Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przestroga dla graczy modyfikujących mapy

muzalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@554461402688252517908.png xOstateczny jak to zmienia? Jeszcze niedawno uzywanie MKJOGO bylo legalne, a od jakichs 2 miesiecy jest to zabronione wiec watpie zeby ciagle zmieniali swoje zdanie :)

Ale najwidoczniej riot zmienił zdanie, sam byłem zdziwiony.

Po prostu na ten moment najlepiej nie wgrywać takich zbędnych pierdółek upiększających grę bo nie warto.

Chociaż o ile banowanie za używanie skórek z mkjogo jestem w stanie zrozumieć, ponieważ Rito chce zmusić graczy do kupowania ich za rp, to nie jestem w stanie zrozumieć to im przeszkadza ta mapka?

giphy.gif

Opublikowano

beka, jak ktoś dostanie bana za to MKgówno, bo sobie skina ustawiał, a tymczasem tysiące osób śmiga na EB i NIC, gram tak obviusly, że to jest aż niepojęte i od jakiegoś czasu, zero banów :D

widocznie hajsy ze skórek bardziej ich gniotą w jajka, niż psucie gry milionom graczy przez skrypterów :P

Opublikowano

Niech zbanują wszystkich i spokój. Grać grać, i tak w tej grze nie liczą się umiejętności, a to, kto ma lepszy skrypt = wygrywa. hahaha :D Takie są fakty. 

Modyfikujcie, i nie ostrzegajcie. 

Gdybyście wiedzieli gdzie cheaty wbijają się w wartość. A wystarczy drobna edycja, i następuje zmiana wartości, co prowadzi do utworzenia logów. A riot na pewno ma już wasze logi i nie banuje, by zakryć to. 

Pomyślcie o odpoczynku na święta. Dobrze wam zrobi, Merry Christmas <3 

Opublikowano

Dobrze napisali, mimo, że zapewne bana nie będzie, to ludzie nie będą się powoływali na to - a Riot zabronił używania jakichkolwiek programów trzecich, więc mimo, że narazie nie banuje, bo nie uważa tego za zagrożenie, to taką wypowiedzią nie ogranicza siebie w żaden sposób. Jeżeli pozwoliłby na używanie takich programów, to nie mógłby już zmienić zdania tak łatwo (a jesli, to ludzie nie byliby napewno zadowoleni). Według mnie jest to zwykłe psychologiczne zagranie, pewnie nie widzą w tym zagrożenia, ale nie chcą aby ludzie się powoływali na używanie MKJogo(bo przecież byłoby dozwolone) itp.

Opublikowano

Ale wy sracie, przecież jak nie będziecie się chwalić całemu światu że macie Ice Rift to co wam zrobią? po drugie rito nie będzie banowało za mapkę i modyfikacje plików bo niby skąd mają wiedzę że ktoś używać innej mapki niż standardowa? no chyba że się rozprujecie.Robicie z tego zajebistą dramę aż opadają mi ręce. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...