Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH A.L.T.R.O.S

*Homix*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zablokowany :) Muach miśki

PS. Już go nie odpalicie :) a jak powstanie kolejny to kolejnego zablokuje i kolejnego i kolejnego :* :)

DVsHDzP.jpg

Easy. 

Co do tematu, wh samo w sobie jest dobre, aczkolwiek uważam, że nie warto tego aktualizować, ponieważ Terenzo prawdopodobnie i tak zablokuje :)

Cytat

Pomogłem? kliknij "Lubię to" ;)

Opublikowano

DVsHDzP.jpg

Easy. 

Co do tematu, wh samo w sobie jest dobre, aczkolwiek uważam, że nie warto tego aktualizować, ponieważ Terenzo prawdopodobnie i tak zablokuje :)

możesz sie podzielic :D 

Opublikowano

to lepiej nie logaj :)

A co powiesz o moich spambotach?

Siedzicie w tym m1 i czekacie na mnie, a ja w przeciągu minuty wysyłam 1k pw. Co wy na to, jak to nazywasz 'misiaczki'?

Opublikowano

możesz sie 

DVsHDzP.jpg

Easy. 

PODAJ LINKA NA PW :*

Opublikowano

Z tego co pisałeś wcześniej nie wyłączyłeś gry i dlatego buja. Jeżeli jestem w błędzie to mozesz pochwalić sie co takiego zmieniłeś 

Opublikowano

wcześniej faktycznie tak było, że nie wyłączyłem gry, ale teraz wracam do domu odpalam metka a on nadal działa  :yay:

może dlatego, że coś mam nie tak z patcherem i jak go odpalam to wyskakuje: 

Nawiązywanie połączenia z serwerem...
Niestety wystąpił nieoczekiwany błąd!
Mimo to zapraszamy do gry!
 czyli chyba się nie aktualizuje i nadal działa
Opublikowano

Takie pytanie zadam jeszcze odbiegające od WH.

Dlaczego ludzie grają na Altro.sie? Przecież to syf, milionowy rework, złodziejska administracja, no i małysz analfabeta, tuman i bóg wie co jeszcze.

Tylko naiwni i głupi ludzie tam grają - sorki za wyrażenia.

Opublikowano

Dlaczego ludzie grają na Altro.sie? Przecież to syf, milionowy rework, złodziejska administracja, no i małysz analfabeta, tuman i bóg wie co jeszcze.

A po co zadajesz pytania które nie wnoszą nic na temat? 

Trzeba jakoś zastopować działanie patchera i powinno śmigać.

Opublikowano

Dokładnie tak, trzeba jakieś obejście ogarnąć.

Myśle, ze sporo część osob chce sobie dorobić grosza albo szybko wbic lvl i zamienić na skiny do cs'a. Wiadome, ze 1-2tygodnie i bedzie tu wiać pustkami. 

Opublikowano

Ja uważam, że każdy ma swoje zdanie na temat tego teamu. I jeszcze jak bym miał tak podchodzić do sprawy jak ty to bym na żadnym serwerze nie grał bo obecnie nie ma serwera, którego administracje miała nie wypał serwer bądź oszukała graczy. Co do złodzieja mnie nie okradł za rękę go nie złapałem więc i go nazywać tak nie mogę :)

Ale serwer jest super jest masa kozackich gildii i na prawdę dobrze się gra chodź przyznam, że sceptycznie byłem nastawiony, ale wbiłem i zobaczyłem tyle ludzi to aż zachciało się grać.

Będzie aktualizowany te wh czy nie?

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...