Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję testerów

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuję otworzyć serwer na plikach alexandrine, niestety na darmowym hostingu. Serwer jest po małych zmianach, itemshop, obóz jak i ogólnie serwer. Planuję zrobić coś pomiędzy medium, a easy, ale do rzeczy. Szukam kilku(max. 10) osób do testów serwera, chciałbym sprawdzić jakie będzie obciążenie serwera oraz chciałbym, aby testerzy pomogli wyłapać ewentualne bugi w grze/is'ie/obozie. Pisać PW lub w temacie podawać kontakt do siebie. :)

PS.

Jeżeli tester będzie planował grać po "becie" na start otrzyma dodatkowe grzybki(tylko na jedno konto).

Opublikowano

Tych plików nie trzeba testować, dużo serwerów na nich stoi. Wystarczy poczytać w innych tematach jakie bugi są znalezione itd.

Lepiej zainwestować w hosting, kilka złotych to nie jest majątek.

Opublikowano

Tych plików nie trzeba testować, dużo serwerów na nich stoi. Wystarczy poczytać w innych tematach jakie bugi są znalezione itd.

Lepiej zainwestować w hosting, kilka złotych to nie jest majątek.

Wszystko trzeba przetestować, zdaję sobie sprawę ile serwerów stoi na tych plikach, ale jeśli czytałeś uważnie, ingerowałem w nie i możliwe, że pojawiły się bugi. Przy dość dużych wydatkach to i kilka złotych się przydaje, poza tym chodzi mi też o sprawdzenie jak się ma współczynnik expa do lvla, złota itd. 

Opublikowano

Wszystko trzeba przetestować, zdaję sobie sprawę ile serwerów stoi na tych plikach, ale jeśli czytałeś uważnie, ingerowałem w nie i możliwe, że pojawiły się bugi. Przy dość dużych wydatkach to i kilka złotych się przydaje, poza tym chodzi mi też o sprawdzenie jak się ma współczynnik expa do lvla, złota itd. 

Hosting do sfgame można kupić porządny za zaledwie kilkanaście złotych. Darmowy hosting zniechęca i zawodzi. Jeżeli serwer będzie dobry, czyli jeżeli dużo się przy nim napracowałeś, to jak zrobisz itemshop, to powinno się błyskawicznie zwrócić.

Opublikowano

IS jest wyłącznie za grzybki, nie ma nic za realną walutę. Czy się napracowałem? Nie nazwałbym tak tego, dużo roboty przy tym nie było, naprawa lochów, poprawa expa, golda z questów, drobne wizualne i techniczne poprawki, także szału nie ma. Po to potrzebni mi testerzy, żeby sprawdzić serwer, ocenić, poprawić i wtedy dopiero mogę myśleć nad płatnym hostingiem. Także jeśli możesz, zakończmy już dyskusje na ten temat, bo nie tego on dotyczy. :)

Opublikowano

Też mogę przetestować :P na GG raczej rzadko wchodzę więc pisz PW ;>

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Poszukuję ostatniej osoby i zaczynam odzywać się do osób chętnych w celu ustalenia wszystkiego. Także zapraszam gorąco, ostatnie miejsce. :p

Opublikowano

Poszukuję ostatniej osoby i zaczynam odzywać się do osób chętnych w celu ustalenia wszystkiego. Także zapraszam gorąco, ostatnie miejsce. :p

PW

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...