Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EraniS.eu

Apex Predator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzisz nie znasz a głupoty opowiadasz :) akurat Ero i Apex są bardzo kulturalni  jeśli chodzi o graczy Metin2 . Nie ma z nimi żadnego problemu którego ty tutaj opisałeś. :) I wiem o tym z powodu tego że na ts jeśli szukam pomocy to zawsze oni są i zawsze pomogą :) .. a co do rozdawania EQ to wątpie że takie coś się zdarzy to tylko twoje pszypuszczenia są ..

Serwer EraniS kiedyś miał STARTOWAĆ - ale nie wystartował !! Więc co tutaj pieprzysz o tym że już był .. a klienta możesz mieć z powodu tego że wcześniejszy Właściciel miał zamiar odpalić Serwer , ale był nie godny postawienie Serwera . Więc ' More4You.pl ' odkupiła Wszystko - Cały projekt i postawiła na nowo  z zabezpieczeniem o starcie :) .. ale to już nie moja działka aby to tłumaczyć. 

Nowi właściciele zdają sobie  sprawe że takie hejty będą lecieć od strony forumowiczów - o serwerze 

Więc nie Pitol głupot , jak nie wiesz wszystkiego !!. 

** Wszystko to POTWIERDZONE INFO **

Dziękuję i nie pozdrawiam

Kulturalni? Gralem na 6 Serwerach i na kazdym serwerze byli oni.

Kazda moja gildia miala z nimi spine oraz tyralnie na ts'ie ;D 

Ero 17 letni spinacz, ktory rzucil szkole dla metina XDDD

Pewnie bronisz ich, bo ich tak naprawde nie znasz. :D 

Jesli Ero lub Apex chca sie dowiedziec z kim piszą, to niech napisza :) 

Wtedy przynajmniej beda wiedzieli ze mam racje :) 

Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Każdy gracz Metina ma inne podejście i inne doświadczenie , z mojego doświadczenia i z rozmów na TeamSpeak od ostatnich 2-3 miesięcy , nie mam żadnego złego zdania na temat Apex'a + Er'a , więc jeśli chciałbyś to zapraszam na TeamSpeak i możemy porozmawiać sobie w czwórkę :) , bo takie pisanie to do nikąd nie dojdzie .. bo naprawde żadnego złego zdania nie wymienie na temat tych o to dwóch osób.

A jeśli doświadczyłeś takiego zachowania od Strony tych dwóch osób to przepraszam , ale człowiek się zmienia , i do tej pory ani złego zdania nie było.

Opublikowano

Witaj.

Nie znam Cię, nie wiem kim jesteś i co usiłujesz uzyskać tymi postami. :)

Moim zdaniem, nie mam problemów z kulturą, zawsze rozmawiam spokojnie, bez zbędnych nerwów. 

Chciałbym Ci serdecznie oznajmić, iż w metina nie gram już dobre pół roku, być może ktoś podszywa się pod mój nick, bez mojej wiedzy. Nie mam pojęcia. 

Opublikowano

Kurczaki tych serwerów na e tyle, ze ciężko się połapać który to który xD

Kiedy klient?

Klient będzie 2 dni przed startem, dziwię się Sielu że wgl tutaj zajrzałeś :)

Usun ten zloty blysk z 3 zbroi to za witam na serverze ;D prezka moze byc, powodzenia ;D­

Zapraszam na forum, tam się wszystkiego dowiesz.

Polecam serwer na pewno zagram!!!

Dziękuję za opinię. 

Opublikowano

Polecam , zapowiedź może nie jest najlepsza na tym MPCforum ., ale Administracja wie co robi , wie jak pomóc graczowi i to mi się podoba  + stary klimat metina -   nie dużo napchane nowośći i to jest coś  !!  

wielki +++ Panowie !!

Napewno Widzimy sie na starcie 

Opublikowano

Nie zezwoliłem na trailer, bo Ciebie nie znam kolego. Wiec proszę o pw jeżeli Ciebie znam trailer zostaje.­
@PersergaV2 ty się nie udziela pseudo mapperze bo twój projekt nigdy nie miał więcej niż 15 kolegów z klasy gimnazjalnej, a co do Cannzasa w sumie jesteście sobie obaj warci. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

cannzas i jego kolejny serwer... strzał w kolano juuż macie ze technik to cannzas... ;d

Witaj.

Cannzas nie bierze udziału w tym projekcie i nigdy w życiu nie weźmie.

Nie zezwoliłem na trailer, bo Ciebie nie znam kolego. Wiec proszę o pw jeżeli Ciebie znam trailer zostaje.­

@PersergaV2 ty się nie udziela pseudo mapperze bo twój projekt nigdy nie miał więcej niż 15 kolegów z klasy gimnazjalnej, a co do Cannzasa w sumie jesteście sobie obaj warci. 

Witaj.

Zaraz wszystkiego się dowiem. 

@Edit

Sprawa wyjaśniona, trailer zostaje. 

Opublikowano

no tak myslisz ze jestem zielony i nie wiem kto jest technikiem? :D nie osmieszaj się

pseudo to był twoj serwer a wgl jak tam erios bo widze strona off widze na propsie "hit"

Opublikowano

no tak myslisz ze jestem zielony i nie wiem kto jest technikiem? :D nie osmieszaj się

pseudo to był twoj serwer a wgl jak tam erios bo widze strona off widze na propsie "hit"

Proponuję wrócić do EraniS-a, nie potrzeba się kłócić ;)

Właściciel projektów ProjectPC

- xTermy

Opublikowano

Witaj.

Napiszę to po raz drugi, oraz ostatni. 

Użytkownik Cannzas nie bierze udziału w tym projekcie, oraz nigdy nie weźmie.

Miał swoją szansę, nie wykorzystał jej. Przykro mi. :)

Pamiętajcie, start 18 grudnia.

Godzina 18:00.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pety całkowicie przemyślane pod $, bo jednego trzeba kupić dla buffa typu Bodziak Aura, WP Ostrze, a drugi do bicia skillami :D

Nie przekonała mnie prezentacja.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Kolejny odgrzewany kotlet. Nie ma żadnych nowości 

Witaj.

Proszę wrócić na pierwszą stronę i przeczytać moje wypowiedzi. 

Pety całkowicie przemyślane pod $, bo jednego trzeba kupić dla buffa typu Bodziak Aura, WP Ostrze, a drugi do bicia skillami :D

Nie przekonała mnie prezentacja.

Witaj.

Item-Shop nie jest drogi i nie daje dużej przewagi w grze. Każda rzecz z IS, będzie możliwa do zdobycia w grze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...