Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc dla początkujących ®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chętnie pomogę osobom początkującym w ułożeniu treningu siłowego, odnalezieniu motywacji i podejściu do tematu.

Chce rozwijać się w tym kierunku, zdobywać wiedzę i przy okazji pomagać. 

Mam już wystarczający bagaż doświadczenia i wiedzę, żeby nakierować i pomóc wielu osobom. 

Zgłębiam się także w temacie mobilności potrzebnej w treningu i korygowaniu najczęstszych wad postawy.

Zapraszam na prywatną wiadomość lub gg 44039582 

Pozdrawiam  ;)

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Pomocny i obeznany gość, polecam napisać do niego. Wszystko wytłumaczy i powie jak to widzi uzasadniając.

Pasjonat
Opublikowano

Podoba mi się to że ktoś próbuje pomóc zupełnie bezinteresownie, mam zamiar zacząć "przygodę" z siłownią więc na pewno się zgłoszę, Pozdrawiam !­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Ćwiczenia w domu bez siłowni, da radę ?

Normalnie ;)

Pisz na prywatną wiadomość, szkoda zaśmiecać temat.

Zachęcam do bardziej konkretnych i trudnych pytań!

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

A jak to było u Ciebie? Dlaczego zacząłeś się interesować tym tematem, co przekonało Cię do pójścia tą drogą w swoim życiu? Pytam o ten początek, ten dzień w którym u Ciebie się to wszystko zaczęło.

Opublikowano

Zgłosiłem się dostałem połowę bilbli na PW ale warto było poświęcić czas na przeczytanie i Polecam tego użyszkodnika! :)

xDDDDDD

Skoro inni polecają, to ja też :D

Opublikowano

A jak to było u Ciebie? Dlaczego zacząłeś się interesować tym tematem, co przekonało Cię do pójścia tą drogą w swoim życiu? Pytam o ten początek, ten dzień w którym u Ciebie się to wszystko zaczęło.

Do drugiej gimnazjum grałem w piłke. Troche niedomówień z klubem, nie podobała mi się ideologia i schemat działania... Rzuciłem to po chyba 7 latach. Zacząłem się interesować ogólnie anatomią i cały wolny czas poświęcałem na oglądanie seminarium, vlogów etc. na temat treningów siłowych. Potem przez lata obserwowałem co rzeczywiście działa, a co jest spiskiem markietingowym ;) Przez ten czas ćwiczyłem z przerwami, zaczynając od 2 hantli 10 kg :)

Obecnie mam już wyrobione zdanie poparte osiągnięciami ludzi, których obserwuje i znam + badaniami na temat wielu popularynch zagadnień m.in. diety i treningów siłowego.

Mimo, że nie jest to system 0 1 nie ma tu wielkiej filozofii, prostota zadziała na każdą zdrową osobę :)

Nie chce opisywać dokładnie, bo wiele czynników z życia prywatnego miało znaczący wpływ, a o tym nie napisze.

Opublikowano

Polecam dropa, Sprzedaje dobre sterydy.

Po tygodniu juz widac rezultaty ! :)

Polecam ! :)

Edited_1.png

Opublikowano

Przepraszam, że zaniedbuje odpowiadanie. Mam obecnie bardzo mało czasu i ogrom pytań.

Nie spodziewałem się tylu wiadomości. Odpowiem na wszystkie, potrzebuje czasu ;)

Opublikowano

Szybka odpowiedź, nakierował mnie co i jak.

Polecam!

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

DO 19.12.2015 NIE ODPOWIADAM NA WIADOMOŚCI.

Mam sporo zaległych i bardzo mało czasu, z góry przepraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...