Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Shevia.eu

Neνis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezka spoko.

Jeśli chodzi o sety eq, to do expa daliście ładniejsze, niż do pvp :P

Dzięki, zawsze mozna pomyslec nad zmiana ;)

Opublikowano

Człowieku z czym startujesz :/ Prezentacja ładna, ale serwer to jedno wielke dno z powodu takiego iż takich stoi chyba z 5 :yay:

Opublikowano

Pliki Ascariala, zbugowany szajs pod $$ Nie Polecam do tego w administracji Aniołek - człowiek który co 2 słowo mówi hajs.

Serwer nie wypali daje max miesiąc i padnie. NIE POLECAM TRACIC $$ ANI PLN

Opublikowano

Zapowiedź po raz kolejny, czy to po raz kolejny start ?? Bo już się pogubiłem. DO tego Aniołek - nie polecam, radzę omijać, zresztą i tak wątpię po raz kolejny że to ruszy. Nie ma tu nic, jeden wielki syf i zlepka. A Aniołek to tylko antyreklama dla serwera, zresztą dla każdego na którym on siedzi. 

Nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Prezentacja ładna przejrzysta miła dla oka, ale nie zgram. Bo?

Aniołek troszkę już nawojowałeś na scenie metina z nieudanymi projektami do tego nic nowego w tym nie widzę.

Z tego co wiem administracja MPC i Lord Makin  w ostatnim czasie usuwają prezentację serwerów, których teamy mają nieciekawą przeszłość z serwerami metin2, więc 

znając Aniołka proponował bym kosz.

Trzeba być sprawiedliwym i konsekwentnym w swoich czynach. @Noresta

837371446280124127260.png
Opublikowano

Czyżby podstawka ascariala? :P Mogę polecić tylko i wyłącznie ze względu na Aniolka, nic więcej. W dodatku widzę ts-pol.pl co od razu kojarzy się ze złodziejem Timo ;)

Opublikowano

Prezentacja ładna przejrzysta miła dla oka, ale nie zgram. Bo?

Aniołek troszkę już nawojowałeś na scenie metina z nieudanymi projektami do tego nic nowego w tym nie widzę.

Z tego co wiem administracja MPC i Lord Makin  w ostatnim czasie usuwają prezentację serwerów, których teamy mają nieciekawą przeszłość z serwerami metin2, więc 

znając Aniołka proponował bym kosz.

Trzeba być sprawiedliwym i konsekwentnym w swoich czynach. @Noresta

Ale to nie jest serwer aniołka tylko mój także nie wiem o co chodzi. :)

@DaMiX211

Pliki Ascarialu, styl prezentacji Vesterisu... ballin'

No bo mało serwerów mialo taki styl prezentacji.

Opublikowano

Porównaj sobie prezentacje Vesterisu z tym twoim scierwem. Nawet kopiować ładnie nie potraficie.

Przykro mi, nie widzę podobieństwa.

Opublikowano

To wyjmij c***a z oczu.

Ale czemu tak agresywnie, nie mam zamiaru z tobą na ten temat dyskutować. Zażalenia możesz zgłosić do grafika.

Opublikowano

Po mount'ach widać, że serwer nastawiony pod IS.­

Co do setów, tyle fajnych setów jest w internecie, których nikt nie używa... A wy dodaliście bardzo słabe, polecam zmianę, bronie by Mark lub te co były ostatnie na 1 odsłonie Ter*os'a bardziej pasują pod ten typ serwera. Średniawka straszna. (o zbrojach nie wspomnę, ale o ładne darmowe pewnie trudno). :D

Co do AniołekAeo, jego reklama i granie podczas serii na serwerach różnych na WH nie jest dosyć fajne, ale Wasza piaskownica, Wasze zasady jak to się mówi. (:

Powodzenia, nie zagram i innym odradzam wydawać tu złotówki.

Opublikowano

Po mount'ach widać, że serwer nastawiony pod IS.­

Co do setów, tyle fajnych setów jest w internecie, których nikt nie używa... A wy dodaliście bardzo słabe, polecam zmianę, bronie by Mark lub te co były ostatnie na 1 odsłonie Ter*os'a bardziej pasują pod ten typ serwera. Średniawka straszna. (o zbrojach nie wspomnę, ale o ładne darmowe pewnie trudno). :D

Co do AniołekAeo, jego reklama i granie podczas serii na serwerach różnych na WH nie jest dosyć fajne, ale Wasza piaskownica, Wasze zasady jak to się mówi. (:

Powodzenia, nie zagram i innym odradzam wydawać tu złotówki.

Bonusy w mountach zostały zmniejszone :-)

Co do setów możliwe, że zostaną zmienione.

Opublikowano

Nie polecam, serwer niestety czysto pod zarobek, coś ala serwer xCruzera. Serwer nic dobrego nie wróży.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nie polecam, serwer niestety czysto pod zarobek, coś ala serwer xCruzera. Serwer nic dobrego nie wróży.

Jak widzę takie posty to odrazu parskam śmiechem.

topic. Dzis wlecą 3 zapowiedzi u: Bubbexa, Adasia, Bulionersa.

oczywiście będzie ich dużo więcej :)

Opublikowano

Ale tych medium teraz narobione.. Chociaż tutaj to podchodzi pod harda bardziej. Na te czasy tego typu serwery mają najmniejszą szansę na wybicie. Dodatkowo
komentarze użytkowników;Jestem prawie pewien, że nie wypali. Nic co przyciąga- dodatkowo konia trzeba zdobywać... Czuję, że serwer tylko pod łatwy zarobek. Nie zagram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...