Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspólne granie!

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Doku SilverFang
Klasa: Assassin
Serwer: Greenhollow
Kontakt: teamspeak ip na pw
Dodatkowe informacje: szukam głownie ludzi do klany bardziej doświadczonych do wspólnej gry i dzieleniem się tipsami

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Nastas.
Klasa: Blade Master.
Serwer: Windrest.
Kontakt: Forum.
Dodatkowe informacje: Posiadam sprawny mikrofon i mnóstwo wolnego czasu. Rozgrywkę zaczynam nową postacią na serwerze Windrest, zostawiając 35 Lv. KFM na Cardinal Gates.

Opublikowano

Nick: Arif
Klasa: Mistrz miecza
Serwer: Cardinal Gates
Kontakt: PW a dalej się dogadamy
Dodatkowe informacje: Piękny, przystojny, wysoki, dobrze zbudowany szuka tylko ładnych i legalnych +18 dziewczyn do GRANIA

Opublikowano

Nick: Dopiero będzie ;P
Klasa: Jeszcze myślę
Serwer: EU - dostosuje się
Kontakt: pw, gg:36339611
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś kto da kilka porad, tipów itd. Ts3, 18 lat. Pograłem już trochę więc coś tam ogarniam ale lepiej jednak w jakiejś miłej grupie z ts'em ;)

Opublikowano

Nick : Hyubato

Klasa : Blade Master

Serwer : Cardinal Gates

Kontakt : pw

Dodatkowe informacje: Poszukuję kogoś ogarniętego w grze ( wie co i jak ) , a przede wszystkim kompanów do wspólnego grania . Posiadam TS3 i mike'a 

Opublikowano

Nick:Stemper

Klasa: Blade Master

Serwer: Greenhollow

Kontakt:pw

Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do wspólnego grania, dopiero zaczynam grę więc dobrze by było jakby była osoba która ogarnia grę (:

Opublikowano

Nick: Karyvlejka

Klasa: Destroyer

Kontakt: PW

Dodatkowe informacje: No, zaczynam i może ktoś chce pograć ze mną.

edit:

Dodatkowe informacje: Mam prawie 40 lvl+ i szukam osób, co pochodzą wspólnie na dungeony, bo samej / z randomami to wieje nudą. Kontakt przez PW i dalej się umówimy. 

Opublikowano

Nick: TampS

Klasa: Blade Dancer (Lyn)

Kontakt: Forum/Gra

Dodatkowe informacje: Jeżeli ktoś jest chętny grać razem, ew. jeżeli jakiś klan szuka ludzi - chętnie dołączę :D

Update : 45 lv, szukam grupki ludzi którzy w są chętni pofarmic jakieś dungeony :D

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Nick: MrMadnesS
Klasa: Force Master
Kontakt: PW na forum
Dodatkowe informacje:

Szukam osób jak i gildii do wspólnej gry i zabawy w B&S. Aktualnie posiadam 30 poziom i gram od 3 dni (3.02.2016), myślę że to dobry wynik jak na początkującego gracza.
Jeżeli chodzi o wyposażenie, posiadam wszystko ulepszone do 36 poziomu, więc o dmg nie muszę się przejmować. Mam 22 lata, posiadam TS3 i często jestem online.

Opublikowano

nick: versaczi

klasa: Blade Master

serwer: Ebon Hall

kontakt: Forum / ts / gg

dodatkowe info.: 17 lat, aktualnie 11 poziom. Pograłbym z kimś kto w miarę wie o co co chodzi :)

Opublikowano

NickIssemori
Klasa: Blade Master
Serwer: Cardinal Gates
Kontakt: PW
Dodatkowe informacje: frakcja Crimson Legion, 15 lvl, dopiero zaczynam grać i przydałoby się trochę pomocy, bo na razie nie orientuje się za bardzo co i jak w tej grze, 18 lat.

Opublikowano

Nick: Kuro sama (45lvl), Rika Nippah (36lvl)
Klasa: Assasine, Force Master
Serwer: Hao District
Dodatkowe informacje: 20lat, sesja konczy sie w czwartek, poprawkowa za tydzień dopiero wiec mam troche czasu  :makka: , TS-a mam, szukam ludzików do napierdzielania dungów 

ae1d1005fe.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Karyvlejka

Klasa: Destroyer

Dodatkowe informacje: No, zaczynam i może ktoś chce pograć ze mną.

Poszukuję jakiegoś klanu żeby mi wróciły chęci do gry, no i żebym mogła czuć się potrzebna i żeby ludzie cieszyli się, że loguję się do gry. xD

Nie no, sam klan wystarczy ze spoko osóbkami. (y) Prosiłabym o pw. :)

Opublikowano

Nick: Mniamnioszka

Klasa: Summoner

Kontakt: pw

Dodatkowe informacje: Summoner na 44 lvlu oraz "postac zastępcza" - FM. 

Opublikowano

Nick: Koushi
Klasa: Blade Dancer
Serwer: Windrest
Kontakt: PW na forum; GG:48961802; Mogę gadać i na Skype, i na TS'ie.
Dodatkowe informacje: Mam na imię Radek, 17 lat. Staram się być przyjazny dla ludzi i chciałbym w końcu z kimś pograć, a nie grać Single Player w MMORPG. xD

tumblr_mzsac2amwP1ro3tcqo1_500.gif

Opublikowano

Nick: Sveron
Klasa: Blade Master
Serwer: Twin Wagons
Kontakt: ts3 podaje adres: "nominativus.pl" zazwyczaj siedzę w pomocy technicznej, także śmiało pisać. 
Dodatkowe informacje: Szukam chętnych na robienie dziennych misji klanowych, jak i dungeonów. Początkujący także mile widziani.  :)

Opublikowano

Założyciel: Sveron
Nazwa gildii: Polaczki

Serwer: Twin Wagons
Kontakt: Jak wyżej ts3, aczkolwiek nie musisz posiadać ts3 napisz na pw.
Inne informacje o gildii: Szukam wytrwałych graczy którym chętnie pomogę, pomaganie w dziennych misjach dungeonach itp. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

[color=#ffffff][b]Nick:  BRAK [/b][/color]
[color=#ffffff][b]Klasa:  Summoner[/b][/color]
[color=#ffffff][b]Serwer: Obojętne mi to[/b][/color]
[color=#ffffff][b]Kontakt: PW[/b][/color]
[color=#ffffff][b]Dodatkowe informacje: Posiadam Ts3. Poszukuję gildii i osób do gry, założę konto na każdym serwerze.

Pozdrawiam.[/b][/color]

c3e3677f25827.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nick: Jeszcze nie zalożyłem postaci
Klasa: Warlock
Serwer: Prawdopodobnie windrest
Kontakt: GG:1461726 / pw na forum
Dodatkowe informacje: Zaczynam dopiero grać, szukam kogoś do pogadania po nocach ( najlepiej juz dzisiaj xD ), wspólnego poznawania gry. Samemu to zazwyczaj jest nudne. Pozdro

Wymagania::  15h dziennie online :D

Opublikowano

mam 17 lat i chce w to grac

// Proszę, abyście nie zgłaszali tego posta, ponieważ użytkownik ma permanentnego bana.

Renissance

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Zapraszam do gildii Mohers Army na serwerze Wild Spring, na razie jestem sam , dziś założyłem, a założyłem gildię z racji tego że się nie spotkałem z żadną Polską gildią na tym serwerze ( może źle szukam ? ) bez wymagań na obecną chwilę

Kontakt ze mną w grze

ModlishekPL tak wiem noobski Nick troche już gram i zmieniłbym go

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nick:Kurusakonoika/Cread

Klasa:Kung Fu Master/Kung Fu Master

Serwer:Starfall Crater/Starfall Crater

Kontakt:steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198253294576/

Dodatkowe informacje:Dodawajcie śmiało chętnie pomogę lub skorzystam z pomocy na dzień dzisiejszy gram postacią kung fu master 41 lvl , grałem kiedyś dobiłem 42 i skończyłem tym razem na pewno dobije 50

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Jeszcze nie zrobiłem postaci.

Klasa: Kung Fu Master

Serwer: Windrest
Kontakt: PW na forum, potem możemy pójść na TSa czy coś.
Dodatkowe informacje: Grałem już kiedyś, ale miałem przerwę i chcę zacząć od nowa. Nie wymagam nic oprócz jakiejkolwiek pojęci o grze, nie chce mi się tłumaczyć jak zrobić to i tamto. Dodam, że jestem w trakcie mutacji, więc jeśli komuś nie przeszkadza, że mój głos od czasu do czasu będzie skrzeczał to zapraszam na PW. Nie mam głosu jak 10-latek, po prostu czasem skrzeczę xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nick:Rinausin
Klasa:Force Master
Serwer:Greenhollow
Kontakt:gg 55638663 pw forum lub w grze szept :D
Dodatkowe informacje:30 lvl, szukam kogos do wspolnej gry, robienia dungeonow czy czegos :D

1394127441-U595569.jpg

Sygnaturka by feesee213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...