Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na program

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jestem w trakcie tworzenia portfolio jako programista i chciałbym w nim mieć jakieś ciekawe, aczkolwiek nie za bardzo skomplikowane aplikacje. Jeżeli ktoś z was ma jakiś pomysł na aplikację do portfolio, to byłbym bardzo wdzięczny za podpowiedź. Portfolio to jest mi potrzebne, na praktyki z uczelni.

Opublikowano

A zrobiłeś już jakieś przykładowe projekty? Napisz nam co dokładnie znasz, nie wiemy jaki jest Twój poziom umiejętności, więc może trudno jest jednoznacznie odpowiedzieć co możesz napisać.

Opublikowano

Jak na razie to robiłem totalne pierdoły, hacki do gier (WarRock), i dużo dużo projektów na uczelnie, z czego każdy dotykał jakiejś konkretnej funkcji lub działu C# (klasy, konstruktory, dziedziczenie, interfejsy, rzutowanie, delegaty, zdarzenia i wiele wiele innych), jestem w trakcie tworzenia systemu dla liceum ogólnokształcącego (aplikacja dla uczniów na telefon z systemem android, IOS, WindowsPhone, oraz program desktopowy dla administratora szkoły) więcej będę mógł powiedzieć, lub pokazać nawet screeny dopiero jak skończę. Teraz natomiast chciałbym przez święta zrobić jakieś inne projekciki, bo jeden większy projekt w portfolio, to i tak mało, trzeba wrzucić jeszcze kilka mniejszych projektów ;)

Opublikowano

Coś a'la osobisty kalendarzyk? W sensie masz dni miesiąca, do danego dnia możesz sobie przypisać np. zadanie/spotkanie, w jakich godzinach, gdzie itp. Możliwość zapisywania kontaktów, tak jak to niektórzy robią w zwykłych notesach itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...