Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuNoMercy| EXP x10 | 1K+ ONLINE | Otwarcie 18 Grudnia !

BandziorDL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gralem raz na jednej edycji chwile, mysle ze wejde i sprawdze. Z tego co pamietam to juz wtedy bylo ciekawy i przyda mi sie ten system z relogami jak net pada :D

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TO JUZ DZIS ! :D JA P******E ZIOMEK CO GRALEM Z NIM 8 lat TEMU TEZ ZAWITA ^^

MORDO PISZ DO MNIE NA GG    tu masz NR  33216437 

Opublikowano

Nie wiem jak następne edycje ale na jedynej której grałem było świetnie

i to chyba największy projekt prywatny Mu Online więc zapraszam

bo się nie rozczarujecie

Gdyby jakieś 2-3 osoby z TS3 szukały party na stałe to pisać na PW

na pewno sprawdzę przed startem.

Opublikowano

Moje wrażenia na temat servera; 

Server stale się rozwija , kwitnie handel , nie ma problemu z party ;) bardzo dużo pk co uprzyjemnia rozgrywke ( mapa non pvp aida dla afkerow). Drop kamieni zbalansowany, exp jest niski ale nie za niski - w 12h okolo 220lvl do nabicia bez vip seal itd. 

Jesli chodzi o donate mozna zakupic vip - ktory daje mozliwosc zwiekszonego % drop , clear pk , questy za zen bez szukania itemow ( zen bardzo wazna waluta i bardzo o nia ciezko). Seal 20 % exp , a oprocz tego mozna kupic demona do dmg, bufy dmg/def/speed/atack rate itd. Nie jest to przesadzony system P2w.

Jesli ktos chce dolaczyc do polskiej gildii i ally , pisac w grze ProBSB 

pozdrawiam

Opublikowano

mozecie sobie wsadzić te g.... serv wiecie gdzie, od startu nie dziala strona, nie mozna zrobic konta ani pobrac klijenta, mozna sobie jedynie poczytac posty w temacie... wiec prosilbym o nie robienie ludziom wody z mózgu i usunięcie tematu... dzieki

Opublikowano

Jak jestes taki nie rozgarniety i nie wiesz jak odpalic strone to powodzenia , masz racje nie graj tutaj ;) Strona jak i download dzialaja a ty nie potrafisz przepisac kodu ktory weryfikuje czy nie jestes botem ( w celu unikniecia przeciazenia strony ). 

Opublikowano

Polecam serwer ! Naprawdę fajnie się gra ( oczywiście nie samemu) :) Wszystko ładnie działa. Jest trochę P2W ale nie taki duży. 1100+ online ;]

Link polecającego do rejestracji, zawsze możecie z niego korzystać ;]

xyz

Na forum nie wstawiamy reflinków. //Seba0855

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...