Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] AntyBot - plugin do blokowania botów na Twoim serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie wiem, albo jakiś mam lewy ten spigot, albo to plugin nie chce ze mną współpracować.

Jak byś mógł dać jakiś link do pobrania spigota, tak aby działał bo mi żadna wersja twego pluginu nie dziaJa to 

Plugin pisałem na spigot 1.7 - 1.8 wszystkie z R4 bedą działać

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nazwy metod pisze jak tylko mi się podoba co za różnica jak? Wiem że na stronie Java jest coś napisane że dużymi, ale ja pisze tak jak mi sie podoba i mam wyjeb*** w to :)

Ciekawe gdzie tak jest napisane...

http://www.oracle.com/technetwork/java/codeconventions-150003.pdf

9 - Naming Conventions:

Except for variables, all instance, class, and
class constants are in mixed case with a lowercase
first letter. Internal words start with capital
letters.
Variable names should be short yet meaningful.
The choice of a variable name should be
mnemonic— that is, designed to indicate to the
casual observer the intent of its use. One-character
variable names should be avoided except
for temporary “throwaway” variables. Common
names for temporary variables are i, j, k,
m, and n for integers; c, d, and e for characters.
Opublikowano

Ciekawe gdzie tak jest napisane...

http://www.oracle.com/technetwork/java/codeconventions-150003.pdf

9 - Naming Conventions:

Except for variables, all instance, class, and
class constants are in mixed case with a lowercase
first letter. Internal words start with capital
letters.
Variable names should be short yet meaningful.
The choice of a variable name should be
mnemonic— that is, designed to indicate to the
casual observer the intent of its use. One-character
variable names should be avoided except
for temporary “throwaway” variables. Common
names for temporary variables are i, j, k,
m, and n for integers; c, d, and e for characters.

To jest moje zdanie na ten temat, na pewno dostane warna za wyrażenie swojej opinii, tu jest to samo co teraz w polsce, niby demokracja a wcale jej nie ma! 

Jak masz zamiar kontynułować ten temat, to nawet sie nie wypowiadaj. Mnie to nie interesuje co ktoś tam napisał, pisze jak mi się podoba.

Naprawdę trzeba być jakimś...(Otwierasz na wlasną odpowiedzialność ->

Lalusiem, który kur** nic innego nie robi po za siedzeniem w domu, ziomek, kazdy niech pisze jak chce a nie, że ma sie stosować do czegoś tam... Zasady są po to, żeby je łamać!

Opublikowano

To jest moje zdanie na ten temat, na pewno dostane warna za wyrażenie swojej opinii, tu jest to samo co teraz w polsce, niby demokracja a wcale jej nie ma! 

Jak masz zamiar kontynułować ten temat, to nawet sie nie wypowiadaj. Mnie to nie interesuje co ktoś tam napisał, pisze jak mi się podoba.

Lalusiem, który kur** nic innego nie robi po za siedzeniem w domu, ziomek, kazdy niech pisze jak chce a nie, że ma sie stosować do czegoś tam... Zasady są po to, żeby je łamać!

.

Zasady są po to, żeby je łamać!

No widzisz... i tak powstał wielki projekt o nazwie Android, z którego developer korzysta tylko i wyłącznie z przymusu.

Jak masz zamiar kontynułować ten temat, to nawet sie nie wypowiadaj.

Przeczytales chociaz raz swoj post? xD

Lalusiem, który kur** nic innego nie robi po za siedzeniem w domu

XDDDDDDDDDD

Nie za wyrazanie swojej opinii tylko za offtopic...

@antyblezur

dobry plugin, polecam

Opublikowano

kontynułować... arek 18 lat profeszjonalny prograimsta dżawa deweloper z dostepem do ruskich satelit... jak sie sprzedaje pluginy to wypadaloby przynajmniej znac podstawy javy... 

@antygowno

co mi z antybota ktory i tak wpusci boty ktore zlaguja serwer ?

public static void loadConfig()
  {
    File config = new File(getPlugin().getDataFolder(), "config.yml");
    if (!config.exists()) {
      getPlugin().saveDefaultConfig();
    }
  }

za k***a co ?? xdd 

Opublikowano

kontynułować... arek 18 lat profeszjonalny prograimsta dżawa deweloper z dostepem do ruskich satelit... jak sie sprzedaje pluginy to wypadaloby przynajmniej znac podstawy javy... 

@antygowno

co mi z antybota ktory i tak wpusci boty ktore zlaguja serwer ?

public static void loadConfig()
  {
    File config = new File(getPlugin().getDataFolder(), "config.yml");
    if (!config.exists()) {
      getPlugin().saveDefaultConfig();
    }
  }

za k***a co ?? xdd 

co chwile jest sprawdzaniei i wyrzuca niezweryfikowanych, jak byś chłopczyku nie zobaczył. Dlaczego ludzie zakładają nowe konta i zgrywają kogoś innego, zamiast normalnie napisać ? Nie rozumiem cie dziecinko :*

Opublikowano

co chwile jest sprawdzaniei i wyrzuca niezweryfikowanych, jak byś chłopczyku nie zobaczył. Dlaczego ludzie zakładają nowe konta i zgrywają kogoś innego, zamiast normalnie napisać ? Nie rozumiem cie dziecinko :*

No i co z tego, ze jest wyrzucany? Najwiekszym obciazeniem jest dolaczenie do serwera - pobiera sie mapa itp.

Opublikowano

No i co z tego, ze jest wyrzucany? Najwiekszym obciazeniem jest dolaczenie do serwera - pobiera sie mapa itp.

Ale bot jak z randomowego nicku wejdzie, to go wywali za 1 wejscie na serwer.

Pisałem Ci już, nie wypowiadaj sie bo szkoda mi słów na Ciebie...

Opublikowano

Dlaczego ludzie zakładają nowe konta i zgrywają kogoś innego, zamiast normalnie napisać ?

A dlaczego ludzie odrazu wylewaja swoj bol dupy zamiast spokojnie napisac?

@antyblezur

kiedy update?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A dlaczego ludzie odrazu wylewaja swoj bol dupy zamiast spokojnie napisac?

@antyblezur

kiedy update?

Ty wylewasz bul dupy, ja pisze to co sądzę i pewnie tak jest. Wiec już tobie "Cwaniaczku w necie" napisałem, nie pisz pod tym postem.!

Opublikowano

Ty wylewasz bul dupy, ja pisze to co sądzę i pewnie tak jest. Wiec już tobie "Cwaniaczku w necie" napisałem, nie pisz pod tym postem.!

on ci pisze bledy tego pseudo pluginu a ty caly czas uwazasz sie za profeszjonalnego programiste dzawa developera...

napisze kolejny raz jak cos sprzedajesz to fajnie by bylo jakbys przynajmniej znal podstawy jak twoj produkt dziala...

@antyblezur

DOBRY PLUGON URZYJE GO U SIEBJE NA CHAMACZI 

Opublikowano

Plugin jest slaby, pewnie plugin nie jest twojego autorstwa bo ty pisac pluginow nie potrafisz jedyne co umeisz to oszukiwac ludzi MULTISAMCIO POLECAM SZKOŁE ZYCIA!­

Opublikowano

on ci pisze bledy tego pseudo pluginu a ty caly czas uwazasz sie za profeszjonalnego programiste dzawa developera...

napisze kolejny raz jak cos sprzedajesz to fajnie by bylo jakbys przynajmniej znal podstawy jak twoj produkt dziala...

@antyblezur

DOBRY PLUGON URZYJE GO U SIEBJE NA CHAMACZI 

Plugin jest slaby, pewnie plugin nie jest twojego autorstwa bo ty pisac pluginow nie potrafisz jedyne co umeisz to oszukiwac ludzi MULTISAMCIO POLECAM SZKOŁE ZYCIA!­

haha, Wielcy programisci dali znać ...

@1361622928-U485574.pngxCzuowiekBanann Dorośnij wreście, bo to co sobą prezentujesz, mnie powala...

@Cellebryt Wiem ze plugin jest słaby, jak sądzisz że nie mojego autorstwa to znajdz taki sam kod. Wiec Kurvva jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.

Oszukiwać ludzi ?  Oj ciekawe, bo Ci co przychodzą do mnie na ts3 w celach kupna wychodzą z ts3 zadowoleni . 

Ps. Ja tu myślałem że wczoraj jest czas na opicie nowego roku a nie (Sylwestrowa noc pluginów z MPCforum)

Opublikowano

haha, Wielcy programisci dali znać ...

@1361622928-U485574.pngxCzuowiekBanann Dorośnij wreście, bo to co sobą prezentujesz, mnie powala...

@Cellebryt Wiem ze plugin jest słaby, jak sądzisz że nie mojego autorstwa to znajdz taki sam kod. Wiec Kurvva jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.

Oszukiwać ludzi ?  Oj ciekawe, bo Ci co przychodzą do mnie na ts3 w celach kupna wychodzą z ts3 zadowoleni . 

Ps. Ja tu myślałem że wczoraj jest czas na opicie nowego roku a nie (Sylwestrowa noc pluginów z MPCforum)

Wiem tyle o tb ze uulalal

­

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiem czy jest to możliwe ale jak jest to możesz dodać banowanie ip gracza który atakuje botami.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Przecież komenda do przepisania zostaje wysłana w postaci zwykłego tekstu, więc bot może ją zwyczajnie odesłać. Jaki to ma sens?

Opublikowano

Przecież komenda do przepisania zostaje wysłana w postaci zwykłego tekstu, więc bot może ją zwyczajnie odesłać. Jaki to ma sens?

Ale dla każdego gracza jest generowany kod, długość jego można ustawić (Config)

Dobry plugin tylko brakuje AntyProxy. Ocena 5/10

Jutro będzie update. 

Opublikowano

Ale dla każdego gracza jest generowany kod, długość jego można ustawić (Config)

Po czym wysyłana jest jako JSON do klienta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi nie działa. Zrobiłem na swój serwer bot attack i botów nie ubywało ;)

server-icon.png  EndiMC.pl - serwer minecraft 1.21.5 |Survival| |Gildie| |Slimefun| |Terralith|

Serwer aktywny od ponad 8 lat

Dołącz już dzisiaj do naszej społeczności!

Opublikowano

o k***a MultiSamcio wrócił xD

każdy cie gnoił, gnoi i będzie gnoić na tym forum

weź wypier papier z tego forum najlepiej i nie ośmieszaj się więcej

podobno od 2 lat w klocki nie grasz hahahahaha

plugin 2/10 zerżniety pomysł od unixeja

kod wygląda jak gówno i jest niewydajny

w dodatku w ciagu 3 lat poziom twojej Javy się nie zmienił xD to się nazywa k***a opóźnienie w rozwoju

ps. pokaż bicka

aha i zapomniałem, 3 lata minęło a ty nadal nie umiesz korzystać z gita

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngbangarang331

Skarbie, dlaczego każdy jest cwaniakiem tylko w internetach ??? 

Ty się ośmieszasz, ziomek ja Ciebie wgl nie znam, to ty mnie tym bardziej, wiec nie oceniaj mnie.

Nie gram w minecraft'a, pisze pluginy.

aha, Unixej czy jakos tak, nie miał autoryzacji po przez klikniecie na chat :)

Twoja wiedza jest jak gówno i jest nie wydajna, zbyt wolno myślisz, plugin nie laguje :) 

Przetestuj i timmingi zrób :*

Od 3 lat :O ?????? WOW to ja o czymś nie wiem ?? Ten plugin jak go udostępniałem już trochę miał z pół roku i był pisany, żeby sprawdzić jak działa textcomponent .

Na każdym ts3, na którym przesiaduje mam zdjęcie, zapraszam. gita ??? github ??  Nie korzystam z takich stron, nie mam takiej potrzeby :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...