Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie na jakim serwerze byście chętnie grali ?

adam23450

Ankieta  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze chcenie grać

• FreeBuild
      4
    • PVP
      6
    • SkyBlock
      9
    • Creative
      1
    • Inne. Napisz w temacie
      12
    • HARDCORE
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o wyrażanie swoich opinii w temacie. 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

@adam23450 Nie dodałeś tego, pewnie dlatego, że jest tego nadmiar, ale ja uwielbiam i zawsze lubiłem serwery Survival + Gildie, gdzie grało do 20 graczy max. :)

No zapomniałem tego dodać ale i masz też trochę rację jest tego nadmiar straszny bym nawet powiedział proszę o pomoc w wybraniu trybu.

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

możecie tez pisać do mnie na skype adam23450

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Myślę, że przydałby się jakiś porządny tryb serwerowy SkyBlock, gdzie można by było spotkać dużo graczy i jakiś ciekawy system misji. :) Według mnie serwery Survival + Gildie/EasyHc nie mają sensu już. 

Opublikowano

Jestem też za Sb ponieważ sam też go robię na 1.7-1.8. Powiem szczerze sam mam już dosyć survival/eHC/HC/eSV+gildie. Polecam ci Sb i utrudnij je

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

czyli hardcore ?  kto jest za ?

@ref 

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

A moze pomysl sam od siebie? Niech nikt ci nie narzuca zeby zrobic prawdziwy serwer musisz miec na niego pomysl. BO zrobienie Paczki Pluginow to nie wszystko musisz miec plan jak go rozwijac. Pomysl jaki ty bys chcial co chcialbys na nim zrobic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...