Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będzie nowy serwer Metin2.pl?

Fringe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej jestem przekonany, że na początku lutego w okresie ferii zimowych bo jedna osoba z teamu się trochę wygadała :)

Tak, to daj na to dowód. Gościu, nie wiem czy jesteś jakiś przyjebany, ale piszesz w tym temacie wtedy, wtedy, wtedy napaliłeś się jak prawiczek na pierwszy seks a gówno będzie.

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z dniem 16.12.15 otrzymaliśmy wiadomość dotyczącą nowości nadchodzących na rok 2016 nie ma tam wzmianki o nowym serwerze, tutaj cytat:

1. Oto mały fragment tego, co jest planowane na 2016:

-Na początku przyszłego roku rozpoczniemy pracę nad mniejszymi ulepszeniami, które wprowadzą małą ale efektywną zmianę dla Yang i handlu, dodamy nowe klawisze skrótu i umiejętność polowania. Będziecie mieć w końcu możliwość pomijania filmików intro pojawiających się po uruchomieniu klienta

-Aktualizacje po Wielkanocy będą zawierać poprawki związane z balansem (delikatny temat, wiemy). Odświeżymy także funkcje gildyjne (z wojnami gildii włącznie)

-Na drugą połowę 2016 roku przewidzieliśmy kila nowinek dla PvP oraz dużą aktualizację PvE (dla wszystkich poziomów), która pojawi się pod koniec roku.
    Ponadto dodamy kilka nowych rankingów i innych funkcji, które pozwolą Wam na rywalizację na kilku płaszczyznach

Opublikowano

@RockerS

Z tym to różnie może być, bodajże w "nowościach" na 2011 miała być fuzja, a była dopiero w 2013.

Tak samo s26 - Solar przed fuzją w ogóle nie był planowany, a go ostatecznie zrobiono.

Nowy serwer to ciężki temat, którego trudno ugryźć. Domyślam się że wszystko zależy od wyników finansowych GFu. Jak im hajsu zabraknie, to postawią nowy serwer ;) Ale teraz chyba im się dobrze wiedzie na tych wszystkich kostiumach, szarfach i zwierzakach.

who cares?

Opublikowano

Utworzenie jednego serwera byłoby dobrym pomysłem. Dużo ludzi , rywalizacja, sklepy w m1. Ale co z tego jak znowu channele by wywalało itp. To tylko takie subiektywne spekulacje , ale w końcu muszą coś zrobić , żeby metin się całkowicie nie wyludnił.

Opublikowano

Szczerze, kiedy byłby nowy serwer Metin2 PL na 100% bym zagrał :)

A odpowiedz moja to że na pewno kiedyś będzie jak się znudzi im tortuga :)

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Poczytajcie sobie now ytemat na forum globala. W 2016 roku planowany jest reework metina co za sobą ciągnie zapewne nowe serwery

@white95 , mozesz dac linka do tego ?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Jak dla mnie nowe serwery to będzie porażka. Właśnie przez to metin miał problemy. Ciągle nowe serwery były dodawane, na wszystkich pustka, bo wszyscy przechodzili na najnowszy. Teraz jest bez kitu dobrze. Każdy serwer ma sporo kanałów, więc znaleźć spota do expa to nie problem, do tego m1 są pełne sklepów jak w czasach świetności. Nic dodać nic ująć. 

Opublikowano

Ja bym połączył wszystkie serwery w jeden, i tyle, rozjebal caly rynek an części pierwsze a po jakimś czasie ludzie znowu cieszyli by się grą i nowymi ludźmi :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Ja bym połączył wszystkie serwery w jeden, i tyle, rozjebal caly rynek an części pierwsze a po jakimś czasie ludzie znowu cieszyli by się grą i nowymi ludźmi :)

Łatwiej powiedzieć niż zrobić. Już widzę padające kanały etc.

Opublikowano

Na plu nudy w uj, jak można tam grać. Klimatu brak od 3 lat. Wbiłem ostatnio, to nic się tam nie kleiło.

Co do nowego serwera.. nie jeden a pewnie kilka  :D kwestia czasu.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na plu nudy w uj, jak można tam grać. Klimatu brak od 3 lat. Wbiłem ostatnio, to nic się tam nie kleiło.

Co do nowego serwera.. nie jeden a pewnie kilka  :D kwestia czasu.

Dupisz, na 100+ jak masz się bić po mapie 10h jest co robić ^^

Na małym lvl nigdy nie bylo klimatu, chyba że te wasze słynne pt na bo tak was rajcowało ^^

Opublikowano

Rifresh, Co myślicie o tym że połączą metka w jeden wieliki serwer?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Będzie i to nie jeden ;d zresztą gracze sami tego chcą, jak widać nawet po postach w tym temacie, także nie ma się czemu dziwić. Osobiście nie popieram tego, ale jebie mnie to bo nie gram na pl ;> 

xD 

Opublikowano

Kiedy wyszedł dokladnie serwer TBD? ( Torturga ) 

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...