Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH A.L.T.R.O.S

*Homix*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest troll pisze że wstawi o 11 teraz że sprzedaje, poza tym z tego co pamiętam to handel hackami tutaj jest zabroniony więc lataj udostępniać to gdzie indziej .

Opublikowano

To jest troll pisze że wstawi o 11 teraz że sprzedaje, poza tym z tego co pamiętam to handel hackami tutaj jest zabroniony więc lataj udostępniać to gdzie indziej .

dokladnie to chyba wałek , jak by udostepnil to chociaz fejm by mial :)

Opublikowano

Zaryzykowałem kupiłem od tego gościa i jak narazie chodzi :):D

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Jak zmniejszyć prędkość tego wh , i żeby nie bił , jak bije z konia ;d ? 

To jak go masz to go udostępnij a nie chwal się czy c**j wie co to przedstawiasz, równie dobrze mogłeś gościowi pw wysłać .

Opublikowano

Jak zmniejszyć prędkość tego wh , i żeby nie bił , jak bije z konia ;d ? 

To jak go masz to go udostępnij a nie chwal się czy c**j wie co to przedstawiasz, równie dobrze mogłeś gościowi pw wysłać .

bez kitu chwalą sie ze maja wh a tak naprawde gowno maja , chca tylko byc niby wiarygodni zeby naciagac innych na 20 zl. nikt z nich nie pokazal screena z wh , wiec po co tyle dyskutowac , Homix chyba odpuscil .

Wh jakies dziala bo w Red lesie widzialem typa , ale pewnie wiekszosc dla uzytku wlasnego zrobilo to.

Opublikowano

szukamy bo jak można zauważyć jest pelno botów w m1 mober+ wh i w v2 pelno ludzi na WH  więc ...

ten temat umarl , graja na kamer modach , botach i wh :) juz sie nie podziela zeby im tego nie zablokowali . 

Opublikowano

Mi tam żaden mod nie działa. Wpakowałem do PL dodałem server i się nie chce zalogować :/ 

Ponieważ LoginPacket/Pong mają zmieniony a w bince schowany !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...