Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]wywalenie dzialu lineage 2

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mam powiedzieć? Jeżeli administracja zechce, to przeniesie dzial, a moj glos nawet nie będzie brany pod uwagę.

Co mam powiedzieć? Jeżeli administracja zechce, to przeniesie dzial, a moj glos nawet nie będzie brany pod uwagę.

Opublikowano

Z takim podejściem to nigdy nie będziesz brany pod uwagę.

Jak nie żyje to nie ma sensu trzymać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wywalić to nie, ale przenieść do Inne MMO tak.

Zrobi się miejsce na coś co jednak żyje.

Admin Cienia
Opublikowano

Dział można przenieść do inne mmo

@Bambos niby można, ale nic to nie da jeśli nie ma planów jego reaktywacji. Po prostu zamiast martwego działu będzie martwe sub-forum.

1294477714-U1.png

Opublikowano

­Ogólnie gra wcale nie umarła, trzyma się świetnie i jest wciąż bardzo dużo wyjadaczy z tej gry.

Problem istniał już od lat kiedy i ja moderowałem forum, po prostu l2 pochłania ogrom czasu, więc zwykle osoba grająca w l2 nie ma czasu wchodząc na jakieś forum :)

Nadal zostaję nad przeniesieniem działu do inne MMO

@TCQ

Pamiętaj że działów jak i tematów które są pomocne nie powinno się usuwać. Zawsze osoba wpisująca w google może znaleźć jakiś problem na mpc.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Tak.

Dodam, że dział stracił moderatora, więc duże tak. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...