Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak zwiększyc fps w grze skill

sewaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanko jak zwiekszyc fps w skill dałem na najmniejsze ustawienie i wyłączyłem synchronizacje pionową

procesor AMD A6-6310 Apu with AMD Radeon R4
Graphics 1,80 GHz
Typ systemu 64 bitowy system operacyjny ,procesor x64
Karta grficzna AMD Radeon™ R4 Graphics prosze szybko odpowiedzcie

Opublikowano

Podaj mi model laptopa. Jest aż tak tragicznie ? ile fps osiągasz tak około? Bioshock na tym procku chodzi dobrze, Ile masz ramu? 

Opublikowano

Podaj mi model laptopa. Jest aż tak tragicznie ? ile fps osiągasz tak około? Bioshock na tym procku chodzi dobrze, Ile masz ramu? 

ram 4,00(dostępne 3,46gb) 

fps ok. 25-40 

Opublikowano

Raczej na tym sprzęcie więcej fps nie wyciągniesz.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

A co o moim sądzicie ? Jakaś optymalizacja dała by radę i co by trzeba było zrobić :)

AMD Phenom 9650 Quad-Core Processor 2,30GHz x4 rdzenie.                                                                                                              

Typ systemu : Windows 7 64-bity system operacyjny

Pamięć (RAM) : 4,00GB

Karta Graficzna : Nvidia GeForce 9500GT 1 GB

Opublikowano

Słaby sprzęt . Sprzedaj ten kup lepszy ewentualnie dokup ram . Chyba sie da osobiscie nie znam sie na laptopach

Opublikowano

Słaby sprzęt . Sprzedaj ten kup lepszy ewentualnie dokup ram . Chyba sie da osobiscie nie znam sie na laptopach

To nie jest laptop tylko PC a tak w ogóle nie wiem czy mogę dołożyć RAMY jak mam DDR2 wiedz chyba lipa ??

Opublikowano

To nie jest laptop tylko PC a tak w ogóle nie wiem czy mogę dołożyć RAMY jak mam DDR2 wiedz chyba lipa ??

Czemu miałbyś nie dokładać nawet na DDR2? Tylko nie bierz 667MHz jak pewna osoba w mojej rodzinie, która nie może overclokować swojego Core 2 Duo przez dzielnik 1:1.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Czemu miałbyś nie dokładać nawet na DDR2? Tylko nie bierz 667MHz jak pewna osoba w mojej rodzinie, która nie może overclokować swojego Core 2 Duo przez dzielnik 1:1.

Chodzi mi o to że nie mogę dołożyć np DDR3 do DDR2 np chciałbym dać 4gb ram żeby mieć razem 8GB a DDR2 są ale tylko 2GB - 1GB gościu mi gadał że nie ma większych na DDR2 a DDR3 raczej nie wsadzę :P ...

Opublikowano

To jaki problem zainwestowac te 200-300zl w pyte glowna , ktora ci posluzy kolejne x lat?

Potem dokupisz sobie procka , ramy (ddr3 , a moze nawet 4 jak dobra plyte dobierzesz) i grafe pod gry mocna.

Opublikowano

Ja myślałem ,że to laptop a tu wyskakujesz mi z czymś takim.

Kolego dodaj 4gb ramu 100zł doda z 10-15fps w tej grze jak na twoj komputer...

Zmień tą płyte główną

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gdyby to był laptop problem byłby gorszy..

Opublikowano

Jeżeli chce wsadzić tam więcej ramu  to musi zmienić płytę główną, ale jak chce kupić coś przyszłościowego to z podstawką lga czyli musisz zmienić procka.

ramy w tym przypadku dużo nie pomoże, wiem z własnego doświadczenia.

Aby normalnie pograć musisz zmienić procek i grafikę wiąże się to też z kupnem nowego zasilacza.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Zasilacz do 50 zl kupi , wiec i tak ma koszta w granicach 1000zl na wszystko moze poza grafa , chyba ze tymczasowo za 240zl kupi gt760 jak ja kiedy spalilem sobie wszystko na lini 12v :D

Opublikowano

Chodzi mi o to że nie mogę dołożyć np DDR3 do DDR2 np chciałbym dać 4gb ram żeby mieć razem 8GB a DDR2 są ale tylko 2GB - 1GB gościu mi gadał że nie ma większych na DDR2 a DDR3 raczej nie wsadzę :P ...

Mozesz... są kości ddr2 po 4 GB

http://www.ceneo.pl/3794353#mh=I0k5ZklD35007goodramxXpV4gc4iFAy3W-wtR61OyV6PUnMGe7PvlKRnK82pfcqQKZRqA4u20gMso5FRixZCH6i4TA1gwULHDhfWq2fvPep7rn9MeG7QhquxmmNuHSIEjx2rhp5CMz3qux7ZvNpCQnhHO1Q_I259xDY48hJqaf_VhV09xT70IGmIM1LcI_UOeCIwRlRKTnV-LTDAhQO0

Tylko są drogie mocno.

PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Ddr2 i ddr3 sa nie oplacalne lepiej juz zainwestowac i Ddr4 kupic moze drogawe , ale warto poczekac i beda tansze.

DDR4 są w cenach DDR3 mate, tylko płyty minimalnie droższe, jedyna faktyczna różnica to CPU (imo zaczynaja sie od I5-6500 - 900 zł, nizsze są bardziej biurowe, a 6500 ma najlepszy stosunek mocy do ceny ze skylake)

Opublikowano

Jest rozwiazanie w 2016 nwm kiedy dokladniej wyjda plyty glowne z podstawka am3+ pod ddr4 wtedy oplaca sie zlozyc cos taniego i mocnego.

A jeszcze niedlugo i tak procesory zastapia karty graficzne o ile cos wyjdzie i tego dozyjemy.

Opublikowano

Po prostu masz do tej gry słaby sprzęt.

U mnie na minimalnych ustawieniach S.K.I.L.L - SF2 działa w 60 fps.

■ Sprzęt:

• Procesor: IntelCore i5-4200k CPU ~1.60GHz - 2.30GHz

• Karta graficzna: NVidia GeForce 840m.

Na najwyższych ustawieniach mam około 40-50 fps.

Laptop z bedrocka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...