Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawdopodobieństwo otrzymania Bana.

xDefqonOnex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś zacząłem na PL-u sobie bocić jakie jest prawdobodobieństwo że otrzymam bana na główne konto?

- Logowałem się na normalnym cliencie na główne w czasie gdy boty bociły na kamerze.
- Handlowałem z botami przenosiłem drop handlem na główne konto.
- Na każdym koncie inny Email przypisany. (Boty inne emaile główne inny email).

Więc jakie mam prawdopodobieństwo że zbanują mi konto główne na którym mam klasę postaci 10-15 poziom :) ?
IP nie mam zmiennego najprawdopodobniej korzystam z Wi-Fi stacjonarne TP (teraz orange niby)

I czy jak głównym kontem odsprzedam "Karty i inne buble za powiedzmy 50k yang w tobole" Koledze czy on także otrzyma bana?
Info kolega korzysta z telefonu jako routera,nie logował się kontem swoim w odstępie czasu jakieś kilka tygodni u mnie.

Ps. Piszę temat bo dwa tematy tutaj oblukałem i każdy ma swoją opinie ale nie opinie jedno znaczną jak w końcu banują.
Ps2. Z typem pisałem boci 3 dni i nadal nic nie otrzymał GM-y się rozleniwili że nie banują nie mają czasu czy co niektóre serwery nie posiadają gmów?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Haha to sobie poboc u niebieskich.Godzina bocenia i bany sie sypia.Co do konta glownego poleci ban,za powiazanie z botami.Jezeli w poblizu nie ma gma to za sprzedaz kart w tobole za 50 k nie bedzie.Bo to sie nazywa czerpanie korzysci.czasami tylko sprawdzaja ip.

/niereg. sygna

Opublikowano

Haha to sobie poboc u niebieskich.Godzina bocenia i bany sie sypia.Co do konta glownego poleci ban,za powiazanie z botami.Jezeli w poblizu nie ma gma to za sprzedaz kart w tobole za 50 k nie bedzie.Bo to sie nazywa czerpanie korzysci.czasami tylko sprawdzaja ip.

Boce u niebieskich od hmm 5 godzin xD?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Chodzilo o m1.Nie wiem jak na innych mapach

No to opisuje jak up 5h w m1 stoją 2 boty i bocą.

A wracając do tematu to na główne jak pisałeś ban poleci gdy handlowałem z botami ? Jedynym sposobem było by sprzedać karty powiedzmy koledze a niby to osoba dla mnie nieznana w grze,i bana nie dostanie ?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

1. Znaczyyyy ban poleci jak dlugo handlujesz z tymi botami.I 2 opcja ban poleci  tez wtedy jak boty dostana bana.A tego dnia handlowales glowna postacia.To za powiaxanie ban.Handel jestcrejestrowany. I tak jak napisalem jak dajesz np.Temu koledze karty przez handel i to dosc dlugo z ta sama osoba handlujesz.Czyli ze ty mu dajesz karty a on nic to moze pokeciec ban.Najlepiej to odpalac 2 metki wystawiac karty w tobole i wtedy nie dostaniesz bana

/niereg. sygna

Opublikowano

z botami handlowałem moment pierwszy raz,przerzuciłem co trzeba i tyle ;d,a huk tam zarobie bana to zarobie nie to nie ;d.
Na miejsce głównego i botów postawię armię botów i zwróci się all w 1 dzień :D.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Wiesz może się zlitują i 10-15 poziomu nie zbanują jak to się mówi "kto nie ryzykuje ten nie zyskuje".

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Banik poleci jak będziesz w m1 i będziesz z nimi handlował.

Ale jak już na innych mapach to GM nie zawsze je sprawdza :)

Opublikowano

Alelaska proszę Cię przestań w końcu w każdym temacie straszyć tym m1 niebieskich od samego Początku eventu mam 6 botów w m1 po jakieś 15 godzin na dobę dostałem jednego bana na jednej postaci...

Opublikowano

Alelaska proszę Cię przestań w końcu w każdym temacie straszyć tym m1 niebieskich od samego Początku eventu mam 6 botów w m1 po jakieś 15 godzin na dobę dostałem jednego bana na jednej postaci...

a handlowałeś po przez handel czy tobół?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Banik poleci jak będziesz w m1 i będziesz z nimi handlował.

Ale jak już na innych mapach to GM nie zawsze je sprawdza :)

Proszę Cię nie wypowiadaj się jeżeli nie masz pojęcia jak działają logi.

@top

Bardzo mała szansa jest, że otrzymasz bana na główne konto, ja stałem obok bota i z nim handlowałem i ciągle stojąc obok bota wywaliło go po czym go admin zablokował (było info, że GM jest obok) i moje główne konto nie otrzymało blokady, tylko inne boty z tego samego maila tak więc luźno.

Opublikowano

Dzisiaj dostałem bana na shopa, który handlował z botami (nie przez tobół) i codziennie wystawiał mniej więcej 4 pełne sklepy kart. Najdziwniejsze jest to, że żaden z botów nie jest zbanowany xD. Nie wiem jak to się dokładnie stało ani za co dokładnie dostałem bana, bo nie mam maila na konto co nie zmienia faktu, że nie ma żadnego bana na ip :) 

Opublikowano

100% dostaniesz bana na główne konto, nawet jesli przehandlowałeś z 20 kontami. Ja tak dostałem bana, nieostrożność mnie pokonała :P

Opublikowano

@UP, jak to możliwe ?

Skubańce teraz GM'y stoją swoimi priv postkami na spotkach gdzie często były boty i czekają, a potem jak mają dowód to wbija gm i ban :< ech... że też nie mają ciekawszego zajęcia :x

Opublikowano

@JaPietra ciezko w to uwierzyc.Skoro ja narobie 6 postaci i zaraz gm wbija i robi porzadek.Albo tickety bo czasami nie zaposzxzy wiec priv konta i tickety na irc.nie poboce nawet 2h.Tylko dopiero o 1 mozna na chillu bocic

/niereg. sygna

Opublikowano

Ziomeczky bez spiny. Każdy server ma swoich GM'ów. Nie każdy z nich musi sumiennie wykonywać swoją pracę. Na jednym mogą być kompletne lenie i nic sobie z tego nie robić a na innych servach zimnokrwiści pracoholicy czekający tylko, żeby dojechać jakiegoś bota.

A tak do rzeczy, jak już sie im zachce sprawdzić logi z kim handlowałeś i zobaczą na głownej IP 111111 i na botach 111111 to masz po koncie.

Przypomnisz sobie moje słowa, róbcie se co chcecie, ale ja już straciłem 2 razy maina, wieć tylko ostrzegam.

Opublikowano

Wydaje mi się ze ten SS jest wystarczającym dowodem jak dziś nastawie jeszcze raz to dodam do SS czas funkcjonowania takiego bota, a poza tym nie bardzo chce nagrywać filmik bo wolałbym nie dzielić się informacjami gdzie takowe boty stawiam

Opublikowano

Jak na razie bana nie dostałem na żadne z kont,które obecnie używałem do bocenia jak i przekładanie handlem na główne.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...