 razy pod rząd zielony. No dobra przesadziłem czerwony i żeby odbić się na tej metodzie x2 musiałbyś mieś z jakieś 1kk coinsów :)

Opublikowano

Gdy wypadnie Ci np. 16 razy pod rząd zielony. No dobra przesadziłem czerwony i żeby odbić się na tej metodzie x2 musiałbyś mieś z jakieś 1kk coinsów :)

Wtedy się przydaje logika, czy reakcja człowieka.

Nie we wszystkich przypadkach należy przestawiać na przeciwny kolor lecz czasami się to bardziej opłaca <3

­

1RkW7od.png

Opublikowano

prawdopodobieństwo tego ze wypadkie 16 razy pod rząd czerwony gdy stawiasz na czarny wynosi 1/65536 czyli 0.00001525878%. Bardziej prawdopodobne ze miałbyś 1kk coinsów niż to ze będzie 16 razy to samo z rzedu

Opublikowano

prawdopodobieństwo tego ze wypadkie 16 razy pod rząd czerwony gdy stawiasz na czarny wynosi 1/65536 czyli 0.00001525878%. Bardziej prawdopodobne ze miałbyś 1kk coinsów niż to ze będzie 16 razy to samo z rzedu

Jesteś kolege w błedzie...

Kto Ci takich głupot nagadał :D

Wczoraj wieczorem miałem 2 trainy czarne 14x

i czerwony 10x

a max train jest 15 :=)

­

1RkW7od.png

Opublikowano

Jesteś kolege w błedzie...

Kto Ci takich głupot nagadał :D

Wczoraj wieczorem miałem 2 trainy czarne 14x

i czerwony 10x

a max train jest 15 :=)

­

myślę, że takich głupot nagadała czysta matematyka i kalkulacja prawdopodobieństwa 

Opublikowano

Niby tak tylko troszku nie logiczne.

Ja miałem więcej tych % jak mi wypadło ileś tam razy ?

Ale bez spiny :D

­

Im dłuższy train tym prawdopodobienstwo się zmniejsza, w wypadku 50/50 dwukrotnie. Nie wiem czy o to ci chodzi

Opublikowano

Trik fajny i jak najbardziej działa, lecz jak kogoś zbyt bardzo wciągnie to szybko przegra wszystkie coinsy:<

Radze na początku dorobić się trochę i grać na niższych stawkach żeby później mieć za co grać.

PS: Czy któryś z was co ma sporo coinsów mogłby podesłać mi z 500 żebym mógł zacząc od początku bo ustawiłem chyba zbyt duża stawke i szczerze powiedziawszy przesrałem wszystko a mam same junki(smieci) i nie moge wymienic na coiny:(

Moje steamid STEAM_1:1:29443208  czyli /send 29443208 xxx (najlepiej było było by od 500 zacząc ale co łaska zawsze się można odbić)

W sumie nie nasza wina, ostrzegaliśmy.

Sam przetrąbiłem około 50k na imprezce :=(

Kup jakiegoś skina za 1e i ciśnij :D

­

1RkW7od.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...