Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EraniS.eu [Dedyk] [Easy/PvP]

Apex Predator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamknijcie temat skoro nie umiecie okreslik o ktorej start. Mial byc o 18 a nadal nie ma

Witaj.

Start był, jednak nie spodziewaliśmy się takich problemów. 

Aktualnie trwa przerwa techniczna, od dwóch dni non stop pracuje dwóch techników. 

Uporamy się z problemami i otworzymy serwer. 

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start w piątek bez bugów? xD

Trochę zawaliliście sprawe, bo nie dopieliście wszystkiego na ostatni guzik.

Powodzenia ;)

Witaj.

Nikt nie spodziewał się takich problemów z tym source, naprawdę. Staramy się jak możemy, żeby ten serwer już wystartował. 

Opublikowano

Będę grał przez święta;< 

zapraszam do SPARTY

sparta-Koszulki.jpg

Opublikowano

wystartuje to dziś?

Ponad24h naprawiacie klienta z tego co się dowiedziałem.. Zdołacie z taką wiedzą utrzymać serwer?;<

Opublikowano

wystartuje to dziś?

Ponad24h naprawiacie klienta z tego co się dowiedziałem.. Zdołacie z taką wiedzą utrzymać serwer?;<

Witaj.

Tutaj nie chodzi o wiedzę. Są problemy które wymagają czasu na naprawę, wszystkiego nie zrobimy w 5 minut.

Klient jest już pakowany, zostanie sprawdzony, po czym udostępnimy go na hosting. 

Opublikowano

easy-pvp... A dropić truty z dt trzeba ;_:... Skille to jeszcze okay ale ku*** ten 5 bon mnie rozwalił XDDDDDDDDDDD. Nie wiem jak można taki serwer nazwać Easy-pvp.. Rozumiem medium pod względem ulepszania no proszę Was to jest medium/ i lekki hard pod względem 5b militara i tego dropu...

Opublikowano

Najgorsze jest to że wiecie, że długo jeszcze wam się zejdzie to piszecie, "zaraz" "za chwilę" a po chwili znowu jakiś błąd. I tak trzymacie ludzi w niepewności od samego piątku.

Powinniście ustalić od razu godziny w jakich ewentualnie możecie startować, i to nie blokowałoby ludzi którzy czekają po kilka "h" przy kompie odświeżając stronę i czekając na jakieś info, a mianowicie na info "zaraz", albo "cierpliwości" :((

Opublikowano

poradzicie sobie z tym w końcu? BO powoli mnie zniechęca to wasze zaraz

Opublikowano

Kiedy planujecie ten start .. ? 

Witaj. 

Dziś w nocy Dawid otworzy ch1. 

easy-pvp... A dropić truty z dt trzeba ;_:... Skille to jeszcze okay ale ku*** ten 5 bon mnie rozwalił XDDDDDDDDDDD. Nie wiem jak można taki serwer nazwać Easy-pvp.. Rozumiem medium pod względem ulepszania no proszę Was to jest medium/ i lekki hard pod względem 5b militara i tego dropu...

Witaj.

Trutę jest banalnie dropnąć, serio.

50 LvL wbijasz za 30 minut i masz skille, więc w czym masz problem?.

5 bony zdobędziesz z KD +0/2, których naprawdę dropi masa. 

Easy jest już tak ułatwiony, że łatwiej się nie da. No chyba że dodamy LvL do NPC. 

Najgorsze jest to że wiecie, że długo jeszcze wam się zejdzie to piszecie, "zaraz" "za chwilę" a po chwili znowu jakiś błąd. I tak trzymacie ludzi w niepewności od samego piątku.

Powinniście ustalić od razu godziny w jakich ewentualnie możecie startować, i to nie blokowałoby ludzi którzy czekają po kilka "h" przy kompie odświeżając stronę i czekając na jakieś info, a mianowicie na info "zaraz", albo "cierpliwości" :((

Witaj. 

Serwer przeszedł gruntowną przemianę, zostały drążone w serwer rzeczy, które jeszcze bardziej ułatwią grę. 

Pliki Cannzasa poszły do kosza, działamy na nowym source i kliencie. 

Gracze którzy z Nami siedzą na forum i Ts, widzą że pracujemy non-stop przy serwerze. 

Cieszy mnie to, że jeszcze nie odeszli. 

poradzicie sobie z tym w końcu? BO powoli mnie zniechęca to wasze zaraz

Witaj.

Poradzimy Sobie, zostanie odpalone jedno ch na początek. 

Opublikowano

Wiadomo chociaż kiedy te jedno CH będzie?

Bo informacja w nocy to niewiele mówi.

Pewnie kilka jak nie kilkanaście i kilkadziesiąt osób czeka non-stop na start servera i podejrzewam, że i tak się okaże, że czekają całą noc i znowu na darmo bo nawet tego jednego channela nie da odpalić 

Opublikowano

Wiadomo chociaż kiedy te jedno CH będzie?

Bo informacja w nocy to niewiele mówi.

Pewnie kilka jak nie kilkanaście i kilkadziesiąt osób czeka non-stop na start servera i podejrzewam, że i tak się okaże, że czekają całą noc i znowu na darmo bo nawet tego jednego channela nie da odpalić 

Witaj.

Chodź do Nas na Ts i oczekuj informacji od Dawida, Ja nie jestem w stanie tego sprawdzić kiedy On to zrobi.

Większość graczy, która siedzi z Nami na forum, czy też Ts. Wie że nie olewamy graczy, Ja wiem że przerwa już strasznie się dłuży. 

Serwer jest gotowy, tylko ten klient musi zostać w pełni zrobiony. 

Source i klienta mamy nowego, takich błędów jak na starcie już nie będzie. 

Każdy z Nas oczekuje już startu, nie mam już siły po prostu. 

Siedzę po tyle godzin, że to jest nie pojęte. Chce żeby każdy z Was widział, że Administracji zależy na serwerze. 

Opublikowano

Easy- PVP ? A bony 5-8-10-15 ? według was to jest EAsy-PVP k***a porażka ... tak wieczność będą ludzie czekać zmieńcie te bony bo nikt nie zagra ;)

Witaj. 

Wystarczy zrobić ankietę na forum i to wszystko.

Jeśli większość będzie za, to nie będzie problemu ze zmianą tego. 

Ten serwer juz od piatku startuje a jest pon i nadal nie wiecie kiedy ruszy ? Co z tym klientem , niby jest gotowy i drobne poprawki i brak infa

Witaj.

Wszelkie informacje masz na forum, ale zrobię Ci przysługę i podam gotowy link. 

Co mogę Wam więcej powiedzieć, serwer przeszedł gruntowy "remont", znajdziecie tam bardzo ciekawe rzeczy. 

Nic więcej nie mogę napisać. 

http://forum.eranis.eu/index.php?/topic/145-długa-przerwa-techniczna-informacja/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...