Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary, nowy serwer?

ZoneWar.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzisz ty opisałeś bardziej hard i to mocny. Mi chodzi o serwer medium, zmianki itp. u handlarzy, ulepszacze od +6 (perły). Taki priwek z 2k10 - Avalon np.

Stary dobry AvalonMT2 na stabilnym source z małymi dodatkami byłby świetny !

Ogólnie dobrze trafiliście tymi komentarzami w deseń tego, co chce większość wiary, która jest jednak trochę starsza od reszty. Serwer medium, max lvl 99, fms i rib w sklepie, kd też lub nie, bez 6/7, zmianki i dodania bonów w sklepie, serwer oparty na expieniu w red lesie, ewentualnie jakieś dodatkowe mapki, żeby nie było masy ludzi w redzie, bez BS'a, lub też z ale wbudowanym, stalki, truty ze szkatułki umarłego rozpruwacza. Najlepszy miecz to syriusz bądź dwuręczny złodziej dusz, tradycyjne itemki(niebiańskich łez, ebonki) bez możliwości setu. Kamienie, które działają jak bodzie, tylko przy spaleniu nie cofają, kamienie dusz u npc. Tak jak to było wszystko w 2010 roku, jak się grało i wkładało dużo pracy aby wbić na Avalonie tez 86 lvl żeby skille mieć wszystkie na P i robić surę WP żeby dropić hajs, żeby być kimś. To serwer o którym pewnie wielu użytkowników od dłuższego czasu myśli. Taki powrót do starych czasów. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że coś takiego wyjdzie. Od razu bym grał na takim.

Opublikowano

Ogólnie dobrze trafiliście tymi komentarzami w deseń tego, co chce większość wiary, która jest jednak trochę starsza od reszty. Serwer medium, max lvl 99, fms i rib w sklepie, kd też lub nie, bez 6/7, zmianki i dodania bonów w sklepie, serwer oparty na expieniu w red lesie, ewentualnie jakieś dodatkowe mapki, żeby nie było masy ludzi w redzie, bez BS'a, lub też z ale wbudowanym, stalki, truty ze szkatułki umarłego rozpruwacza. Najlepszy miecz to syriusz bądź dwuręczny złodziej dusz, tradycyjne itemki(niebiańskich łez, ebonki) bez możliwości setu. Kamienie, które działają jak bodzie, tylko przy spaleniu nie cofają, kamienie dusz u npc. Tak jak to było wszystko w 2010 roku, jak się grało i wkładało dużo pracy aby wbić na Avalonie tez 86 lvl żeby skille mieć wszystkie na P i robić surę WP żeby dropić hajs, żeby być kimś. To serwer o którym pewnie wielu użytkowników od dłuższego czasu myśli. Taki powrót do starych czasów. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że coś takiego wyjdzie. Od razu bym grał na takim.

Taką właśnie miałem wizję, lecz planowałem nieco zmienić go graficznie. Dodatkowo wszystko na source, czyli brak limitów yang/stack, więcej stron w ekwipunku + sklepy offline. Myślę, że bardzo dobrze by się to przyjęło. Oczywiście nie zapomniałbym o dużej reklamie. 

PS. Jutro lub jeszcze dzisiaj otworzę forum dyskusyjne specjalnie pod ten serwer, kto będzie chętny do pomocy (chodzi o pomysły itp.) niech napisze na PW a podam mu link i podstawowe dane kontaktowe. Pozdrawiam ZW.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...