Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawdopodobieństwo otrzymania Bana.

xDefqonOnex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo to jest zależne od szczęścia, czasem gm'owie nie latają po mapach a czasem latają ^.^ . W większości przypadków im się nie chce i lecą w miejsca gdzie jakiś gracz kogoś wsypie . A co do handlu nie powinieneś dostać bana za HANDLOWANIE, pojedynczych logów nikt nie sprawdza.. No chyba że robisz to często i w towarzystwie GM"a na ghoscie :)

4521609.png

Opublikowano

Bo to jest zależne od szczęścia, czasem gm'owie nie latają po mapach a czasem latają ^.^ . W większości przypadków im się nie chce i lecą w miejsca gdzie jakiś gracz kogoś wsypie . A co do handlu nie powinieneś dostać bana za HANDLOWANIE, pojedynczych logów nikt nie sprawdza.. No chyba że robisz to często i w towarzystwie GM"a na ghoscie :)

Widać,ze dawno nie grałeś.Bo Ghtosta juz dawno nie ma i nigdy nie będzie

hAJylf.png[/img]   Niestety drop jest trochę słabszy bo w nocy komputer wyłączył się z powodu jakiejś aktualizacji, no ale jak widać jednak w m1 się da :)   

Tak czy siak ładnie to wygląda.Ja Gram na Etolinie i tak pobocić zbytnio nie mogę :P

/niereg. sygna

Opublikowano

Mam pytanie jakim cudem jak stałem w mieście Jinno m1 ch1 teleportowało mnie na spota koło rybaka (kordy 773,950) ? o.O 
Jakim cudem ja się pytam? Stoje w m1 postką i nagle jeb ładowanie ekranu jak to w przypadku teleportacji i jestem na spocie? Oczywiście dodam że nie byłem w tym momencie zalogowany na modzie tylko na orginalnym cliencie metina.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Mam pytanie jakim cudem jak stałem w mieście Jinno m1 ch1 teleportowało mnie na spota koło rybaka (kordy 773,950) ? o.O 

Jakim cudem ja się pytam? Stoje w m1 postką i nagle jeb ładowanie ekranu jak to w przypadku teleportacji i jestem na spocie? Oczywiście dodam że nie byłem w tym momencie zalogowany na modzie tylko na orginalnym cliencie metina.

o jeju sprawdzał czy jesteś botem.Jakbys byl to bys wyszedł ze stajennego spowrotem na respa expić.Lub zaczął walic mieczykiem na oślep

/niereg. sygna

Opublikowano

o jeju sprawdzał czy jesteś botem.Jakbys byl to bys wyszedł ze stajennego spowrotem na respa expić.Lub zaczął walic mieczykiem na oślep

To gm ma możliwości teleportować gracza w wybrane miejsce ? Lub do siebie ? Bo z tego co wiem to raczej gm może tepać się do gracza xD?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

To gm ma możliwości teleportować gracza w wybrane miejsce ? Lub do siebie ? Bo z tego co wiem to raczej gm może tepać się do gracza xD?

ma możliwości tepać :)

/niereg. sygna

Opublikowano

łooo po tylu dniach w końcu GM na negrosie grasuje i boty banuje ;) już dwa mi zbanował ale i tak tam nic nie miałem hehe.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

łooo po tylu dniach w końcu GM na negrosie grasuje i boty banuje ;) już dwa mi zbanował ale i tak tam nic nie miałem hehe.

W KONCU CI SIE ZNUDZI ROBIENIE KONT JAK MI

/niereg. sygna

Opublikowano

Dobra zwracam honor komuś z góry :P dostałem dziś bana na główną postać, ale co jest najdziwniejsze moje boty nie xD. Naprawdę nie wiem o co tu chodzi nie handlowałem główną postacią ani przez moment z żadnym botem, ani z żadna postacią która to robiła. Śmieszne jest również to, że nie dostałem bana na 2 postaci oraz na buffce, więc już naprawdę nie mam pojęcia jak to wszystko działa xD  

Opublikowano

W KONCU CI SIE ZNUDZI ROBIENIE KONT JAK MI

Raczej nie ;) po 3 konta to 3 nowe emaile + 3 nowe konta z epickimi logainami xD "Lubujegmapl123" <--- Konto Banned.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Dobra zwracam honor komuś z góry :P dostałem dziś bana na główną postać, ale co jest najdziwniejsze moje boty nie xD. Naprawdę nie wiem o co tu chodzi nie handlowałem główną postacią ani przez moment z żadnym botem, ani z żadna postacią która to robiła. Śmieszne jest również to, że nie dostałem bana na 2 postaci oraz na buffce, więc już naprawdę nie mam pojęcia jak to wszystko działa xD  

Hmm... pomyśl za co jeszcze mogłeś bana dostać... może GM Cie przyłapał za używanie sh czy teleportacji czy czegokolwiek na głównym koncie ? Lub ktoś Cię przyłapał i wysłał ticketa ? Bo jeżeli jest to ban przez boty to dziwne.

Opublikowano

Juz dostałem odpowiedź za co dostałem bana. Nie polecam przekazywania dropu przez glebę bo właśnie za to dostałem bana nawet jeśli nie wyrzucacie dropu przez bota tylko jakiegoś pośrednika

Opublikowano

Ja ci mowiłem.Ale szczegółow nie mogę tutaj zdradzać jak i czemu poszedł ban :)

/niereg. sygna

Opublikowano

dziś o 6 rano przyszły komunikaty o zbanowanych kontach xD
3 bany perm i 2 bany do 24.12.15

Tylko najlepsze jest to że dostałem bany permy na konta na które nie logowałem się przeszło kilka miechów haha bo zapomniałem o nich ;).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

dziś o 6 rano przyszły komunikaty o zbanowanych kontach xD

3 bany perm i 2 bany do 24.12.15

Tylko najlepsze jest to że dostałem bany permy na konta na które nie logowałem się przeszło kilka miechów haha bo zapomniałem o nich ;).

a te do 24 grudnia to po co handlowales przez handel ?.Przyznaj się :D

/niereg. sygna

Opublikowano

a te do 24 grudnia to po co handlowales przez handel ?.Przyznaj się :D

Więc tak,zbanowane zostały 3 boty,którymi dropiłem karty - Handlowałem przez handel tylko jedną postacią z botami mianowicie mentalem 13 poziom.

Natomiast Bana dostały dodatkowo 3 bądź 4 konta.

Pierwsze konto - Zapomniałem o nim i nie logowałem się o sporo czasu. - Perm.

Drugie konto - Nie logowałem się tak samo jak konto powyżej - Perm.

Trzecie konto - Body 13 poziom tym handlowałem z botami po przez handel - Ban 24.12.15.

Czwarte konto - Likan Nie logowałem się w huk czasu przeszło kilka miesięcy - Ban 24.12.15

Nie wiem na jakiej podstawie zbanował mi aż 3 konta do których nie miałem dostępu po przez długie logowanie i zapomnienia passów,w tym że 3 konta nie miały żadnych korzyści po przez boty,nie handlowałem ani nie miałem kontaktu tymi kontami w grze przeszło kilka miesięcy nawet nie logowałem się.

Więc dużo nie straciłem bo już mam nowe konto mental eq +9 większość.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...