Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poradzić sobie po rozstaniu?

Ayisha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie się maskowała, że jest głupią cipą. Zrób sobie fotę nawet z koleżanką i jej wyślij :)

"związki" 13 lat to jest chyba 6kl. podstawówka/1 gimba, wtedy to ja myślałem o tym jak szybko wbić lvl w metinie. Ale kumam, że to sarkazm, czyż nie?!

Wiesz co, postanowiłem że nie chce być mściwy.

Tak jak powiedziałem kocham ją, życze jej szczęscia nawet jeżeli ma być szczesliwa z inną osobą. Co prawda zachowała sie paskudnie, ale to jej sprawa że jej głupota przysłania jej to co robi.

xSzfbPQ.gif

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i jeszcze te 2 dni temu mowila, że mnie kocha, ale jednak zdecydowała się że to koniec.

to ile ona ma lat? 13? xDDDDDDD k***a ja p******e, użalasz się na forum o grach jak na jakiejś samosi, a twoje posty i z tego co widać po jej zachowaniu mają poziom 2/3 gimbazy bo takie inby tylko tam się odpierdalają jak w twoim życiu, a najebałeś się i przelizałeś z inną po pijaku to gz jeżeli powiedziałeś jej to i nie pogodziła się z tym faktem, wg to najpierw dorośnij do związków, a potem się bierz za to.

Opublikowano

to ile ona ma lat? 13? xDDDDDDD k***a ja p******e, użalasz się na forum o grach jak na jakiejś samosi, a twoje posty i z tego co widać po jej zachowaniu mają poziom 2/3 gimbazy bo takie inby tylko tam się odpierdalają jak w twoim życiu, a najebałeś się i przelizałeś z inną po pijaku to gz jeżeli powiedziałeś jej to i nie pogodziła się z tym faktem, wg to najpierw dorośnij do związków, a potem się bierz za to.

Ty chyba post czytałeś patrząc przez muszle od kibla bo nie wierze, że można być tak ograniczonym :')

xSzfbPQ.gif

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Magdalena R przykro,że od Ciebie odeszła,ale wiesz. Druga Magdalena R z Warszawy również ma na Ciebie ochotę. Zawsze możesz do niej napisać i zając się jej gekonami ;).

Najlepiej "zwalić sobie" i przejdzie Ci,albo po prostu odpuścić sprawę i szukac innej.

Opublikowano

XDDD rozpłakales sie bo coś tam ciuchy? K***a ja rozumiem że rozstanie z dziewczyną nigdy nie jest fajne ale no jesteś facetem czy pizdą w rurkach z gimnazjum? Zwal se konia czy tam do burdelu pójdź, postaw sobie jakiś cel (wbij globala w cs) i żyj mając wyjebane w tą głupią pizdę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...