Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon za 500-600 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xperia Z lub używany LG G2

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Ugh, znajdziesz gdzieś może używanego iPhone'a 4S, może nawet nowego gdzieś na Allegro. Android do 1500 zł to same zacinające się gówna. Weź iPhone'a nie będziesz żałował.

Opublikowano

Ugh, znajdziesz gdzieś może używanego iPhone'a 4S, może nawet nowego gdzieś na Allegro. Android do 1500 zł to same zacinające się gówna. Weź iPhone'a nie będziesz żałował.

nie wydaje mi r

Żeby użytkownik chciał 3,5 calowca

Opublikowano

Brałbym LG G2, niezła specyfikacja, dwa gigabajty RAMu. 

Nie napisał NIC na temat tego ile cali chce. Ja powiedziałem to co myślę. Android do 1500 zł to GÓWNO.

No to jesteś w błędzie, Panie Apple. Znajdziesz bardzo dobre telefony z Androidem do 1500 zł, które płynnie działają i można na nich pograć w nowe gry. To, że używałeś jakiegoś biedronkowego smartfona nie oznacza, że każdy zachowuje się tak samo - jeżeli jesteś wystarczająco obeznany w tych sprawach (patrz @escaperz.lordm) to bez problemu znajdziesz sobie dobre urządzenie w wyznaczonym budżecie.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Również polecam iPhone 4s :)

Wszystko zależy do czego dany telefon będzie wykorzystywany. 

Miałem w posiadaniu kilka telefonów (często o lepszych parametrach niż wcześniej wspomniany 4s) i niestety ale przy dłuższym użytkowaniu android wysiada.

Telefon posiada wiele zalet takich jak płynne działanie (w przypadku wszystkich telefonów z androidem po dłuższym użytkowaniu telefon zaczynał pokazywać humorek), wbudowany equalizer i wiele innych drobnych udogodnień.

Telefon ma swoje minusy jak każdy- łatwo naciąć się na chińczyka do złudzenia przypominającego oryginał + wcześniej wspomniany mały ekran (który akurat dla mnie jest zaletą-nie lubię nosić cegły).

Ciężko się przekonać (wiem z własnego doświadczenia) jednak po czasie już raczej nie zdecyduję się na telefon z androidem i zostanę przy produktach apple:)

Pozdrawiam.

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Również polecam iPhone 4s :)

Wszystko zależy do czego dany telefon będzie wykorzystywany. 

Miałem w posiadaniu kilka telefonów (często o lepszych parametrach niż wcześniej wspomniany 4s) i niestety ale przy dłuższym użytkowaniu android wysiada.

Telefon posiada wiele zalet takich jak płynne działanie (w przypadku wszystkich telefonów z androidem po dłuższym użytkowaniu telefon zaczynał pokazywać humorek), wbudowany equalizer i wiele innych drobnych udogodnień.

Telefon ma swoje minusy jak każdy- łatwo naciąć się na chińczyka do złudzenia przypominającego oryginał + wcześniej wspomniany mały ekran (który akurat dla mnie jest zaletą-nie lubię nosić cegły).

Ciężko się przekonać (wiem z własnego doświadczenia) jednak po czasie już raczej nie zdecyduję się na telefon z androidem i zostanę przy produktach apple:)

Pozdrawiam.

Wytłumacz mi JAK MOŻNA używać 3 calowego telefonu w 2015 roku (już prawie 2016!). Na tym nawet się facebooka nie poogląda, bo jest po prostu za mały!

Opublikowano

To jest właśnie magiczna różnica poglądów.

Ty wykorzystujesz telefon jako kolejną, przenośną konsolę która ma służyć do wszystkiego.

Z reguły jeśli coś służy do wszystkiego to jest najzwyczajniej w świecie średnie.

Jeśli szukasz niezapomnianych godzin spędzonych na umilaniu sobie czasu grami- kup konsolę :)

Do tego służy i przypuszczalnie bije telefony na głowę- to samo tyczy się aparatu.

PS Jakoś nie przekonuje mnie noszenie "tableta" w kieszeni :)

Dla mnie telefon ma być telefonem.

Pozdrawiam.

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

To jest właśnie magiczna różnica poglądów.

Ty wykorzystujesz telefon jako kolejną, przenośną konsolę która ma służyć do wszystkiego.

Z reguły jeśli coś służy do wszystkiego to jest najzwyczajniej w świecie średnie.

Jeśli szukasz niezapomnianych godzin spędzonych na umilaniu sobie czasu grami- kup konsolę :)

Do tego służy i przypuszczalnie bije telefony na głowę- to samo tyczy się aparatu.

PS Jakoś nie przekonuje mnie noszenie "tableta" w kieszeni :)

Dla mnie telefon ma być telefonem.

Pozdrawiam.

Rozumiem Twoją wypowiedź, iPhone'y rzeczywiście są wygodnymi urządzeniami, które będą działały bez zacięć itp. Jednak mnie na wstępie nie przekonuje wielkość wyświetlacza - 3.5 cala to naprawdę mało, ledwo co daję rade na 4, a aktualnie działam na 5.2. Jednak jeżeli autorowi podoba się ten model, to nic nie stoi na przeszkodzie :)

Również pozdrawiam ;)

Co sądzicie o Lumii 535 ew 550?

Lumia 535 - budżetowy telefon z chyba najstarszym Snapdragonem jakiego widziałem. Moja odpowiedź brzmi "nie".

Lumia 550 - również bardzo budżetowy model z kiepskim procesorem. Nie pograsz, nie pooglądasz filmów na wysokiej rozdzielczości.

Opublikowano

Jakoś mi nie zależy na grach. Najbardziej to mi zależy na aplikacjach typu tumblr, facebook, messenger i coś do przerabiania zdjęć, ew. subway surfers.

Opublikowano

myPhone Artis jest całkiem fajny w tej cenie

Człowieku co Ty polecasz, my oferujemy w tej cenie normalną firmę, 2 GB RAMu i Snapdragona a Ty polecasz jakieś MyPhony z Mediatekami i małą ilością pamięci...

Opublikowano

Co sądzicie o telefonie

ALCATEL Onetouch Pop 3 (5.5)

Lumia 540/535

Słabe procesory. W tej cenie masz Xperie Z o ile się orientuje a ona bije na głowę te telefony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...