Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Oczekiwany serwer 2 już wystartował !!

Specyfikacja serwera typu : EASY

Poprawione bugi, nowa strona startowa, nowy panel admina. i wiele innych można znaleść na aktualizacji serwera :))

Na serwerze działają praktycznie wszystkie funkcje jak na innych privk-ach , nie będe czarował czemu mój serwer ma być najlepszy itd, poprostu wejdz i dołącz do zabawy :))

gracze na start otrzymują 300 grzybków i 100 sztabek złota, lochy zostały ułatwione, a także leci z nich wmiare przyjemny EXP

Zapraszam do gry

Strona główna : http://revgame.net.pl

Link bezpośredni : http://revgame.net.pl/s2

Do zobaczenia na serwerze

Opublikowano

Grzybków 300. Za nagrody na początkowych poziomach dostajemy po 1-5 grzybków. Z misji nie leci wcale. Zredukowanie 3 piw kosztuje bodajże 40 grzybków.... To ma być easy? Już na hardzie łatwiej o muchomory.

EDIT: Do tego 112 grzybków kosztuje 10zł.... Nie wiem nawet jak to skomentować :x

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

To nie jest easy, a najwyżej medium ;)

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

@ref

Serwer w porównaniu do naszych obecnych na rynku jest typu EASY, tak ustawiliśmy, 10 testerów grało przez około tydzień i uznali że taki serwer jaki został wypuszczony będzie dobry i nie znudzi się po jednym dniu, Pozdrawiam ;)

Opublikowano

^To jacyś dziwni ci testerzy bo mi się znudził po 20 minutach :x

Jestem jak Magda Gessler
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Aktywnych graczy? Chłopie, bez urazy, ale jak na EASY serwerze po 3 dniach ludzie mają max 100lv (jedna osoba 109 chyba) i reszta po 70-80, bo nie ma grzybów na misje to nie nazwałbym tego aktywnością jak wchodzą raz na 20 min by misje aktywować jak na globalu :c

Jestem jak Magda Gessler
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

0 grzybków za misje XDDD. I Ty to nazywasz easy? Powinna być chociaz szansa 50% na wylecenie grzybka z misji ;_:.. Nie polecam bo to jest medium a nie easy..

Opublikowano

Tagów z metatag keywords nie musiałeś kraść...

Dla Twojej wiadomości, to google mało co zwraca uwagę na tagi.

Zwraca uwagę na statystyki strony i na to, jak długo "stoi".

Zauważ, że wystarczy w google wpisać takie coś:

https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=prywatny%20serwer

I już wyskakuje On-game.pl na pierwszym miejscu. :)

Tagi On-Game:
<meta name="keywords" content="on-game.pl/, najlepszy, prywatny, serwer, server, shakes, fidget, sfgame, Ilnezid, ilnezid, ongame, a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, k, l, m, n, o, p, r, s, t, w, on-game">

Tagi revgame:

<meta name="keywords" content="revgame.net.pl/, najlepszy, prywatny, serwer, server, shakes, fidget, sfgame, gks0770, revgame, a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, k, l, m, n, o, p, r, s, t, w, itemshop">

Zaskakujące podobieństwo. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...