Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snorlax - Moderator Forum

Snorlax ツ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam, miła i sympatyczna osoba. Bardzo dużo pomaga i świetny kontakt.

Jeżeli szukasz moderatora forum to właśnie dobrze trafiłeś.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie miałam przyjemności z nim współpracować, lecz serdecznie go polecam.Pomimo młodego wieku zna się doskonale na obowiązkach moda ;) 

nE6BLlT.png

Opublikowano

Nie miałam przyjemności z nim współpracować, lecz serdecznie go polecam.Pomimo młodego wieku zna się doskonale na obowiązkach moda ;)

Dziękuje Maliu za opinie.

Oferta Aktualna

Opublikowano

Nie miałam okazji z Tobą współpracować, ale widziałam, że znasz się na rzeczy i wykonujesz dobrze powierzoną ci robotę, także polecam :)

Opublikowano

Nie miałam okazji z Tobą współpracować, ale widziałam, że znasz się na rzeczy i wykonujesz dobrze powierzoną ci robotę, także polecam :)

A gdzie ją wykonał? Czekam i czekam na odp :)

Opublikowano

WebMetin, forum Radka :) Przykro mi, że zapewne zasmucę Cię swoją wypowiedzią, bo lubię przeglądać fora i patrzeć kto na nich robi. Dodatkowo spotkałam Snorlax'a na forum Altaris, chociaż nie ma tam rangi i tak na poziomie chłopak się tam wypowiada.

Polecam ponownie, a i nie bądź taki agresywny w prezentacjach gildii : > 

Opublikowano

Oferta aktualna?

Oczywiście że tak, zapraszam.

WebMetin, forum Radka :) Przykro mi, że zapewne zasmucę Cię swoją wypowiedzią, bo lubię przeglądać fora i patrzeć kto na nich robi. Dodatkowo spotkałam Snorlax'a na forum Altaris, chociaż nie ma tam rangi i tak na poziomie chłopak się tam wypowiada.

Polecam ponownie, a i nie bądź taki agresywny w prezentacjach gildii : > 

Dziękuje za argumentacje swojej opinii :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...