Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagralibyście na takim Hardzie?

Traceur3RUN

Czy Zagrasz na Serverze Metin2 z 2007/2008 roku?  

326 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Serverze Metin2 z 2007/2008 roku?

• Tak
      185
    • Nie
      95
    • Może
      46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

witam,

chciałbym się dowiedzieć czy zagrałbyś/zagrała na takim serwerze.

co oferuję>

-90/100% starego Metina

-max lvl 99

-brak bonów 3/4/5/6/7  (możliwe tylko wylotanie itemu z bonem) poprawka.

-bonusy tak jak na starym metinie

-anty cheat/bot

-brak mount

-brak petów

-brak Atlantydy

-brak kostiumów

-drop/exp/lot w 90-100% taki sam jak na globalu

-support 24/7

-max stalka +9

-max bronie +9 (brak ulepszeń na nowe)

-max bon na hp 1.5k

-brak pokazywania poziomu przy postaci

-is (pd,drop,moneta,przepustka v2,kamień rybaka i może coś jeszcze)

Projekt został skończony.

Zapowiedz Startu : (nieznana)

Temat Będę aktualizował na bieżąco 

zapraszam do Dyskusji tylko na temat metina z 2007/2008!

grupa graczy którzy zagrają na starym Metin2Global 2007 https://discord.gg/ygKzJfm

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na takim serwerze nikt nie zagra tym bardziej, że w wakacje. Przyjęło się na polskiej scenie metina, że wakacje jest to okres serwerów 4fun/pvp, easy/4fun. Startowanie w wakacje z ultra hardem i do tego oldschool to strzał w stope z rakietnicy.

Opublikowano

Na takim serwerze nikt nie zagra tym bardziej, że w wakacje. Przyjęło się na polskiej scenie metina, że wakacje jest to okres serwerów 4fun/pvp, easy/4fun. Startowanie w wakacje z ultra hardem i do tego oldschool to strzał w stope z rakietnicy.

z rakietnicy ciezko trafic :D

Opublikowano

Bardzo chętnie zagrałbym na takim serwerze, a nawet na bardzo podobnym już gram. Co prawda są tam dodania i zmianki 5 bonów, ale jest to praktycznie to samo, co opisałeś Traceur3RUN.

Myślę, że mało osób będzie chciało zagościć na takim serwerze - może z 200 to maksymalna liczba osób z kilku dni łącznie. Teraz przyjęły się serwery Medium, Easy i 4Fun - zwłaszcza te 2 ostatnie.

Opublikowano

"jak metin2 2014/2015 max lvl 99"

Metin w tym roku byl juz calkowicie inny niz to napisales...

Nie chce takiego serwera

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

"jak metin2 2014/2015 max lvl 99"

Metin w tym roku byl juz calkowicie inny niz to napisales...

Nie chce takiego serwera

poprawione.

chodzi tutaj o stary metin2 z 2007/2008

mogłem się troche pomylić bo to dawno temu było

więc prosze o poprawki ;)

grupa graczy którzy zagrają na starym Metin2Global 2007 https://discord.gg/ygKzJfm

Opublikowano

Carolinemt2, bardzo podobno do tego co napisałeś start niedługo. Ja takie osobiście uwielbiam :)

podobny? jak tam jest wszystko inne albo chcesz w tej chwili zareklamować lub nabić posta nie czytając mojego tematu do końca

Opublikowano
-bonusy tak jak na starym metinie - imo większe wartości bonusów byłyby lepszym pomysłem

-anty cheat/bot - gdzie go nie ma?

-brak mount, brak petów, brak kostiumów - bardzo polubiłem te systemy (szczególnie ten z dreikona), jak chyba wszyscy

-brak Atlantydy - to gdzie mamy ekspić? Wszyscy się do av przyzwyczaili 

-drop/exp/lot w 90-100% taki sam jak na globalu - to nie te czasy na takie raty

-support 24/7 - dobry pomysł

-max stalka +9, max bronie +9 (brak ulepszeń na nowe) - wolę bardziej rozbudowany system ulepszeń

-max bon na hp 1.5k - wyższe wartości

-brak pokazywania poziomu przy postaci - c*****y pomysł

-is (pd,drop,moneta,przepustka v2,kamień rybaka i może coś jeszcze) - to również jest wszędzie

Taki serwer nie wypali. 

Opublikowano

-bonusy tak jak na starym metinie - imo większe wartości bonusów byłyby lepszym pomysłem
-brak mount, brak petów, brak kostiumów - bardzo polubiłem te systemy (szczególnie ten z dreikona), jak chyba wszyscy
-brak Atlantydy - to gdzie mamy ekspić? Wszyscy się do av przyzwyczaili 
-drop/exp/lot w 90-100% taki sam jak na globalu - to nie te czasy na takie raty
-support 24/7 - dobry pomysł
-max stalka +9, max bronie +9 (brak ulepszeń na nowe) - wolę bardziej rozbudowany system ulepszeń
-max bon na hp 1.5k - wyższe wartości
-brak pokazywania poziomu przy postaci - c*****y pomysł
-is (pd,drop,moneta,przepustka v2,kamień rybaka i może coś jeszcze) - to również jest wszędzie
Taki serwer nie wypali. 

człowieku czytaj do końca to ma być rework metina z 2007/2008 a nie priv w którym jest nawalone szajsu.

zapewne nawet nie grałeś w tych czasach a się udzielasz 

i się nie ośmieszaj 

nigdzie go niema bo wszędzie używacie różnych wspomagaczy typu kamermod itp

na pewno widziałem prawie każdy priv w którym są ulepszacze i bronie typowo zrobiony serwer pod hajs gimbusy takie uwielbiają.

Nie przejdzie ... Ile juz razy był taki i padal po nawet niecalym tygodniu.

Mogę obiecać ze serwer nawet po 10 latach nie padnie.

Opublikowano

Czekam na serwer gdzie będzie sporo ludzi, mało epików, tak jak kiedyś najlepsze bronie to truta, śmiercionośne i i tyle. Lvl też tak 99.

Brak petów, jakiegoś wyjebanego systemu pasów, alchemii itd.

Zagrałbym.­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Przecież takie serwery się nie przyjmują.

Nie wrócą czasy takich serwerów, nowe pokolenie, nowe wymagania.

Nie ma co marnować czasu na robienie czegoś co nie wyjdzie, w sumie jakie robienie...

Wgrać czyste pliki, pozmieniać trochę questów i jest ten wielce hard :v

Opublikowano

Przecież takie serwery się nie przyjmują.

Nie wrócą czasy takich serwerów, nowe pokolenie, nowe wymagania.

Nie ma co marnować czasu na robienie czegoś co nie wyjdzie, w sumie jakie robienie...

Wgrać czyste pliki, pozmieniać trochę questów i jest ten wielce hard :v

nie było jeszcze ani razu w pełni identycznego reworka metina 2007/2008 zawsze jest w każdym nowym privie coś zmienionego lub dodanego

czemu miałby się nie przyjąć?

ja wiem ze są jeszcze ludzie co by zagrali na starym serwerze reklama zrobi resztę ;)

a tak w ogóle to robisz w tym momencie @1361622928-U485574.pngofftopic

Opublikowano

nie było jeszcze ani razu w pełni identycznego reworka metina 2007/2008 zawsze jest w każdym nowym privie coś zmienionego lub dodanego

czemu miałby się nie przyjąć?

ja wiem ze są jeszcze ludzie co by zagrali na starym serwerze reklama zrobi resztę ;)

Skoro tak uważasz.

Wbije Ci bez WIELKIEJ reklamy może 50-150 osób.

Rework? Czego Ty chcesz robić rework... To jest po prostu zrobienie priva który ma wszystko to samo co w 2k8, czyli nic :v

Ulepki pewnie byłby taki sam drop jak normalnie, exp zwiększony może x2 i tyle z priva.

Ja rozumiem że niektórzy tęsknią za takim metkiem, ale jak graczy nie będzie to i serwer nie wypali, a niektórzy też lecą na szybki zarobek z harda :P

Bo żeby wbić topke wydadzą hajs a osoba która zrobiła serwer będzie zadowolona :D

Opublikowano

Ostatnio wystartował podobny serwer, tylko łatwiejszy. W godzinach szczytu jest ze 100 osób. Człowieku, nie rób tego, bo nie ma po co. No chyba, że 50 online w ciągu 24h Cię satysfakcjonuje. W tych czasach bez reklamy na yt nic nie zdziałasz, a żaden ytber nie zagra na takim ultra hardzie. Zresztą, privy powstały jako odskocznia od globala, jako o wiele łatwiejsze serwery. A Twój nie będzie nawet pewny, a trudniejszy od teraźniejszego globala. Nie wypali Ci to.

tenor.gif

Opublikowano

człowieku czytaj do końca to ma być rework metina z 2007/2008 a nie priv w którym jest nawalone szajsu.

zapewne nawet nie grałeś w tych czasach a się udzielasz 

i się nie ośmieszaj 

nigdzie go niema bo wszędzie używacie różnych wspomagaczy typu kamermod itp

na pewno widziałem prawie każdy priv w którym są ulepszacze i bronie typowo zrobiony serwer pod hajs gimbusy takie uwielbiają.

Mogę obiecać ze serwer nawet po 10 latach nie padnie.

Gościu pierw mówisz by ludzie się wypowiadali, a jak krytykują Twój pomysł to wyskakujesz do nich z ryjem. Ludzie chcą się rozwijać, a nie stać w miejscu. Ty może jesteś cofnięty, ale nie mi to oceniać. Serwer niestety nie wypali, bo każdy chce czegoś nowego, a nie znowu POMIDOROWĄ z wczorajszego rosołu.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Na twoim miejscu nie robiłbym takiego serwera, jest tylko garstka ludzi która lubi stare czasy Metina, bez nowości, epików, setów Eq, jeżeli liczysz na sporą ilość graczy a nie 50-100 nie brałbym się za to. Ludzie oczekują teraz nowości a nie serwerów które już dawno wygasły.

Opublikowano

Gościu pierw mówisz by ludzie się wypowiadali, a jak krytykują Twój pomysł to wyskakujesz do nich z ryjem. Ludzie chcą się rozwijać, a nie stać w miejscu. Ty może jesteś cofnięty, ale nie mi to oceniać. Serwer niestety nie wypali, bo każdy chce czegoś nowego, a nie znowu POMIDOROWĄ z wczorajszego rosołu.

większość osób robi @offtop w tej chwili. jak wół napisane jest w nazwie tematu czy zagrałbyś a teraz wszyscy robicie @offtopic.

i wcześniej przed edycją tematu było zapraszam do "dyskusji" a nie do propozycji idz do szkoły ucz się a nie nabijasz tak jak teraz zbędny post.

Na twoim miejscu nie robiłbym takiego serwera, jest tylko garstka ludzi która lubi stare czasy Metina, bez nowości, epików, setów Eq, jeżeli liczysz na sporą ilość graczy a nie 50-100 nie brałbym się za to. Ludzie oczekują teraz nowości a nie serwerów które już dawno wygasły.

a czy ja sie pytam czy robić czy nie? nauczcie się k***a czytać ludzie!

nie robie tego dla kasy więc decyzji nie zmienie.wiadome ze byś się za to nie brał bo wszyscy robicie serwery dla hajsu.dalej kłócić się nie będę bo widzę ile macie napakowane do is

Opublikowano

Ja bym zagrał - sentyment.

Ale DT w pt i expienie za pomocą lura ? - niestety nie te czasy. Nie ma prawa wypalić. 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...