Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Do realizacji]Radio mpcforum

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł jest spoko ale problemem jest dobranie odpowiedniej osoby. Chciałem zaproponować Kiche no ale...

Opublikowano

Można by było zrobić coś takiego jak radioparty, zaiksu opłacać nie trzeba ani żadnych tantiemów, co prawda "oficjalnie" każde radio internetowe powinno opłacać składki a w praktyce (wiem z doświadczenia) pulsstacja czy radioparty nic nie oplacaja :)
Pomysł fajny lecz fajnie by bylo to wykonac w taki sposob tworząc w zakładce normalną stronę radia wraz z konsolą pozdrowień a na forum wyciszony player jakiś malutki, opłaty do 200/300 slotów to około 70 zł miesięcznie z panelem i autopilotem, więc nie tak drogo.

Opublikowano

Jeżeli radio by zyskało popularność można też zrobić parę stacji np hophop, club itp. Audycje głosowe też są fajne zawsze można jakieś pozdrowienia ogarnąć czy coś w tym stylu.

Opublikowano

Jeżeli radio by zyskało popularność można też zrobić parę stacji np hophop, club itp. Audycje głosowe też są fajne zawsze można jakieś pozdrowienia ogarnąć czy coś w tym stylu.

bez audycji ten pomysł nie ma sensu 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

bez audycji ten pomysł nie ma sensu 

Zrobiło by się rangę DJ i podforum radio no i byłyby prowadzone audycje przez dji jak radioparty :P

Opublikowano

Jeśli byłyby kategorie dodane z rodzajem muzyki to byłbym za.

Wtedy nie trzeba odpalać rmf'a albo openfm xD

Opublikowano

Na nie, po co radio skoro każdy może otworzyć youtube czy inny serwis i słuchać tego czego chce.

Nie wprowadzajmy zbędnych bajerów.

Na nie

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Na nie, po co radio skoro każdy może otworzyć youtube czy inny serwis i słuchać tego czego chce.

Nie wprowadzajmy zbędnych bajerów.

Na nie

Zbędny a może i nie. Kolejny krok do przodu nie widziałem na żadnym forum takiego czegoś. Można też robić coś w stylu audycji na życzenie. Użytkownik podsyła swój kawałek na audycje i za chwilę pojawia się na antenie.

Opublikowano

Zbędny a może i nie. Kolejny krok do przodu nie widziałem na żadnym forum takiego czegoś. Można też robić coś w stylu audycji na życzenie. Użytkownik podsyła swój kawałek na audycje i za chwilę pojawia się na antenie.

Widziałem radio na praktycznie każdym forum serwerowni cs1.6 za starych czasów, ruch na forum był duży(wbrew pozorom nie były tam tylko działy dotyczące serwerowni)

i powiedzmy że na 100 zalogowanych i zarejestrowanych użytkowników około 6 słuchało tego radia

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Z samym radiem jest sporo problemów, chociażby finansowych. Jednak szykujemy dla was coś innego niż tradycyjne radio, ale myślę, że przypadnie wam to jeszcze bardziej do gustu. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Na MPCexpress! raczej nie ma już szans, więc na tak o ile będzie to prowadził Marselo albo ktoś z głową na karku.

Oj Żabciu, pierwsza dedykacja będzie dla Ciebie :-)

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...