Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EraniS.eu

Apex Predator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze? Nic ciekawego. Wszystko to co było na serwerach 2013/14.. Nic nie dodaliście nowego od siebie taki powiedzmy gotowiec. I ten lvl -_-.. Nie zagram, lecz powodzenia 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

­Nic ciekawego wszystko widziałem na innych serwerach taka ulpeka wszystkiego ...

NIE POLECAM I NIE ZAGRAM :) Tak na serio znudziło się już wszystkim MEDIUM max 120-140 :) Postawcie jakiegoś easy/medium z max'em 270lvl z nowymi setami i jakimiś systemami ale nie ściągniętymi od innych serwerów tylko własna autorka :)  6/7 ABS'y to już takie niemodne w chuyyy :(   

Startuje dużo lepsza konkurencja :)

XYZ

Opublikowano

Ja również zagram i polecam, nareszcie coś gdzie nie jest tyle wszystkiego napchane tylko przyjemny serwer jak za starych dobrych czasów.

Opublikowano

Eranis ?? Tego już nie było przypadkiem ?? Prezka też kopiuj wklej ... Skoro tamto padło po co stawiać niewypał na nowo ?? Padnie tak samo. 

Nie polecam, kolejny rework....

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Szczerze? Nic ciekawego. Wszystko to co było na serwerach 2013/14.. Nic nie dodaliście nowego od siebie taki powiedzmy gotowiec. I ten lvl -_-.. Nie zagram, lecz powodzenia 

Witaj. 

Dlaczego 135 lvl?, ponieważ: nie stawiamy na monotonne zdobywanie doświadczenia dzień i noc. 135 Lv, to maksymalny poziom, jaki na razie będzie dostępny na serwerze. Po czasie będzie zwiększany, oraz będą dodawane po kolei nowości.

Proszę się o to nie martwić. 

­Nic ciekawego wszystko widziałem na innych serwerach taka ulpeka wszystkiego ...

NIE POLECAM I NIE ZAGRAM :) Tak na serio znudziło się już wszystkim MEDIUM max 120-140 :) Postawcie jakiegoś easy/medium z max'em 270lvl z nowymi setami i jakimiś systemami ale nie ściągniętymi od innych serwerów tylko własna autorka :)  6/7 ABS'y to już takie niemodne w chuyyy :(   

Startuje dużo lepsza konkurencja :)

MPCforum.pl

Medium - Ekwipunek. 

Easy - Zdobywanie doświadczenia.

Na serwerze nie występują bony 6-7, musiałeś źle przeczytać. 

Wszystko z czasem będziemy dodawać, nie ma się co martwić. 

Eranis ?? Tego już nie było przypadkiem ?? Prezka też kopiuj wklej ... Skoro tamto padło po co stawiać niewypał na nowo ?? Padnie tak samo. 

Nie polecam, kolejny rework....

My jako More4You.pl, odkupiliśmy wszystko co należało do po przedniejszego zespołu.

Prezentacja jest zmieniona, serwer jest "poprawiony" pod względem bugów.

EraniS.eu, nigdy nie wystartował, więc nie można nazwać go reworkiem. 

Opublikowano

­@ Apex Predator   

zdobywanie doświadczenia easy ? :) W ile wbije max poziom ? :) 

Wystarczy weekend aby osiągnąć maksymalny lvl. Oczywiście po aktualizacjach, trudność wbicia następnego lvl'a będzie się zwiększać. 

Opublikowano

Prezentacja słaba - część obrazków z prezentacji setów ­jest mniejsza i w innym klimacie.

A co do serwera - nic, ale to nic ciekawego, dungeon'y i mapy są podstawowe, zero jakiejkolwiek nowości.

Sety jedne z najgorszych dostępnych za darmo w internecie.

Nie zagram - serwer nie dla mnie, lecz życzę powodzenia, mam nadzieję, że chociaż 200 osób się znajdzie i ludzie będą mieli się z kim bić.

Pozdrawiam. (:

Opublikowano

Prezentacja słaba - część obrazków z prezentacji setów ­jest mniejsza i w innym klimacie.

A co do serwera - nic, ale to nic ciekawego, dungeon'y i mapy są podstawowe, zero jakiejkolwiek nowości.

Sety jedne z najgorszych dostępnych za darmo w internecie.

Nie zagram - serwer nie dla mnie, lecz życzę powodzenia, mam nadzieję, że chociaż 200 osób się znajdzie i ludzie będą mieli się z kim bić.

Pozdrawiam. (:

Witaj. 

Faktycznie, jest kilka obrazków które nie pasują do prezentacji. Jednak to nie Nasza wina że ich brakowało. Nie byliśmy w stanie zrobić identycznej grafiki, tak aby pasowało to do reszty.

Jak pisałem wyżej, serwer nie kończy się na tym lvl'u. Mamy zamiar po kolei dodawać różne nowości, ale za porozumieniem z graczami. Nie każdemu wszystko się podoba i to wzięliśmy pod uwagę. 

Będziemy zadowoleni nawet z 200 graczy, najważniejsze żeby serwer był stabilny, oraz kontakt z Administracją był stały. 

Opublikowano

Prawdopodobnie zagram. Prezentuje się ciekawie. Tylko proszę, nie róbcie ulepszania aka Dreikon, że trzeba tydzień siedzieć nad zbroją :/

1z67dxt.png

Opublikowano

Prawdopodobnie zagram. Prezentuje się ciekawie. Tylko proszę, nie róbcie ulepszania aka Dreikon, że trzeba tydzień siedzieć nad zbroją :/

Witaj.

Proszę się nie martwić, wszelkie aktualizacje które będziemy wprowadzać na serwer, będą konsultowane z graczami.

Opublikowano

Co do pokemonów w stylu "hurr durr nic nowego hurr durr nie ma cyferek po 20k hp hurr durr" dajcie sobie spokój, serwer nie musi mieć dodawane non stop coś nowego i być jakimś przeładowanym shitem, oczywiście ciągle jakieś zmiany balansujące są na plus, im dłużej herbatą mieszasz tym robi się słodsza, ale dodawanie ciągle cukru ją przesłodzi, więc samo mieszanie na +, zasrywanie serwera zbędnymi dodatkami na -.

Co do broni i zbrojek, sam bym chętnie ujrzał inne, no ale tamte zaginęły w odmętach internetu. 

Więc podsumowanie: 

-serwer nie musi mieć miliona dodatków, ważne aby to wszystko kleiło się w ładną i spójną całość

-serwer na pewno trafi do miłośników pvp z tego co mi wiadomo to poświęcili trochę czasu na balans tego

-pokemonów nie byłoby by mi żal

Opublikowano

Czuje ostry nie wypał po tygodniu jeśli licznik pokaże 100osób online to będzie max możliwości :v

banner5.gif

Opublikowano

Czuje ostry nie wypał po tygodniu jeśli licznik pokaże 100osób online to będzie max możliwości :v

Witaj.

Gra na Naszym serwerze jest dobrowolna, nikogo nie będziemy zmuszać.

Nawet jeśli na serwerze będzie 100 graczy, to będziemy się z tego cieszyć.

Opublikowano

Jak by startował wcześniej niz  18 grudnia to bym zawitał, lecz przekonuje mnie inny serwer aby na nim zagrać, maja bardziej rozwinieta prezentacje i bardziej przekonuje. CHodzi o Exorian... Ale i tak powodzenia :)

Opublikowano

Mam pytanie czy sa jeszcze miejsca n beta testy ?

Witaj.

Niestety zapisy są już zamknięte. 

@Edit

Pierwsza zapowiedź już jest, zapraszam do oglądnięcia. :)

Oczywiście jest to nie pierwsza i nie ostatnia, czekajcie na więcej. 

Opublikowano

Nie polecam, ze wzgledu na Ero oraz Apex'a. 

Znam ich juz troche czasu, ciagle spiny na serwerach gdzie grali oraz brak kultury. 

Postawiony serwer gotowiec oraz na 100% bedzie rozdawane EQ przez nich dla innych graczy (Kolegow, gildi) 

Eranis, jesli sie nie myle rowniez juz kiedys stał, nawet mam clienta na kompie jesli sie nie myle.

Wiec nie polecam, pozdrawiam :) 

Opublikowano

Nie polecam, ze wzgledu na Ero oraz Apex'a. 

Znam ich juz troche czasu, ciagle spiny na serwerach gdzie grali oraz brak kultury. 

Postawiony serwer gotowiec oraz na 100% bedzie rozdawane EQ przez nich dla innych graczy (Kolegow, gildi) 

Eranis, jesli sie nie myle rowniez juz kiedys stał, nawet mam clienta na kompie jesli sie nie myle.

Wiec nie polecam, pozdrawiam :)

Widzisz nie znasz a głupoty opowiadasz :) akurat Ero i Apex są bardzo kulturalni  jeśli chodzi o graczy Metin2 . Nie ma z nimi żadnego problemu którego ty tutaj opisałeś. :) I wiem o tym z powodu tego że na ts jeśli szukam pomocy to zawsze oni są i zawsze pomogą :) .. a co do rozdawania EQ to wątpie że takie coś się zdarzy to tylko twoje przypuszczenia są ..

Serwer EraniS kiedyś miał STARTOWAĆ - ale nie wystartował !! Więc co tutaj pieprzysz o tym że już był .. a klienta możesz mieć z powodu tego że wcześniejszy Właściciel miał zamiar odpalić Serwer , ale był niegodny postawienie Serwera . Więc ' More4You.pl ' odkupiła Wszystko - Cały projekt i postawiła na nowo  z zabezpieczeniem o starcie :) .. ale to już nie moja działka aby to tłumaczyć. 

Nowi właściciele zdają sobie  sprawe że takie hejty będą lecieć od strony forumowiczów - o serwerze 

Więc nie Pitol głupot , jak nie wiesz wszystkiego !!. 

** Wszystko to POTWIERDZONE INFO **

Dziękuję i nie pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...