Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

phSro ✧ Cap 90 ✧ EU/CH ✧ Low rates ✧ Long term ✧ rate: x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kM0qf.png

Welcome to 
phSro
. Our goal is to provide a stable server for people to play on. We will not make modifications that break the quality of the game. This is a long term 90 cap server.

START 
18/12/2015 10:00

phSRO Game Team

WeeMan, from the United States of America. // take ten WeeMan co stworzył phBota

Halon2, from the Netherlands.

Xutan, from Germany

Information

Cap 90

Race [ CH / EU ]

Exp/sp Rates x3 

Gold x1.5 

Drop rate x2.5

Magic pop rate x5 

IP limit of 6

HWID limit of 3

Long term

• Account Panel
    • 2 Factor Authentication (optional)
      Scan the QR code below using Authy or Google Authenticator; then enter the generated code below.
      Reset codes will be emailed to you after 2FA has been configured.
    • Set Game Password
      This gives you the ability to change the password you use for your game account.
    • Character statistics
      See the in game character statistics of your account, including your inventory.
    • Tickets
      Are you in trouble, or do you have a question/something to report ? Submit a ticket, and we will try to reply as soon as possible!
    • Bank
      Save your in game gold on our web based bank. The gold that has been saved on the bank can be used on the online market (or other features that might come in the future). Taking any gold from a character incurs a 5% fee.
    • Market Tab
      This is where you can see the item that you have put on the online market.
  • Market
    • Buy
      Looking for an item? Try to search for it on the online market!
    • Sell
      Put your desired item(s) on the online market, where people can bid on your item(s).
    • Trade
      Not implemented yet.
  • Donate
    Donations keep everything going. In exchange for donations, you will receive a certain amount of in game "Units" depending on how generous you're feeling.
  • Rev6 like system
    We have our own server statistics page where you can look up characters and guilds.

DG2gh.jpgZ17jd.jpgwIlvb.jpg

8KSBZw3.png

brVdHi6.png

iGkZ8PL.png

Zapraszam serdecznie! :)

HY8Pa8O.png

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest tanio i fajnie. Market na stronie działa dobrze. Clock można kupić za 5kk :) więc nie ma potrzeby inwestowania kasy.

Gra sporo ludzi, można się dogadać nie ma Turków :P Są akademie więc o lvl na początku nie trudno.

Trosze mało sp ale to ma być serwer na dłużej więc mi to odpowiada. Zapraszam :)

Opublikowano

jak tam sprawa na serwie warto ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Czy tylko ja nie moge wbić na serwer po założeniu konta? Konto zrobione, na stronie zalogowany, a po wpisaniu w kliencie , jest napisane, ze podaję złe pasy :/ 

Opublikowano

Czy tylko ja nie moge wbić na serwer po założeniu konta? Konto zrobione, na stronie zalogowany, a po wpisaniu w kliencie , jest napisane, ze podaję złe pasy :/ 

Z tego co pisał "GM" musisz zmienić hasło na tym koncie nowo założonym. Od siebie napisze, że zawiodłem się na tym serwie. Ludzie (turasy) odpalają po 10-20 charów, więc gracze, którzy nie lubią odpalać multum botów na clientlesach stracą dużo w pogoni za nobami. Krótko i na temat, jeżeli nie ma się odpalonych 8/8 charów i nie postawi swojego pt (co na moje mija się z celem tej gry) to z lvlem i sp będzie kakał.  

Opublikowano

Witam panowie, zapraszam na serwer , bardzo miła atmosfera, mamy polską guild , lecimy na fortece z myślą o przejęciu , gra sie raczej szybko nie znudzi, GM SIĘ NIE WPIEPRZA DO GRY A TO NAJWAŻNIEJSZE ! 

pisać jak coś BestialFury_  albo Xandi 

i do zobaczenia ! 

Opublikowano

Wpisz byle jakie np name123 badz NameName123 a jak sytuacja bedzie sie potwarzac to zarejestroj sie na forum ( zakladka do wejscia na forum jest w dziale Help) i tam opisz swoj bład. Adminstracja siedzi duzo na forum i tam pomagaja

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym trochę odświeżyć temat ;) Coraz więcej osób przychodzi na server :) Miła atmosfera ^^ Jeśli jesteś zainteresowany wspólna grą ZAPRASZAM ! Guild DESTINY rekrutuje mamy obecnie 45/50 i jest coraz więcej :) Napisz do kogos z guild ,a na pewno Ci pomożemy ! :D

Tutaj daje nicki do których można się odzywać jeśli nikogo się nie znajdzie : BestialFury_ , iOwnYou , Darth_Murder , Badger , Gregory , Hayabusa. Zapraszamy ! :>

CentauruS

Opublikowano

A ja mam problem .... Pobralem wlasnie klienta zrobilem konto i staram sie zalogowac niestety ciagle wyskakuje ze jest zle haslo albo login tak jakby konta w ogole nie bylo. Zrobilem inne konto 2-3-4 i dale to samo WTF ;0 ???  Oczywiscie na stronie normalnie sie zaloguje tylko w grze pasy nie wchodza...

Opublikowano

A ja mam problem .... Pobralem wlasnie klienta zrobilem konto i staram sie zalogowac niestety ciagle wyskakuje ze jest zle haslo albo login tak jakby konta w ogole nie bylo. Zrobilem inne konto 2-3-4 i dale to samo WTF ;0 ???  Oczywiscie na stronie normalnie sie zaloguje tylko w grze pasy nie wchodza...

Każdy ma ten problem należy zalogować się na stronie,zmienić hasło i poczekać 10 minut :)

Opublikowano

Nie polecam serwera, zostałem zchackowany 2 razy (hało nie było za łatwie zawierało znaki, małe, wielkie litery, cyfry). Admini nic z tym nie robią, ale jeżeli już chcecie grać to zapraszam do DESTINY dobra gildia.

Cindy

Opublikowano

Nie polecam serwera, zostałem zchackowany 2 razy (hało nie było za łatwie zawierało znaki, małe, wielkie litery, cyfry). Admini nic z tym nie robią, ale jeżeli już chcecie grać to zapraszam do DESTINY dobra gildia.

Cindy

Jak na razie na tym servie zchackowali tylko Ciebie O_o... To nie jest wina adminów ,że masz zawirusowanego kompa.. -.-' Jeśli chodzi o grę to zapraszamy guild DESTINY ! :)

CentauruS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...