Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspólne granie!

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Jeszcze nie ma

Klasa: Jeszcze nie wybrałem

Serwer: Twin Wagon

Kontakt: Discord: Solvo#9419 lub pw na forum

Dodatkowe Informacje: Grałem od początku i mam 2 postacie na hm lvl3-5(w starym patchu było trudno wbijać) więc znam się troche ale miałem długą przerwę. :D

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Azurri

Klasa: Blade Master

Serwer:Windrest

Kontakt: Pv Na forum Lub w grze

Dodatkowe Informacje : gralem na samym Starcie jak tylko weszla Eu ok 3 MSce lv 44 Cos tam z  gry pamietam Lecz konta juz nie moge znalesc zaczynam od Nowa Zapraszam Do Wspolnej Gry

Opublikowano

Dodatkowe Informacje : gralem na samym Starcie jak tylko weszla Eu ok 3 MSce lv 44 Cos tam z  gry pamietam Lecz konta juz nie moge znalesc zaczynam od Nowa Zapraszam Do Wspolnej Gry

Na moje to poczekaj na 12 kwietnia bedzie event i 50 lv na start, ale jak tam wolisz.

Opublikowano

Na moje to poczekaj na 12 kwietnia bedzie event i 50 lv na start, ale jak tam wolisz.

Tego eventem nazwać nie można, gdyż będzie to wprowadzone na stałe. 50 lvl to nic, ponieważ będzie się otrzymywało już zrobiony ekwipunek i prawdopodobnie gratisowo dostanie się gemy + peta.

#Edit

Z tego co wiem, każdy gracz dostanie jednego ticketa na stworzenie takiej postaci, później będzie trzeba płacić.

maybenow.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Nick: Imba Kalada i KALADY
Klasa: Warlock i Destroyer
Serwer: Twin Wagons
Kontakt: Forum, gra
Dodatkowe informacje: 2 osoby szukają ekipy do grania... Wróciliśmy do gry niedawno i nie wszystko ogarniamy,
dlatego przydałaby się jakaś pomoc. Mamy hm10, mniej więcej ogarniamy te nowsze dungeony. Mamy jakieś ap ale brakuje
nam grubszej ekipy. Jeśli ma ktoś jakiś grubszy klan, odezwij się :)

Nie aktualne, znaleźliśmy klan w grze.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nick: Prawdopodobnie będzie Ekel albo Ekelson

Klasa: jeszcze nie wiem

Serwer: Twin Wagons

Kontakt: pw na mpcforum lub w grze.

Dodatkowe Informacje : grałem z miesiąc po starcie, szukam kogoś do gry ( od nowa) lub klanu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: xtcek

Klasa: Warlock/Destroyer

Serwer: Wedle uznania, obojętnie - aczkolwiek na tą chwilę Ebon Hall/Windrest.

Kontakt: PW MPCForum.

Dodatkowe informacje: 19 lat, grałem dosyć długo, ale naszło mnie na czystkę konta i zaczynam od nowa, więc jak ktoś chciałbym coś pograć (bądź zaprosić na inny serwer w celu zebrania bądź dołączenia do większej grupy ludzi grających razem, no problemo.) 

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

33874.png

33966.png

4981.jpg

16023ph3.gif

Gram na takich serwerach jak :

• EROAD Martinok
  • Nefertity SRO Matteo
  • ZSZC Earth Martinok
  • Syndicate SRO Matteo i _Matteo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...