Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuNoMercy| EXP x10 | 1K+ ONLINE | Otwarcie 18 Grudnia !

BandziorDL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, chciałem do Was dołączyć ale mam problem. Wypakowuje gre, probuje sie polaczyc i najpierw wykrywa trojana a nastepnie mam napisanne , że system windows nie zezwala na uruchomamienie gry. Brakuje jakiegos elementu a ja nie mam uprawnien. Ten patch tez dodalem. Wybaczcie ale jestem noobem odnosnie tych kwesti. Ktoś pomoże ?

Opublikowano

Witam, chciałem do Was dołączyć ale mam problem. Wypakowuje gre, probuje sie polaczyc i najpierw wykrywa trojana a nastepnie mam napisanne , że system windows nie zezwala na uruchomamienie gry. Brakuje jakiegos elementu a ja nie mam uprawnien. Ten patch tez dodalem. Wybaczcie ale jestem noobem odnosnie tych kwesti. Ktoś pomoże ?

Nie uruchomisz bo ci anty wirus usunął " zarazony" plik. Pobierz jeszcze raz, lub jesli nie usunales instalki/rar'a z grą, potem wylacz antywirus, wypakuj/zainstaluj gre, nastepnie wejdz w opcje  antywirusa i dodaj caly folder z gra jako bezpieczny, aby go nie skanował przy uruchamianiu. Lub ew. usun antywirusa i potem zainstaluj gre. Antywirus ci wykrywa jakies zagrozenie , pewnie bez podstawniei przy probie uruchomienia usuwa ci pliki  z folderu z gra, dlatego musisz pomijac skanowanie antywirusem tego folderu po wypakowaniu, bo za kazdym razem ci bedzie usuwal jesli nie zrobisz czegos o czym pisalem wyzej.

Opublikowano

To teraz ja napiszę kilka słów niekoniecznie pozytywnych o serwerze. Fakt online graczy na serwerze dużo, cały czas ok 1200 osób online. Cała setka graczy z topki to donatorzy. Każdy z nich wykupił vip konto i zwykły gracz nie ma żadnych szans na równą grę z nimi. Ci którzy tak tu zachwalają serwer też oczywiście lecą na vip koncie (mowa o ProBSB z Husarii oraz Mamedzie z Avengers). To właśnie jest przyczyną, dlaczego tak mocno go tu promują..

Seale dające 20% więcej expa przy tak low exp serwie to olbrzymi kop i normalny gracz nie chcący wydawać realną kasę na grę z góry jest skazany na bidę i nędzę. Handel na serwerze w 99% opiera się głównie na wcoinsach, które możesz nabyć tylko przez donate. Zwykły drop jeweli minimalny, można je zdobyć tylko praktycznie z eventów takich jak lunar rabbit itp ale jeśli zaczynacie grać to możecie zapomnieć całkowicie o tym, że coś wam się uda tak zdobyć -natychmiast zostaniecie zabici przez graczy z wyższymi levelami, głównie przez donatorów serwera z topki. Największa polska gildia Avengers prowadzona przez małolata o nicku: Mamed. Wyszedłem z niej po jednej z akcji jaką zaprezentował ten właśnie osobnik. Wołał o pomoc w zabiciu golda na guild czacie o sm'a. Jak przyszedłem, żeby truć golda przyjął moją pomoc dopóki życie golda nie zeszło do minimum a potem nagle mówi: 'a teraz zobacz co się stanie' i specjalnie przestał bić golda swoim rf( z pomocą ee Mila) tylko po to zebym padł i przypadkiem nie podniósł boxa z golda..

Sami oceńcie czy chcecie z takim gostkiem grać w jednej gildii..

Generalnie podsumowując. Jeśli nie zamierzacie płacić min 20 dolców donate w realnej kasie za vipa to nawet nie zaczynajcie tam grać. po prostu nie ma to sensu. Zawsze będziecie na straconej pozycji. Pozdrawiam inzyniera

Opublikowano

To teraz ja napiszę kilka słów niekoniecznie pozytywnych o serwerze. Fakt online graczy na serwerze dużo, cały czas ok 1200 osób online. Cała setka graczy z topki to donatorzy. Każdy z nich wykupił vip konto i zwykły gracz nie ma żadnych szans na równą grę z nimi. Ci którzy tak tu zachwalają serwer też oczywiście lecą na vip koncie (mowa o ProBSB z Husarii oraz Mamedzie z Avengers). To właśnie jest przyczyną, dlaczego tak mocno go tu promują..

Seale dające 20% więcej expa przy tak low exp serwie to olbrzymi kop i normalny gracz nie chcący wydawać realną kasę na grę z góry jest skazany na bidę i nędzę. Handel na serwerze w 99% opiera się głównie na wcoinsach, które możesz nabyć tylko przez donate. Zwykły drop jeweli minimalny, można je zdobyć tylko praktycznie z eventów takich jak lunar rabbit itp ale jeśli zaczynacie grać to możecie zapomnieć całkowicie o tym, że coś wam się uda tak zdobyć -natychmiast zostaniecie zabici przez graczy z wyższymi levelami, głównie przez donatorów serwera z topki. Największa polska gildia Avengers prowadzona przez małolata o nicku: Mamed. Wyszedłem z niej po jednej z akcji jaką zaprezentował ten właśnie osobnik. Wołał o pomoc w zabiciu golda na guild czacie o sm'a. Jak przyszedłem, żeby truć golda przyjął moją pomoc dopóki życie golda nie zeszło do minimum a potem nagle mówi: 'a teraz zobacz co się stanie' i specjalnie przestał bić golda swoim rf( z pomocą ee Mila) tylko po to zebym padł i przypadkiem nie podniósł boxa z golda..

Sami oceńcie czy chcecie z takim gostkiem grać w jednej gildii..

Generalnie podsumowując. Jeśli nie zamierzacie płacić min 20 dolców donate w realnej kasie za vipa to nawet nie zaczynajcie tam grać. po prostu nie ma to sensu. Zawsze będziecie na straconej pozycji. Pozdrawiam inzyniera

Jeśli chodzi o seale i vip - nie zgodzę się z Tobą. Dziś poszedłem 2x na Chaos castle, w którym zdobyłem 6 kamyków. Sprzedałem je za wcoin w grze i kupiłem za to seal do expa. Wcześniej uprałem wingi, sprzedałem je za 80 wcoin co jest równowartością konta vip na miesiąc. Wszystko można łatwo zdobyć w grze i bez problemu sprzedać za wcoin. Dzięki temu każdy jest równy. Pozdrawiam i zapraszam na serwer.

Opublikowano

Jak nie znasz tematu to po co sie odzywasz? nikt nie leci na vip koncie tyko na sealu , kazdy normalny server ktory stoi dlzuej niz 2 tygodnie ma opcje shopu i nie zmienisz tego. NIe mow ze nie mozna sie dorobic bo ja zaplacilem 20 dolarow a w tym momencie obrocilem okolo 1000seali . Moje party nie wydalo ani zlotowki a ze sprzedazy crestow i piorek stac ich na seale , boosty i demony. Wiec jesli nie potrafisz grac na low rate serverze to nie mow od razu ze jest on tylko dla donatorow ;

PS Serwer promuje się bo ma dobre ustawienia albo nie , nie wiem co z tym wspolnego ma vip konto czy seale? 

Opublikowano

Dropisz blesy i sprzedajesz je za wc. Zbyt jest ogromny.
Na spokojnie zarabiac mozna wc na wszystkim na itemach ktore padna z ziemi czy chodzic na drop i zarabiac duzo wc sprzedajac itemy.
TO nie jest prosty serwer dla noobkow , ktore chca  byc rowne jak na 9999
Dlaczego ktos kto gra 6 czy 7h dziennie online ma byc gorszy od tego co tylko afkuje.
Wierz mi ze nie trzeba kupowac wc zeby miec ich naprawde duzo.

Opublikowano

Witam Wszystkich  :)

Na poczatku chce powiedziec ze z wielkim trudem powstrzymuje sie od uzycia wulgaryzmow ktorem zmieszaly by tego ow osobnika z blotem .

Teraz do sedna  :D
po 1 nie wydalem ani 1 zlotowki a jestem  w topce , dodam jeszcze ze jestem w gronie osob ktore maja najwiecej wcionow na serwerze :)

Wiele z tego co napisal pan zje.bany leb to klamstwa i oszczerstwa^^ normalny ZAL POLSKI ;) Tylko w tym kraju chyba sa tak zje.bani ludzie :P

Kolejna sprawa golda , takze trzeba sie do niej odniesc .. Nie wiem co ty bierzysz chlopie poniewaz ja nikogo nie wolam a szczegolnie SM do pomocy przy goldzie :D

Wszystkie bije sobie swoja wlasna postacia (RFa) . Nie wiem jeszcze co mam dodac bo rece mi sie zalamaly ^^ Tak  zle poinformowanego czlowieka dawno nie widzialem, Klamce i swinie parszywa ktora zywi sie bzdurami bedac na zdrowym organizmie naszego narodu ^^ .

P.S. Nie pasuje ci ? Idz z tad i nie wracaj .

(przepraszam za bledy nawet nie poprawiam , pozna godziwna jest wiec wyje.bane )

Opublikowano

Dropisz blesy i sprzedajesz je za wc. Zbyt jest ogromny.
Na spokojnie zarabiac mozna wc na wszystkim na itemach ktore padna z ziemi czy chodzic na drop i zarabiac duzo wc sprzedajac itemy.
TO nie jest prosty serwer dla noobkow , ktore chca  byc rowne jak na 9999
Dlaczego ktos kto gra 6 czy 7h dziennie online ma byc gorszy od tego co tylko afkuje.
Wierz mi ze nie trzeba kupowac wc zeby miec ich naprawde duzo.

Opublikowano

Zjebanym łbem to jesteś ty pajacyku. Od początku, od 1 godziny serwera leciałeś Marianku na donate płatnym za realna kasę tak samo jak twój obrońca ProPSB. Nie kłam tu teraz nikomu że niby sprzedawałeś jakieś itemy już na początku. Sytuacja z goldem miała miejsce w pierwszych dniach serwera. Szybko zapominasz noobku jeden. A świnią i kłamcą jesteś ty w tym momencie. Przywołując do tego takie słowa jak 'naród' itp pokazujesz tylko swój prymitywizm i logikę stadionowego przygłupa..

Opublikowano

Dalej robisz z siebie debila :) w którym momencie go bronilem? Czy Ty człowieku potrafisz czytać ze zrozumieniem? Jedyne czego bronie to serwer i jego ustawienia. Nie gram w tą grę od tygodnia i dotuje wszystkie serwery na których gram nawet jeśli dają tylko 5% w pralce. Zapytasz dlaczego? Bo jeśli coś jest dobrze wykonane to nie szkoda jest mi zapłacić parę PLN w celu utrzymania serwera, a tacy roszczeniowi gracze jak Ty dużo gadają a po tygodniu nie ma po nich śladu.

Opublikowano

Jestem ciekawy na jakich podstawach wyciągasz wnioski że niby jestem jakimś 'roszczeniowym graczem'?

Co robisz ze swoja kasą to twoja sprawa. Ja nie wspieram z zasady privów i tego będę się trzymał. Teksty typu 'dalej robisz z siebie debila' zachowaj dla swoich kumpli z osiedla albo rodziny.

Opublikowano

Nie musisz wspierac privow.
Nie podoba Cie sie server ? Nie masz tyle czasu co inni ? Nie graj idz na 9999 exp tam bedziesz mial set fo jak inni gracze i sie bedziecie bili.
Zal dupe sciska bo ktos pare usd zainwestowal tutaj zainwestowanie 100usd nie zrobi z Ciebie pro jedynie pomoze w grze.
Sa inne sposoby na pozyskiwanie wc , wiem bo mam juz ponad 2700 wc pare dni po starcie serwera wiec da sie.
A ile juz wydalem na buffy seale itp bo gram na 5 kont
Nie tlumacz ludziom glupot , ze nie da sie grac bez donate bo to klamstwo.
A Mamed na pewno kasy nie inwestowal tego tez jestem pewien xD

Opublikowano

TAJEMNICA xD sa rzeczy o ktorym sie nawet "fizjologom" nie snilo ^^ WIECEJ GRANIA MNIEJ GADANIA PANOWIE ^^ a ten delikwet co mu sie pasuje niech spier...w podskokach ^

Opublikowano

Znając Mameda i Bandiego od nieco dłuższego czasu niż negatywnie wypowiadający się użytkownik mogę stwierdzić że wytrwałość to jedyny klucz do gry na tym serwerze :). Żadne donate itp. Kto płaci ten płaci - a kto sobie radzi to robi to bez pomocy $$$.

Opublikowano

zaczyna ktoś moze dziś grać  ? 

poszukuje jakiegoś milimalizera ktoś posiada ?

Uruchom grę przez launcher, wejdź w opcje i zaznacz "Modo janela". Ewentualnie później w grze możesz kliknąć f12 i zminimalizuje się do traya lub zwyczajnie spuścić na pasek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...