Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nakarm psa z OLX!

Nithral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, żałuję że tak późno się o tym dowiedziałem i wstawiam dzień przed końcem akcji ale to wciąż ponad 30h aby nabić duuuużo kliknięć. Otóż OLX prowadzi akcję nakarm psa, każde kliknięcie w przycisk Nakarm dokłada "cegiełkę" do wymaganej liczby kliknięć. Gdy pasek głosów pokaże 100% OLX wysyła 10kg karmy do schroniska dla danego psa. Wspierane są schroniska w Zabrzu oraz Sosnowcu (bez żartów że skażone psy czy coś w tym stylu). MPC jako ponad milionowa społeczność nie powinna mieć problemów z dopełnieniem większości pasków do 100%.

http://olx.pl/nakarm-psa/rankings/

Do dzieła.

PS: Jak ktoś nie chce pomóc to niech przy okazji nie komentuje tego w głupi sposób.

PS2: To nic nie kosztuje.

PS3: Można kliknąć raz na 24h no chyba że ktoś ma zmienne ip no to częściej.

Opublikowano

bump, szkoda że można tylko na jednego dziennie zagłosować

Opublikowano

Wiedziałem już o tej akcji wcześniej, ale teraz bardziej mi się przypomina jak tu wchodzę, żeby klikać ofc. kliknąłem i spaliłem podobno 0,0014 kalorii(każde kliknięcie myszki), wiec zyskałem jeszcze pomagając :D

Opublikowano

Działa zmiana ip ? Nowe konto ? Proxy ?

Używanie tutaj proxów czy innego typu programów jest trochę nie fair. Jest to akcja od OLX więc oni też mają w to swój wkład, chcąc pomóc psiakom zaszkodzisz ludziom ;) Za samo to że coś takiego zrobili dobrze o nich świadczy więc to uszanujmy. 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

5 tys. kliknięć na 20kg karmy. Imo bezsensu, pomaganie kliknięciami to zawsze trochę pic na wodę. Takie kliknięcie to niecałe 2 grosze. To już lepiej iść do najbliższego schroniska, odpuścić sobie paczkę fajek czy czekoladę i podrzucić 10kg karmy. A potem jeszcze wziąć jakiegoś psiaka na spacer. Przynajmniej jest z tego satysfakcja.

Ale jak komuś lżej na duszy po kliknięciu w żółty przycisk „Nakarm!", to polecam.

Btw: zmienne ip xD Już to widzę, jak goście lecą z żarciem dla zwierząt, bo bot nabił kliknięcia. To tak nie działa.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...