Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EraniS.eu [Dedyk] [Easy/PvP]

Apex Predator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na bank serw na jakis odkupowanych plikach

Witaj.

Tak, pliki są odkupione od po przedniejszego zespołu, który nie popisał się i zwyczajnie nie wystartował. Pliki zostały zmodyfikowane przez Nas i zostały poprawione wszelkie błędy na serwerze.

Naszym zadaniem jest, aby ten serwer ujrzał światło dzienne i sprawił graczom radość z gry. 

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam, Zgrana Ekipa, pod względem technicznym też ok. ! Widzimy się na starcie :)

Witaj. 

Dziękuję, czekamy z niecierpliwością. 

Wykupili projekt od mojego kumpla i gówno sami zrobili. Nie polecam

Witaj. 

Zrobiliśmy sporo, tak żeby wszystko działało na igłę. 

Błędów było sporo, wszystko zostało poprawione. 

Opublikowano

Witaj. 

Dziękuję, czekamy z niecierpliwością. 

Witaj. 

Zrobiliśmy sporo, tak żeby wszystko działało na igłę. 

Błędów było sporo, wszystko zostało poprawione. 

Miałem być TuT'em wszystko było, jak należy, ciekawe czemu prezkę usuwali ciągle

@edit: Sory, polecam serwer jak najbardziej, bo Cannzas go z moim dobrym ziomkiem robił.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Miałem być TuT'em wszystko było, jak należy, ciekawe czemu prezkę usuwali ciągle

@edit: Sory, polecam serwer jak najbardziej, bo Cannzas go z moim dobrym ziomkiem robił.

Zespół Cannzas'a się posypał, przez to serwer nie wystartował. 

Opublikowano

Wykupili projekt od mojego kumpla i gówno sami zrobili. Nie polecam

Jak dla Ciebie Cannzas aka Adrianek złodziej, to kumpel to chyba mało wiesz o Nim.

Prezentacja ogarnięta, nowości wiele nie ma ale mają szanse ładnie wystartować, polecam reklamę u konkret ludzi. :) 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Z tego co czytam po samej prezentacji i postach to wygląda spoko.

Na pewno będę na starcie :D

Witaj. 

Zapraszam na serwer. :)

Jak dla Ciebie Cannzas aka Adrianek złodziej, to kumpel to chyba mało wiesz o Nim.

Prezentacja ogarnięta, nowości wiele nie ma ale mają szanse ładnie wystartować, polecam reklamę u konkret ludzi. :) 

­

Witaj. 

Dziękuję.

Na nowości przyjdzie czas, stabilność serwera, oraz kontakt z graczami jest najważniejszy. 

Opublikowano

Ten serwer nie ma jak sie równać z Exorianem...  :((  nie wiem na c**j to wrzucacie o.O o.O

To tylko moja opinia, ale chyba każdy sie zgodzi...

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Ten serwer nie ma jak sie równać z Exorianem...  :((  nie wiem na c**j to wrzucacie o.O o.O

To tylko moja opinia, ale chyba każdy sie zgodzi...

Witaj. 

Gra u Nas nie jest obowiązkowa i nikogo nie będę zmuszał. 

Jeśli Nasz serwer Ci nie odpowiada, możesz iść na Exo****'a. 

Serwer będzie stabilny i dla graczy, z myślą o graczach. 

Opublikowano

Cannzas? Aaa ten hakier bonzo? Twój kumpel? Proszę cię... Przyznajesz się do złodzieja, krętacza możliwe, że lepszego w swoim fachu, niż FuBoN? :D Serwer nie jest ani zły, ani dobry, przeciętny bym powiedział, powodzenia :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Zespół Cannzas'a się posypał, przez to serwer nie wystartował. 

Sniki to mój kolega, jego prezentacja była bezpodstawnie usuwana.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Sniki to mój kolega, jego prezentacja była bezpodstawnie usuwana.

Witaj Lessie, 

Możemy się trzymać teraźniejszości ? , przy temacie Serwera , a nie to co się stało lub zdarzyło ? Jest inna Administracja teraz , i mam nadzieje że wszystko będzie się odgrywało jak należy i pójdzie wszystko tak jak ustalali.

Więc Widzimy się jutro o godzinie 18:00 - Kieruje to do osób które mają zamiar zagrać i posmakować EraniS.eu

Opublikowano

Witam.

Serwer jak najbardziej polecam.

Świetna Administracja

Wspaniały Kontakt

Jako beta tester, ręczę że nudzić się nie będziecie #eqsamoka :(

TheShy.

Opublikowano

Witam.

Serwer jak najbardziej polecam.

Świetna Administracja

Wspaniały Kontakt

Jako beta tester, ręczę że nudzić się nie będziecie #eqsamoka :(

TheShy.

Witaj.

Dziękuję i zapraszam na oficjalny start. 

O której będzie klient i rejestracja?

Witaj.

Dziś koło 15:00. 

Opublikowano

Witaj.

Dziękuję i zapraszam na oficjalny start. 

Witaj.

Dziś koło 15:00. 

Okey  nie ma problemiku .. O 15:00 rejestracja , a Klient o której ?? bo nie wszyscy bedą mieć szybkie łącze aby pobrać klienta na 18:00 hehe  :lenny:

Opublikowano

Okey  nie ma problemiku .. O 15:00 rejestracja , a Klient o której ?? bo nie wszyscy bedą mieć szybkie łącze aby pobrać klienta na 18:00 hehe  :lenny:

Klient już na stronce można pobierać ;s

Opublikowano

Serwer całkiem spoko, głównie nacisk był na balans w pvp, co prawda ja bym ujrzał parę innych rzeczy, ale jest dla ludzi którzy lubią pvp i trochę się natrudzić, aby zdobyć dobre eq(ja preferuję łatwiejszą drogę), więc daję okejkę.

Jako stary wyjadacz doszedłem do wniosku - po rozmowie -  że właściciel zna się na rzeczy(w kwestii balansu), sądzę, że serwer będzie normalnie funkcjonował, choć od siebie okroiłbym trochę max hp i przystał na tych 3.5k
Polecam

Opublikowano

Wejdę na start, mam nadzieję, że się nie zawiodę. 

Czy czasem nie za dużo wartości bonusów? 5,10,15 jak na serwer pvp to troche za duożo.

Ninja ogarne wszystkie spoty,metki,bossy w ość normalnym czasie?

Is daje duza przewage?

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...