Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 19/12/2015 Nowe skórki: Radiant Wukong, Lunar Wraith Caitlyn, Lunar Wraith Morgana

piotr978

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wukong i Caitlyn całkiem całkiem, ale Morgana masakra...

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Wukong fajny pomysł, który dobrze wyszedł, nie powiem. Morgana też niezła idea, ale wykonanie słabiutkie. :c Jeżeli chodzi o Caitlyn, to Rito chyba naprawdę chce mnie oskubać z pieniędzy, bo ten skin jest za ładny... ;__;

zSCFQrN.png

Opublikowano

A mi to ta Morganka się nawet podoba, pewnie jeszcze jakieś zmiany wprowadzą więc nie ma co hejtować.

Cait też świetna, a Wukong to już dla mnie takie powielenie innych skinów. :v 

Opublikowano

Tylko wukong fajny, ale wyglada jak bard a nie malpa :) za bardzo odbiegaja juz od koncepcji postaci moim zdaniem.

Morganą często ostanio pogrywam no ale takiego skina na pewno bym nie chcial :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano
Wukong z*******y ale Morgana to szit w c**j co oni robia z nia xdddd­
Opublikowano

Muszę przyznać, że do Caitlyn całkiem niezły skin, ładna animacja. Do Wukonga kojarzy mi się z Dragon Ball przez "chmurkę". Natomiast srednio podoba mi się skin do Morgany, nic specjalnego, lepiej prezentuje się Upiorna Panna Młoda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...