Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disstream - o co chodzi?

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha, ale się uśmiałem xD Serio xD Jak dla mnie to nie było godne zachowanie, czemu? Ponieważ to nie randomowa gra tylko turniej, jednak z tym JD przesadzili, mieli do tego prawo zbanować kogo chcą i to jest nie fair.

y8HqE13.png                             

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co za bezsens. Za co ich zdyskalifikowali? Za to ze zbanowali sobie czempiony? Czy za to ze pozamieniali sie rolami? W regulaminie nie ma nic o tym ze musza grac z meta :D

Btw do disa nic nie mam, nawet szacunku

Ech po pierwsze część zawodnikow się przyznała że to było specjalnie.

Po drugie tak za bany nic się nie dzieje ale obydwóch kapitanow opuściło pierwsze bany czyl:

-(No Ban)

-J

-D

I "bul" byl o to ze nie poinformowali organizatorów o tym ze chca zagrać troll meczyk

Opublikowano

424611450348643179206.gif

Dis to śmieszny gracz. Czasami puszczają mu nerwy jak każdemu człowiekowi. ;) Niekoniecznie ma dystans do siebie, moim zdaniem to duży minus. Często można się pośmiać jak uwalnia bestie na streamie, no i to chyba tyle, bo poziom umiejętności jaki reprezentuje po takim czasie gry jest imo żenujący. xD

Opublikowano

­Dla mnie Dis jest spoko osobą, trochę pooglądasz, poznasz go i jest ok ;)

A co do tego turnieju, to sam nie wiem. Jak sama nazwa wskazuje jest to "mecz turniejowy", co do ustawy pod baronem oraz JD nie powinno zaistnieć.

Nie nazywajcie tego polską sceną e-sportową, bo to bardziej wygląda jak scena komedii. Jak tak mają zachowywać się gracze (bogowie, ktoś tam wspomniał) polscy,

to ciekawe co będzie później...

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

W sumie to nie mam nic do Disa, nie znam go za bardzo więc nie mogę go sądzić, a jeżeli się wkurza bo ktoś mi psuje grę - cóż też tak robię. Jak go ktoś wyzywa to wiadomo, że odpowie wyzwiskiem

I tak ja wolę grać w CS więc mnie bardziej obchodzi co dzieje się w świecie CS

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Dis to śmieszny gracz. Czasami puszczają mu nerwy jak każdemu człowiekowi. ;) Niekoniecznie ma dystans do siebie, moim zdaniem to duży minus. Często można się pośmiać jak uwalnia bestie na streamie, no i to chyba tyle, bo poziom umiejętności jaki reprezentuje po takim czasie gry jest imo żenujący. xD

605591420568874592769.png

xDDDDDDD

Tak to SD - szanuję Disa, hejtujo tylko ludzie na poziomie podludzia (brąz-diament), a sami by nie skomentowali ani jednej rozgrywki.

Opublikowano

Tak to SD - szanuję Disa, hejtujo tylko ludzie na poziomie podludzia (brąz-diament), a sami by nie skomentowali ani jednej rozgrywki.

całkiem dobre prowo
Opublikowano

W mojej opinii jedyny kto się na tej całej polskiej scenie strimerów liczy to jest Jankos bo jako jedyny ma coś ciekawego do powiedzenia, coś co jest poparte czymś więcej niż grami na soloq. Nervariena szanuje za to ze nie jest debilem, za to  ze szanuje innych ludzi bez względu na poglądy wierzenia i za to ze  nowszych graczy jest w stanie  sporo nauczyć, jeśli już macie oglądać kogoś innego niż Jankosa to oglądajcie Nervariena.

A co do Disa, no podludz po prostu k***a podludz.

Specjalista
Opublikowano

Kij z Disem, dla mnie jest to hipokryta, ale jeśli tacy ludzie reprezentują nas na polskiej scenie, to nie mogę się doczekać kolejnych tego typu dram, niby turniej na poziomie, a pajace sobie jaja robili, śmieszki za "dyche"

Opublikowano

przeciez ten j****y karakan nie reprezentuje polskiej sceny, jedyne co on moze reprezentowac to raka

Opublikowano

Diss to zwykły ś*ieć, dziecko Lol-a, dla niego zycie wirtualne to jak real, większość znanych nam yt nawet go nie lubi i bdb. Ale zachował sie jak ...

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...