Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disstream - o co chodzi?

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby cale eune polaczkow chcialo ci trolować gre + ddosowali czy co tam robili twoja druzyne zapewne bys byl happy w c**j co nie + temy kolesiowi co robi ci dcki bys mastke opierdolil z napleta :D.Hejtuja disa bo go znaja tylko z twitcha gdyby poznali go w realu to napewno by zmienili zdanie:D 

Ale coś chyba jednak musiał zrobić,że całe eune polaczków chce go trollować i dosować co nie ? :)

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość koxxxik12
Opublikowano

Na kanale nvidii(na twitchu) jest powtórka 

Opublikowano

Co za bezsens. Za co ich zdyskalifikowali? Za to ze zbanowali sobie czempiony? Czy za to ze pozamieniali sie rolami? W regulaminie nie ma nic o tym ze musza grac z meta :D

Btw do disa nic nie mam, nawet szacunku

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Co to ma być, bany za to, że trafiły się bany JD? Bez sensu, nawet jak to zrobił specjalnie, nie może nic zrobić, bo istnieje cień szansy, że to On zrobił przypadkiem. Nie przyznał się do tego więc o co chodzi. Wiadomo, jeżeli ktoś by to potwierdził, to jednak to jest ŻAŁOSNE zachowanie ze strony tych graczy, ale oni mogli to zrobić przypadkowo, a może nawet o tym nie wiedzieli i jeżeli nie wiadomo co zaszło, to prawo zawsze działa na korzyść oskarżonego...

Może niedługo będą bany, bo ktoś będzie miał nick który ma literę d i j? przecież to obraza!

Do disa naprawdę nic nie mam i wydaje się spoko osobą, a wszyscy w internecie go cisną trochę bez powodu, ale jeżeli tak bez powodu zdyskfalifikował ich za takie bany, to bez sensu, chyba, że czegoś nie wiem(że np wysłuchał ich rozmowy i o tym rozmawiali, czy cokolwiek).

Takie jeszcze jedno pytanie - co zrobił Kubon na geforce cup? podobno też coś odwalił:P

Opublikowano

Zamiana rolami - straszne rzeczy. Nie mogłem uwierzyć i 3 razy czytałem ten wpis na FB Kikisa. Beka roku na Polskiej scenie LoL-a i tyle. A bany nic nie znaczą. ;]

Opublikowano

No w sumie beka z ludzi, nie mają co robić z życiem to cisną jakiegoś Disa hahaha

Jeszcze mu esy wysyłają na twitchu, jaki ten świat pojebany.

Ale spójrz na disa, że on się denerwuje tym... Ma hajs, wszystko się zgadza to co mu po opinii jakiś dzieciaków?

Opublikowano

Ale spójrz na disa, że on się denerwuje tym... Ma hajs, wszystko się zgadza to co mu po opinii jakiś dzieciaków?

Widocznie jest słaby psychicznie  :yay: i nie potrafi, niby trzyma wszystko w sobie, ale c***a prawda.. co własnie pokazał.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

http://www.twitch.tv/nvidia_pl/v/29930570

Jakby ktoś nie widział. (37 minuta - wspomniana ustawka pod Baronem)

Osobiście uważam, ze zachowali się jak półgłówki. Nie powinni takich rzeczy robić.

I również - tak jak @Eryk - mam nadzieje, że zostaną ukarani przez Riot Games.

Ale w czym, k***a, problem, by zrobić "ustawkę" pod baronem? Wyjaśnij mi to tak, bym zmienił następujące zdanie, a dostaniesz limit lajków. Oto one: Mają czat tam, zapytali się (jedni drugich) - "ej, idziemy 5vs5 ustawkę pod baronem?". "Tak, idziemy", ja tutaj problemu żadnego, k***a, nie widzę. Nie rozumiem, kto wpadł na pomysł karania ich za coś takiego. Mi się ten mecz bardzo podobał. Wygrali lepsi i tyle ("I TYLE XD"). :)

Opublikowano

Gdyby cale eune polaczkow chcialo ci trolować gre + ddosowali czy co tam robili twoja druzyne zapewne bys byl happy w c**j co nie + temy kolesiowi co robi ci dcki bys mastke opierdolil z napleta :D.Hejtuja disa bo go znaja tylko z twitcha gdyby poznali go w realu to napewno by zmienili zdanie:D 

Przecież mu ten typ od drophacka co dis chcial mu "Rozpierdolic Leb o Kraweznik" Wyslal mu doneta cos w stylu "Hej disu to ja z twojej gierki widzimy sie na PGA xD"

Opublikowano

Ale w czym, k***a, problem, by zrobić "ustawkę" pod baronem? Wyjaśnij mi to tak, bym zmienił następujące zdanie, a dostaniesz limit lajków. Oto one: Mają czat tam, zapytali się (jedni drugich) - "ej, idziemy 5vs5 ustawkę pod baronem?". "Tak, idziemy", ja tutaj problemu żadnego, k***a, nie widzę. Nie rozumiem, kto wpadł na pomysł karania ich za coś takiego. Mi się ten mecz bardzo podobał. Wygrali lepsi i tyle ("I TYLE XD"). :)

Myślą, ze są bogami tej gry, bo grają na jakiś gównianych turniejach polskich. Myśla, ze sława, ich plejsy i w ogóle, ludzie ich oglądają, śmieją się z disa razem z nimi i hehe, hehe.

Tak naprawdę kiedy sam grałem w te idiotycznę grę w s4 to wtedy były gunwa, ten team tak samo jak ich nazwa grał. Na solokolejce w challengerze tez uwazali się za bogów, przynajmniej owen i ten gruby c**j wie jak on się nazywał.

Polska scena lola tak bardzo słaba i nie pozdrawiam ich.

W dodatku kubon, który sepleni i ja go nie potrafię zrozumieć na streamach.

Opublikowano

Hejty będą a i tak znajdzie się ponad tysiąc dzieciaków które będą oglądać jego stream i tym mu sakwy napełniać

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Myślą, ze są bogami tej gry, bo grają na jakiś gównianych turniejach polskich. Myśla, ze sława, ich plejsy i w ogóle, ludzie ich oglądają, śmieją się z disa razem z nimi i hehe, hehe.

Tak naprawdę kiedy sam grałem w te idiotycznę grę w s4 to wtedy były gunwa, ten team tak samo jak ich nazwa grał. Na solokolejce w challengerze tez uwazali się za bogów, przynajmniej owen i ten gruby c**j wie jak on się nazywał.

K***a Ty nie masz prawa oceniać ludzi co COŚ osiągnęli na polskiej scenie LoLa.

Ty jesteś tylko gównem na skryptach. I to w dodatku się wzbraniałeś, że jesteś czysty a master tier czy tam challenger to zasługa skilla xDD. Aż specjalnie poszukałem tego filmu tak aby każdy mógł sobie zobaczyć jaki jesteś słaby, że nawet skryptu na Xeracie nie potrafiłeś ustawić by nie było obvious.

Coś Ci to mówi piesku? Dupa piecze, że nic nie osiągniesz na skryptach xDD. Ja jak chociaż skryptuje to nie chwalę się jaki to jestem zajebiaszczy

Opublikowano

Jakoś mnie ta osoba irytuje, a każdy post w grupie denerwuje. 

Widziałam kilka jego filmików, i szczerze to mam dość ..

Opublikowano

K***a Ty nie masz prawa oceniać ludzi co COŚ osiągnęli na polskiej scenie LoLa.

Ty jesteś tylko gównem na skryptach. I to w dodatku się wzbraniałeś, że jesteś czysty a master tier czy tam challenger to zasługa skilla xDD. Aż specjalnie poszukałem tego filmu tak aby każdy mógł sobie zobaczyć jaki jesteś słaby, że nawet skryptu na Xeracie nie potrafiłeś ustawić by nie było obvious.

Coś Ci to mówi piesku? Dupa piecze, że nic nie osiągniesz na skryptach xDD. Ja jak chociaż skryptuje to nie chwalę się jaki to jestem zajebiaszczy

k***a gościu szukałem tego filmiku tyle czasu, dzieki

a co do reszty to nie chce mi sie komentować tego, a tak btw. w challengerze s4 na skryptach było raptem z 5 osób. a przecież skrypty to izi wygrana. 

co do tego co pisałem to nigdzie nie pisałem, że zasługa skilla. każdy wiedział, ze napierdałem odpalony na maxa duo z kadim, burn yelowem

nie zapomnij o tym

KxiW7Iu.png

wy8o9E3.png

Opublikowano

Ale ty jesteś człowieku zjebany XDDDDD to, ze bawia sie podczas grania w gre komputerowa to oznacza, ze uwazaja siebie za bogów? XDDDD j****a ameba XDDdD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale ty jesteś człowieku zjebany XDDDDD to, ze bawia sie podczas grania w gre komputerowa to oznacza, ze uwazaja siebie za bogów? XDDDD j****a ameba XDDdD

Gdybyś grał z nimi lub gdziekolwiek z nimi gadał to bys wiedział, ale co ja ci bede tłumaczył bo tylko poogladać gierki na ttwitchu mozesz.

Opublikowano

Aż takiego try harda nie mam ,żeby o grę płakać.

@Edit

Poza tym ten hejt na niego nie jest bez powodu.

no typie diss mial zaklad z nervarienem no to jasne ze musial tryhardować hejt na niego jest bo dostaje rage na streamie czy za to ze zalatwil jakiemuś smieciowi bana w lolu?

Ale coś chyba jednak musiał zrobić,że całe eune polaczków chce go trollować i dosować co nie ?  :)

80% polaczkow eune jest z JP armi dalej chyba pisac nie musze bo kazdy wie o co chodzi  :yay:

Opublikowano

Dis jest spoko idzcie ogladac swojego nervaeriena, a gwarantuje, ze usniecie :P

Tyle emocji wklada w komentowaniu nagrywek, ze hoho!

­

Gość koxxxik12
Opublikowano

no typie diss mial zaklad z nervarienem no to jasne ze musial tryhardować hejt na niego jest bo dostaje rage na streamie czy za to ze zalatwil jakiemuś smieciowi bana w lolu?

80% polaczkow eune jest z JP armi dalej chyba pisac nie musze bo kazdy wie o co chodzi  :yay:

Mówiąc o polaczkach samemu majac przerobke Putina na avatarze. Przegrales na starcie

Opublikowano

Mówiąc o polaczkach samemu majac przerobke Putina na avatarze. Przegrales na starcie

Aż Ci kliknąłem w lubie  bo nie mam pojęcia jak skontrować tak popierdoloną odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...