Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Shevia.eu

Neνis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale tych medium teraz narobione.. Chociaż tutaj to podchodzi pod harda bardziej. Na te czasy tego typu serwery mają najmniejszą szansę na wybicie. Dodatkowo

komentarze użytkowników;Jestem prawie pewien, że nie wypali. Nic co przyciąga- dodatkowo konia trzeba zdobywać... Czuję, że serwer tylko pod łatwy zarobek. Nie zagram.

Gdzie tutaj harda widzisz?

Opublikowano

Wchodzisz na zapowiedz 1 strona i jak byk na poczatku masz 26.12.2015

Dokładnie ;)

Jutro dojda jeszcze dwie zapowiedzi u R3SPecT'a i Zakręconego, pelna liste reklamy macie na fanpage. (fb.com/sheviamt2)

Opublikowano

Taki sobie serwer. Irytuje mnie to że jak startują serwery które na starcie maja 500 graczy to ludzie z miejsca wydają nawet po 100zł + na full is , a na drugi dzien wychodza jakies smieci od administracji i na serwerze zostaje 50 graczy :DD Nie wiem czy sie z takich osób co pakują w is na starcie ,  śmiać? Czy płakać ?

Po mount'ach widać, że serwer nastawiony pod IS.­

Co do setów, tyle fajnych setów jest w internecie, których nikt nie używa... A wy dodaliście bardzo słabe, polecam zmianę, bronie by Mark lub te co były ostatnie na 1 odsłonie Ter*os'a bardziej pasują pod ten typ serwera. Średniawka straszna. (o zbrojach nie wspomnę, ale o ładne darmowe pewnie trudno). :D

Co do AniołekAeo, jego reklama i granie podczas serii na serwerach różnych na WH nie jest dosyć fajne, ale Wasza piaskownica, Wasze zasady jak to się mówi. (:

Powodzenia, nie zagram i innym odradzam wydawać tu złotówki.

+1

graphic.png

Opublikowano

Nie wiem czy Crime jest w team tutaj ale powiem jedno jeżeli nie

to serwer to gowno wszystko tu jest z sheriana prawie procz petów i setów XDDD

nawet miasta podjebane wszystko :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie wyrażam zgody na używanie efektów lvl upa na tym serwerze.

Były one tworzone specjalnie pod serwer Sherian.eu

Grzecznie prosze o usuniecie :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ostatni set broni do pvp - do zmiany według mnie.

Poza tym nie widzę niczego szczególnego, kolejny medium.

Grafika ładna :D

Opublikowano

Ostatni set broni do pvp - do zmiany według mnie.

Poza tym nie widzę niczego szczególnego, kolejny medium.

Grafika ładna :D

Możliwe, że zostanie zmieniony. Dzięki za opinię. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...