Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Questy na Polowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :D

Chciałbym udostępnić 3 moje questy na polowanie, może wydają się proste ale trochę czasu poświęciłem na ich napisanie :)

Questy zleca Seon-Pyeong. Questy są na poziomy 70-90 i trzeba wykonywać je po kolei.

A i wymagają wgrania sobie kolorowych say'ów, jak ktoś nie chce niech sobie po prostu to zmieni.

LVL: 70

LVL: 80

Questy działają w 100% sam testowałem :D

Itemki sobie sami wpiszcie jakie chcecie otrzymywać ja tam dawałem chyba miecz+9 dla testów i bony :D

POSTY: [100] [200] [300] [400] [500] [600] [700] [800] [900] [1000]

Opublikowano

Tablice są po to, by ułatwić, skrócić pracę. Twoje questy to tylko sklejka w dodatku banalna do napisania. Poczytaj sobie questy zaawansowanych użytkowników i staraj się pisać jak oni. Elo.

Opublikowano

Tablice są po to, by ułatwić, skrócić pracę. Twoje questy to tylko sklejka w dodatku banalna do napisania. Poczytaj sobie questy zaawansowanych użytkowników i staraj się pisać jak oni. Elo.

Wiesz, nie od razu Rzym zbudowano, a tak po za tym to od kilku dni piszę questy a człowiek uczy się na błędach oraz porażkach i cały czas robi nowe, lepsze rzeczy. Takie komentarze napinaczy nie pomagają w żadnym stopniu :) Każdy jest dobry w czymś innym, pozdro. ELO!

PS: Questów zrobiłem więcej tylko 3 udostępniam na MPC więc liczy się też także wkład i poświęcony czas ;)

POSTY: [100] [200] [300] [400] [500] [600] [700] [800] [900] [1000]

Opublikowano

Wiesz, nie od razu Rzym zbudowano, a tak po za tym to od kilku dni piszę questy a człowiek uczy się na błędach oraz porażkach i cały czas robi nowe, lepsze rzeczy. Takie komentarze napinaczy nie pomagają w żadnym stopniu :) Każdy jest dobry w czymś innym, pozdro. ELO!

PS: Questów zrobiłem więcej tylko 3 udostępniam na MPC więc liczy się też także wkład i poświęcony czas ;)

Ja p******e, napisałem Ci wskazówkę, a Ty już nazywasz mnie napinaczem. Powodzenia na forum. Na szczęście tacy ludzie szybko się wykruszają.
Opublikowano

Skoro zaczynasz to po co wstawiasz takie rzeczy na forum? Już pomijając kwestię błędów logicznych w tym quescie, bo o składniowych nie wspomnę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...