Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dllaczego w platynie 5 są takie raki

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Platyna w lolu = Gold w csgo

Ze co xD? platyna w lolu to jak w go gold? ty chyba jestes chory w tej platynie znaja mechaniki postaci a w goldzie nawet nie widzą jak strzelać z broni gold-LE ten sam poziom grania ELO.

Wszędzie są słabsi gracze, poziom zaczyna się dopiero w challengerze +300 lp. Nie ma co zganiać na innych grę można spokojnie wygrać 4 vs 5.

XDD spokojnie wygrac w goldzie 4v5? dojebales :D w goldzie jak ktos wyjdzie z meczu caly team sie poddaje i zaczyna sie armagedon na chacie wiec daruj sobie jak twoj mid zrobi 0/20 to tez nie ma co na niego zganiać xD? .

Sa raki bo od 4 sezonu ten system rankingowy czy system elo sie pierdoli tyle w temacie :D 

Opublikowano

Nic na to już nie poradzisz.

Ja w diaxie 10x gier pod rząd przegrałam, bo niestety takich mi graczy dobierało.

Po prostu raz wygrywasz a raz przegrywasz, jednak nie zapominaj że to jest tylko gra, ma Cię ona zrelaksować :)

Opublikowano

gadanie typu,' kozaczku probuj wygrac z afkiem i na feedowanego yi' k***a ludzie w jaki sposob ludzie powbijali d1+ ? pewnie winda wjechali na sama gore beka, przez taka gadke zaslugujecie zostac w goldzie, siemanko

giphy.gif

Opublikowano

gadanie typu,' kozaczku probuj wygrac z afkiem i na feedowanego yi' k***a ludzie w jaki sposob ludzie powbijali d1+ ? pewnie winda wjechali na sama gore beka, przez taka gadke zaslugujecie zostac w goldzie, siemanko

a ty chyba czytac nie umiesz ;) zostan w podstawowce tam tego uczą :3

Opublikowano

Mi się wydaje, że boosty, albo po prostu ludzie wybili się do platyny v grając na słabych graczach, a w platynie v już jest całkiem zmieszane (ludzie którzy boostuja i sa po pierwszych 10 unrankedach zwykle trafiają w takie MMR), często też się zdarza, że dotąd grając na słabszych nagle trafi im się ktoś mocniejszy, to po prostu nie dają rady, podczas gdy biorąc pod uwagę silver czy brąz(a nawet gold) - trafić na dobrego gracza to naprawdę rzadkość

Btw. wg mnie platyna w lolu to więcej niż marny LE w Cs'ie - nie mówię tak, bo tam jestem, ale w lola musisz rozegrać ok. 400 godzin ZANIM zaczniesz grać rankedy jakkolwiek, i w LoLu musisz myśleć, w przeciwieństwie do CS'a, w którym wystarczy nauczyć się strzelać, a taktyki są takie które każdy dałby radę wymyśleć na poczekaniu, biorąc pod uwagę kilka opcji.

Opublikowano

Haha czego ty narzekasz :D Ja z platynki do diamentu wyszedlem w jakis tydzien trafiajac na samych leszczy w moim teamie.Kite machine kalista i gg.W d5 sie dopiero zaczelo.Na okolo 30 gier przegralem 27 mialem takiego pecha do ludzi.W prawie kazdej grze jakis ragequit lub heimer z exhaustem i bariera na topie 0/10 w 5 minucie.Trzeba niestety miec szczescie w tej grze zeby nie wpasc w elo hell :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...