Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe + Client + Grafika PSD + domena

Keizzy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciołku nic zamazany ze względu ja jego reputację w internecie...

Co za k***a gimbus wypierdalaj do spania bo dobranocka już była a nie posty nabijaj 

kto tu k***a gimbusem jest idiooto 

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikt Cię nie lubi p********y idioto.

Metin, to biznes tu chodzi o zarabianie kasy a nie kur** bawienie się w przedszkole bo Ty kogoś nie lubisz japrdl. 

Coś ciekawego jest w kliencie modele, mapy etc? 

Opublikowano

Metin, to biznes tu chodzi o zarabianie kasy a nie kur** bawienie się w przedszkole bo Ty kogoś nie lubisz japrdl.

Coś ciekawego jest w kliencie modele, mapy etc?

Mortyriusz czyli nic.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

"ja jej nie udostępniłem to nie mój problem"

TO DLACZEGO W PIERWSZYM POŚCIE JEST TWÓJ NICK ŻEBY SIĘ ZGŁOSIĆ PO DOMENE JAK KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY? JESTEŚ BŁAZNEM KTÓREMU ZALEŻY TYLKO NA KASIE, TAK SPRZEDAJ TĄ DOMENĘ SOBIE JAK CHCESZ!

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

TO DLACZEGO W PIERWSZYM POŚCIE JEST TWÓJ NICK ŻEBY SIĘ ZGŁOSIĆ PO DOMENE JAK KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY? JESTEŚ BŁAZNEM KTÓREMU ZALEŻY TYLKO NA KASIE, TAK SPRZEDAJ TĄ DOMENĘ SOBIE JAK CHCESZ!

Nie spinajcie się aw... idzcie na piwko i na spokojnie. Fajnie by było gdyby ktoś kod tutaj dał :c Grafika świetna naprawdę :)

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Info od troiana, bo dostał bana:

"Pisałem Majch3rowi że domena jest na sell już nic potem nie odpisał ;)" załączony ss: http://scr.hu/1dit/a2g2m

Co do ciebie matołku (celowo z małej litery, bo nie szanuje osób twojego pokroju). Co chcesz udowodnić, udostępniając src, które i tak już jest w internecie? Myślisz że to src troiana? Dowodzisz tylko swojej głupoty i niskiej inteligencji, powtarzasz sie po 3-4 razy a i tak niczego nie zmieniasz. Drzesz jape jak dziecko, bo wydaje ci się, że coś zrobisz. Śmieszy mnie, gdy czytam posty, że nie robicie tego dla kasy. Każdy to robi dla kasy dupku. To tak jakby iść do piekarni i mieć wąty do piekarzy, że robią to tylko dla pieniędzy ;)

egon_program.jpg

Opublikowano

Kilka razy Majch3r robił u mnie "zakupy w modelach". Wszystko szło w porządku, nikt nikogo nie oszukał. Wszystko się zgadzało. Jest to w porządku gościu. Wątpię żeby Cię oszukał, pewnie coś źle zrozumiałeś.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Nie polecam robić interesów z jemilem to oszust, też mam parę rzeczy jak współpracowaliśmy ale niestety jego IQ jest na bardzo niskim poziomie i zawsze współpraca z nim nie wyjdzie.

Jemilo, jak tam alimenty na dziecko, płacisz jeszcze czy próbujesz postawić serwer metka aby płacić ? B)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Widze ze tutaj sie w dupach juz przewraca ludziom, kiedy zaczniecie udostepniac zdjecia swojego penisa bo ktos wam dupy nie dal? z majcherem mialem robic interesy ale go wyszczekany technik na ts zadecydowal inaczej :)

Strona ladna jednak swoich ludzi rzeczy sie nie uzywa wiec nie przydane jesli chodzi o mnie :)

ban.gif

Opublikowano

Pracuję z Majch3rem i wszystko odbywa się czysto nawet prawnie, z resztą wspominał mi coś o jakimś niedojebanym grafiku więc bardzo wątpię żeby kogoś wykiwał. A grafika mi się bardzo podoba, tym bardziej c**j do dupy dla twórcy  :((

Opublikowano

Jemilo kiedy hajs oddasz? Bo widzę, że masz już internet a screenshoty robisz z komputera a nie z telefonu ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grafika fajna :-)

Majch3ra znam osobiście i sam z nim miałem dużo w miarę do czynienia i zawsze być słowny i szczery :) Możliwe iż coś nie zostało domówione do końca...

Co do grafiki. Fajna na prawdę :)

Pytanko -> Można zakodować stronę i używać sobie jej? Inna kolorystyka etc? :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Grafika fajna :-)

Majch3ra znam osobiście i sam z nim miałem dużo w miarę do czynienia i zawsze być słowny i szczery :) Możliwe iż coś nie zostało domówione do końca...

Co do grafiki. Fajna na prawdę :)

Pytanko -> Można zakodować stronę i używać sobie jej? Inna kolorystyka etc? :)

Przecież napisał, że możesz robić z tym co chcesz :D

2ivh0ly.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...