Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH A.L.T.R.O.S

*Homix*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla tych, którym nie działa, jak kolega wyżej napisał, ustawcie tryb zgodności windows 7(patcher i Client.exe) i powinno działać( To dla tych osób, którzy mają system operacyjny win 8, 8.1, 10 )

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla tych, którym nie działa, jak kolega wyżej napisał, ustawcie tryb zgodności windows 7 i powinno działać( To dla tych osób, którzy mają system operacyjny win 8, 8.1, 10 )

Homix plik "miles" cały podmienić? czy tylko 1 pliczek z Wh tam wsadzic?

Opublikowano

Homix plik "miles" cały podmienić? czy tylko 1 pliczek z Wh tam wsadzic?

Wszystko to co ode mnie pobrałeś.

Opublikowano

Dla tych, którym nie działa, jak kolega wyżej napisał, ustawcie tryb zgodności windows 7 i powinno działać( To dla tych osób, którzy mają system operacyjny win 8, 8.1, 10 )

A jezeli ktos ma win xp?

Opublikowano

Wszystko to co ode mnie pobrałeś.

Gdy otwieram przez Client nic sie nie otwiera a gdy przez patchera to takie cos wyskakuje 38414111837965671382.jpg

Opublikowano

jak odpalam klikam start i nic sie nie dzieje

mam tak samo ... chociaż zmieniłem tryb zgodności na win7

Opublikowano

Niestety na windows 8 nie działa, ale nie tylko to wh większość plików po wgraniu w klienta nie działa powód prawdopodobnie zgodność. 

@Terenzo. HiHi 

837371446280124127260.png
Opublikowano

zablokowany :) Muach miśki

PS. Już go nie odpalicie :) a jak powstanie kolejny to kolejnego zablokuje i kolejnego i kolejnego :* :)

chyba coś Ci się pomyliło, śmiga aż miło :)

Opublikowano

Problem jest z plikiem wh.asi' i folderem miles  jeżeli damy plik wh.asi' i wlaczymy gre to po prostu nic się nie dzieje mam nadzieje że coś z tym zrobisz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...