Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon za 500-600 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o telefonie 

ALCATEL Onetouch Pop 3 (5.5)

Lumia 540/535

Bierz tego Alcatela, procesor ze średniej półki, ale przynajmniej lepszy od snapa 410 i świeży. No i do tego FHD i ekran 5,5 cala, ale cena tego telefonu wychodzi ponad 600 zł, więc lepiej kupić LG G3 albo Nexusa 5.

Słabe procesory. W tej cenie masz Xperie Z o ile się orientuje a ona bije na głowę te telefony

Snapdragon S4 jest już stary i na pewno nie jest lepszy od snapdragona 615, tym bardziej że s4 montowali w tańszych telefonach takich jak Xperia SP.

Opublikowano

Jeśli masz zamiar brać telefon na umowę (np. mix) to polecam Huawei P8 Lite. Od 3 tygodni mam ten telefon i jedyne do czego mogę się przyczepić to straszne zużywanie baterii przy graniu. Podczas normalnego korzystania telefon spokojnie wytrzymuje mi nawet 1,5-2 dni

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Bierz tego Alcatela, procesor ze średniej półki, ale przynajmniej lepszy od snapa 410 i świeży. No i do tego FHD i ekran 5,5 cala, ale cena tego telefonu wychodzi ponad 600 zł, więc lepiej kupić LG G3 albo Nexusa 5.

Snapdragon S4 jest już stary i na pewno nie jest lepszy od snapdragona 615, tym bardziej że s4 montowali w tańszych telefonach takich jak Xperia SP.

W Mediamarkt jest za 510 zł albo mediaexpercie ;P

Alcatel

Chodzi mi o nówkę

http://www.neonet.pl/alcatel-onetouch-pop-3-5-5-zloty.html#null

Opublikowano

W Mediamarkt jest za 510 zł albo mediaexpercie ;P

Alcatel

Chodzi mi o nówkę

http://www.neonet.pl/alcatel-onetouch-pop-3-5-5-zloty.html#null

To takiej wersji się nie opłaca brać. xD

Weź to: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229216.html?wid=3

Najlepszy wybór. Jak się zdecydujesz to w opcjach "Warehouse options" wybierz EU, czyli dostawa z Europy(nie zapłacisz żadnych VAT'ów, ceł itp.). Sklep godny zaufania, kupowałem nie raz i nigdy nie było problemów. I nigdzie taniej nie znajdziesz. :v

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...