Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będzie nowy serwer Metin2.pl?

Fringe

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja to już przestałem wierzyć w te plotki o nowym serwerze. Prawda jest taka, że jeśli go nie zrobią to tej gry nie uratują już żadne zmiany i połączenie starych serwerów.

Jedyną rzeczą, która może przyciągnąć ludzi to start nowego serwera a oni sobie z tego niestety nie zdają sprawy.

Trzeba się pogodzić z końcem tej gry - ale przyznaje, to była jedna z lepszych produkcji w jaką grałem.

Opublikowano

Myślę,że nie. Aczkolwiek jeżeli powstanie to sam się pofatyguje i zagram :D Pozdrawiam Użytkownika [Rayer]

Opublikowano

I co zmieni nowy serwer ^.^ ? Zawsze coś stworzone pod hajsy musi mieć kiedyś swój koniec :]

Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli.    ;)

Opublikowano

Lepiej sie niech za cos innego wezma bo wstyd robia.. Dziwne ze Polskie zawsze musi byc najgorsze.. Nawet wsrod gier jest korupcja :DD

4521609.png

Opublikowano

Jak dla mnie  tworzenie nowego serwera nie ma sensu - część ludzi przesiedli się na ten nowy a na reszcie zapanują pustki. Mimo że jest to nie możliwe , to najlepszym rozwiązaniem dla polskiego metina byłoby złączenie wszystkich serwerów w jeden. - Gospodarka ruszy , a nowi gracze nie będą strzępić sobie nerwów o to , że nie mogą sprzedać dropu. Wszystkie gry gameforga to jedno wielkie p2w , ale czasów świetności metina nigdy nie zapomnę. To tak na marginesie moje przemyślenia. Napiszcie co o tym sądzicie panowie.

Opublikowano

Ja uważam, że na starych serwerach i tak są pustki więc nowy serwer za dużo to nie zmieni.. Połączenie starych serwerów ? Sam nie wiem co o tym myśleć

Opublikowano

Ja uważam, że na starych serwerach i tak są pustki więc nowy serwer za dużo to nie zmieni.. Połączenie starych serwerów ? Sam nie wiem co o tym myśleć

jak zapłacisz im  milion to wystartuje nowy serwer :D

/niereg. sygna

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierdolenie, żadnego info nie ma i nie będzie.

JarajTo ty to wszędzie jesteś ! Wyp%^&^%$laj 

a co do tematu to było info na forum globala

Opublikowano

Dopiero fuzje robili, bo nie bylo ludzi, znow nie ma praktycznie ludzi, to dodaja kolejny serwer? -,-

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Opublikowano

Ludzi nie ma bo czekają na nowy serwer. 

Powinniście to sobie w końcu uświadomić, że ludzi czekających jest więcej niż grających :)

Opublikowano

jak by wystartowal to i ludzie by sie znalezli, zawsze tak jest gdy jest cos nowego to sie znajduja ludzie bo to przyciaga

Opublikowano

Jak hajs się nie bd zgadzał zrobią nowy serwer wrzucą pakiety full opcja do IS i bd serwer = hajs ;)

Jak hajs się nie bd zgadzał zrobią nowy serwer wrzucą pakiety full opcja do IS i bd serwer = hajs ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I co dalej nic się nie dzieje.Już mamy 30 czerwca a na otwarcie nowego serwera nawet się na zanosi.Kompletnie nie rozumiem podejścia GF do tej sprawy, z doświadczenia wiem, że Szanowni Panowie, którzy w grze mają napisane nad nickiem GM czytają to forum, więc dobrze wiedzą, że ludziom zależy na otwarciu tego serwera, ale jak widać spływa to po nich jak woda po kaczce, a szkoda bo to pokazuje ich podejście do graczy, których zresztą i tak jest już coraz mniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...